Værd at læse

00

Hvorfor er selv de borgerlige journalister røde?

Det er en bizar mekanisme, at når folk, der i princippet var borgerlige, får et fast arbejde på en avis eller en tv-kanal, så falder de straks til patten og bliver venstrefløjens talerør. De skider højt og flot i det, der for kort tid siden var deres egen rede.


- Hans Engell gik fra konservativ til at udøse Ekstrabladets svinestreger ikke mindst mod dem han forlod.

- Helle Ib prøver at holde en overflade af seriøsitet, der dog falder pinling og falsk ud. Hun øser sin kritik velvilligt over den borgerlige side.

- Selv den bedste af de svagrøde, Christopher Arzrouni, skal lige strinte den borgerlige side med ufine kommentarer.

- Niels Krause-Kjær ser altid med sit onde øje på sine gamle frænder, han er virkelig blevet venstrefløjens skødehund efter han fik snablen i DR's lønningskasse. Et mere eklatant eksempel på en fej overløber finder man næppe.

- Henrik Qvortrup blev politisk orakel for TV2 og faldt straks i eet med den venstreorienterede stemning, hvor han nu sviner sine gamle arbejdsgiverer det bedste han har lært. Storslem!!

Nu vil den sædvanlige skare af røde frelste himle op om, at en journalist har sin ytringsfrihed. Ha, ja det er nemt for dem at sige, når 99% af journalisterne er venstreorienterede. Samfundsmæssigt er det en massiv slagside, som er skadelig for informationsniveauet i Danmark. (En lille bi-historie: da en avisejer i Jylland ikke ville skrive om de nye homovielser, så kastede hele det politisk korrekte kobbel af røde svinehunde fra specielt DR og Radio24syv sig over ham - DER stoppede den journalists ytringsfrihed. Hvis disse røde lejesvende selv fik en sådan beskidt omtale mod sig, så ville de skrige som stukne grise om ... ytringsfrihed. De røde journalister holder en streng justits i branchen, selv de mindste afvigerer skal knægtes).

Hvor er den skare af journalister i TV, radio og store aviser, som ser tingene fra en anden vinkel end den venstreorienterede? Bare neutralitet ville være morgenluft for befolkningen. Men den røde mur af journalister har jo lært os, at neutralitet ikke findes, ja ikke engang er attråværdig, hvorefter de misbruger deres priviligerede stillinger til at læse alt og alle med røde briller.

Ref:

http://www.180grader.dk/Politik/skattereform-med-vk-blamerer-helle-ib-arzrouni-qvortrup-krause-kjaer-engell-og-hele-kommentatorkorpset

17 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere