Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

19

Skrevet af Deep Throttle 1578 dage siden - Direkte link
Ja, Socialdemokratiets organisation ligger i ruiner, tæppebombet af lederens unfair løsninger på hendes økonomiske stræberier.kan S mon feje det hele ind under gulvtæppet, som ikke har været brugt længe?

Skrevet af Rune 1578 dage siden - Direkte link
Jeg håber af helt åbenlyse årsager på Mette Frederiksen.

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1578 dage siden - Direkte link
Mogens Lykketoft :)

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 344 1578 dage siden - Direkte link
Anker Jørgensen kommer sikkert på banen..

Skrevet af Jimmi K 1578 dage siden - Direkte link
Henrik Sass, han vil faktisk have muligheder for at trække stemmer fra VKO, hvis han kører politikken over på økonomik ansvarlighed, fremfor (kvalme) velfærd, hellere en borgerlig socialkammerat end en flok socialdemokratiske "borgerlige". Nyrup regeringen havde mere styr på vkste i det offentlige og var at foretrække fremfor de sidste ti års socialisme.
skulle VKO overleve, uden LA, vil de jo ikke turde gennemføre noget af det nødvendige, og det vil hurtigt blive svært at skjule, en katastrofale økonomiske situation, og det enorme underskud på statsbudgettet.

Skrevet af Otto Kjærgaard 1578 dage siden - Direkte link
Henrik Sass er da et relevant bud, men jeg har indtryk af, at han for få støtter i partiet. Det kunne være spændende med bud, fra nogle, der kender det socialdemokratiske bagland bedre.


Skrevet af Asger Jon 1578 dage siden - Direkte link
Måske ender det med, at socialdemokratiet mister så meget opbakning, at Villy Søvndahl bliver rød statsministerkandidat. Hehe, Mette Frederiksen og Helle Thorning eller Villy og Ole Sohn?

Skrevet af Otto Kjærgaard 1578 dage siden - Direkte link
Trøjborg kunne også være et emne, han kunne trække mange ikke socialdemokratiske stemmer, jeg tror dog ikke han kunne få opbakning i partiet. Det, der gør det rigtigt spændende, er at det er svært at se, den oplagte kandidat, det vil sige, der vil komme mange navne i spil og det er ensbetydende med ballade.

Lige nu holder holder socialdemokraterne låget på gryden, men det varer sikkert ikke længe før de første lokalformænd begynder at blive usikre, men det vil være højst usandsynligt, at de vælger at skifte formand så tæt på et valg.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

21
16
4
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17
15
13
13

- Annonce -


Om Otto Kjærgaard
57 år, gårdejer, civilingeniør, HD i finansiering. Gift og har 3 voksne børn.

Opvokset i Sønderjylland med et liberalistisk og nationalt...

Se Otto Kjærgaards profil
eller
Følg Otto Kjærgaard
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -