Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

38

Skrevet af Jacob Lund 1603 dage siden - Direkte link

Det er et underligt spørgsmål, du her rejser, men jeg har ofte stillet det til mig selv.

 

Har ført ansættelsessamtaler med, ansat og afvist rigtigt mange gennem årene, og det har altid  været ufravigeligt, at negativ omtale af tidligere arbejdsgivere medførte ekskludering fra kandidatkredsen.

 

Og sådan er det vist for de fleste, der rekrutterer, bare ikke i medie/journalisverdenen.

 

Her synes en sådan opførsel nærmest at være en kvalifikation eller snarere et must.

 

Forstå det, hvem der kan.

 

Jochop


Skrevet af bjarnebinee 1603 dage siden - Direkte link

Det fortæller meget om journaliststanden, at de af Kongkret nævnte personer engang betragtedes som borgerligere og formodentlig af nogen stadig betragtes som sådan.

 

En del af forklaringen er nok deres behov for at tilpasse sig deres omgivelser. Qvortrup på TV-2 NEWS og Krause-Kjær på DDR ville blive frosset ude, hvis de gav udtryk for borgerlige synspunkter, Det er der heller ikke den store risiko for at de gør.. Qvortrup er imponeret af Helle Thorning. Det er nok hendes intelligens, Qvortrup ser op til. Hvad angår Krause-Kjær så er/var han en del af de konservatives store hattedamefløj, en fløj hvis kultur-/værdipolitik ikke er til at skelne fra de Radigales.

 

Hans Engell har aldrig kunnet lide venstre og føler sig formodentlig totalt svigtet af sit eget parti, da man ikke bare lod ham være i "karantæne" i et års tid og så gav ham ledelsen igen.

 

Arzrouni er sværere at forklare. En af årsagerne er måske, at han - i lighed med f.eks. Anders Samuelsen - ser V og K som de store fjender.

 

Helle Ib har vel aldrig været så borgerlig "at det gør noget". Hun er bare et godt eksempel på, at en centrumsorienteret journalist i det selskab anses for at ligge på den yderste højrefløj.

 

 


Skrevet af slettet bruger 9624 1603 dage siden - Direkte link

Statsforsørgelse, derfor.

De statsbestukkede medier i DK er ikke anderledes end alle andre statsforsørgede snyltere, der har solgt deres sjæl til kommunismen , for ussel mammon.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Peter BD 1603 dage siden - Direkte link

Ja, og tænkt sig at de borgerlige havde ti år til ændre på´det!


Skrevet af slettet bruger 6003 1603 dage siden - Direkte link

Fordi krage søger mage.

 

Journalisthøjskolens undervisere er røde, deres undervisning er rød og i journalistik er emnevalget for projekter m.v. et fagligt spørgsmål og dermed let at censurere.

 

Så er det jobsøgningsproceduren og så er det endelig karriere perspektiverne.

 

JP er vel Danmarks mindst røde avis, og her kan ikke engang Hans Hauge arbejde længere.

 

Det er helt ude af tridt med den brede befolkning.

 

I forhold til politisk dækning er hele den samlede journaliststand en mide i røven på politikerstanden, og de fungere i uhellig symbiose afhængige af hinanden. 


Skrevet af roehakker 1603 dage siden - Direkte link

Under kommentarer til Mikael Jalnvigs blok i JP er der læserer der ønsker Jalnvig samme vej som Hans Hauge , disse meninger og Lisbeth Knudsens høje placering i den Danske medieverden , viser at nyhedsformidling kun er forbeholdt mennesker med en bestemt rød holdning .


Skrevet af Bendt J.J.Hansen 1603 dage siden - Direkte link
Af samme grund er jeg holdt op med at betale for aviser. Tidligere refererede journalister, nu agiterer de deres egne meninger.

Skrevet af rathje 1603 dage siden - Direkte link

Det er du desværre ikke da du stadig betaler skat til mediestøtten.


Skrevet af rathje 1603 dage siden - Direkte link

Det er du desværre ikke da du stadig betaler skat til mediestøtten.


Skrevet af Bendt J.J.Hansen 1603 dage siden - Direkte link
Af samme grund er jeg holdt op med at betale for aviser. Tidligere refererede journalister, nu agiterer de deres egne meninger.

Skrevet af P D Hansen 1603 dage siden - Direkte link

Lisbeth Knudsen mangler at blive nævnt - fra Aktuelt til Berlingske - (men sikkert stadig rød indeni)

 

Du kalder Arzrouni for "svagrød" - du kan vist ikke have læst hans mange indlæg i Weekendavisen benævnt "Helt uforsvarligt" (også udgivet i bogform 2005 på Gyldendal).

 

I øvrigt helt enig i at der er slagside. 


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1603 dage siden - Direkte link

Jo jo jo, det gjorde også lidt ondt at tage Arzrouni med her, men det link, jeg citerede, indeholdt så god en "sag" mod Arzrouni, at hna måtte med på listen over. Den helt store forskel på røde og borgerlige er, at de røde ALDRIG bliver bløde i knæene, de kæmper deres sag. De borgerlige derimod er ved at blive kvalt i deres egen rummelighed og koncensus-syge.


Skrevet af ckh 1603 dage siden - Direkte link

Sagen er lige så absurd - men sand - som da unge studerende RUC i 1970'erne ikke kunne komme videre, dersom deres opgaver ikke på én eller anden måde priste Marx. Det var dengang lige så tåbeligt som Kinas ungdoms besværgelser af "Maos lille røde". Det er en lignende ånd der hersker i f.eks. DR, hvor man for at beholde jobbet må synge i kor med de ulve, man er omgivet af. En ånd behersket af svagt begavede hjernevaskede pop-journalister.


Skrevet af vladwe 1603 dage siden - Direkte link

Problemet er faktisk enormt: de fleste danskere (faktisk de fleste verdensborgere, der kan læse - eller bare har fjernsyn eller radio) får deres oplysninger fra netop disse "røde lejesvende". Så stemmer de derefter. Uhyggeligt kostbare foranstaltninger er baseret på disse fejloplysninger: klima, lighed, velfærd - listen er lang. Bare tænk, hvor meget vi alle både betaler over skat og el-regning for at "redde planettens klima". Bare tænk, hvor meget bedre konkurrenceevnen ville være, hvis den allerstedsnødvendige energi var noget billigere. Men nej! Både DR og TV2 og stort set alt, der kan kravle og gå nikker bare til vor tids største humbugsnummer. Og vi har bare vær så god at betale.

I rammer helt plet mht. journalister, men selve V og K faldt også pladask for klimareligionen. Connie H. skulle både forestille at være klog og konservativ. Er hun nu også det? Selve Anders Fogh opgav at stritte imod klimareligionen. Bjørn Lomborg er næsten glemt. Man kan godt blive ked af det. Tak til alle de et hundrede og firsenstyve grader, fordi I informerer og går imod modebegreberne og deres triste bærere i medierne. 


Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1603 dage siden - Direkte link

Det geniale ved disse svagpisser snyde-borgerlige for DR, TV2 og andre røde medier er, at de kan give dem et alibi, at de skam også har "borgerlige" journalister. Javel ja, lige som Onkel Tom var en afbalancerende repræsentant for de sorte.


Skrevet af bjarnebinee 1603 dage siden - Direkte link

Præcis beskrivelse af situationen. Du rammer aldeles plet!


Skrevet af Svend 1603 dage siden - Direkte link

"Hvorfor er selv de borgerlige journalister røde?" Fordi de ikke har hjerne til at være borgerlige.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
5
3
2
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -

- Annonce -