Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

5

+4 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 189 dage siden - Direkte link

Problemet kan forholdsvis nemt løses. Virkelige flygtninge opnår asyl og bolig i en barakby afsondret fra det øvrige samfund. De skal ikke integreres eller skaffes arbejde. De får kost og logi samt lægebesøg - og dermed basta. Familiesamføring kan opnås efter et vist antal år. Sammenføringsrejsen financieres af flygtningene selv. De bor alle i den afsondrere barakby uden mulighed for udgang til resten af samfundet. De sendes tilbage når forholdene tillader. Dette overholder konventionerne. - Andre indvandrere får opholdstilladelse hvis de allerede har et tilbudt arbejde - ellers får de to måneder til at finde et arbejde på, og lykkes det ikke så sendes de ud af landet.


+2 Skrevet af Gitte Nielsen 189 dage siden - Direkte link

Alt indvandring skal standses, indtil vi har fået styr på alle de mennesker der er vandret uhindret ind over vores grænser.

 

Når vi har fået udvist og hjemsendt alle dem der ikke er ønskede i Danmark, kan vi begynde at kigge på vores arbejdsmarked.

 

Nogle arbejdsgivere jamrer over manglende specialiceret arbejdskraft - hvorfor går de store virksomheder så ikke ind og uddanner de personer som kan passe ind i deres virksomhed ? Det kunne jo blive et ansvar for de store virksomheder, istedet for at det hele tiden er en samfundsopgave - kom nu ind i kampen.

 

Vi skal først og fremmest sørge for at Danskerne kommer ud på arbejdsmarkedet, når det er lykkedes, kan vi begynde at kigge på hvem vi kan bruge ude fra den øvrige del af verden.

 

 

 


+3 Skrevet af Henning Nissen 189 dage siden - Direkte link

En yngre kvinde havde gjort sig positivt bemærket med en kampagne om madspil.

Så fandt man ud af, at hun faktisk var født i Moskva, og man ville gerne lave en historie om den vellykkede indvandring. Kvinden nægtede at medvirke, for hun var jo dansker. Se det var en rigtig indvandrer!

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Henning Nissen 188 dage siden - Direkte link

Jeg bliver tilbudt et udvalg af aktier til kurs 100.

Aktie A har en aktuel handelskurs på 120. Men da kursen både kan gå op og ned, er der en risiko for, at aktien vil passere kurs 100 i nedadgående retning, hvorved jeg vil lide et økonomisk tab.

Aktie B handles til kurs 40. Men muligheden foreligger for, at aktien over en årrække vil komme på den anden side af kurs100, hvorefter jeg kan indkassere en økonomisk gevindst.

 

Hvilken aktie skal jeg vælge? Der er altid en risiko. Jeg mener dog, at aktie A er den mest sikre.

 

Tilsvarende mener jeg, at vi skal invitere de udlændinge hertil, der er en gevindst på kort sigt. De kan komme fra vore nabolande og desuden fra USA, Kina og India.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
6
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -

- Annonce -