Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

49

+12 Skrevet af Poul Christensen 916 dage siden - Direkte link

Vi har en ræverød presse med Poul Madsen Ekstrabladet, Henrik Qvortrup Metroexpress, David Trads Jyllandsposten i spidsen, der hamrer løs på Lars Løkke Rasmussen, og som har det helt klare mål, at han skal ned med nakken, koste hvad det koste vil. Perfiditeterne hældes ned over ham.

De samme "journalister" og fjernsynskanalerne nærmest glorificerer Helle Thorning-Schmidt og prøver at tale hendes popularitet op ved blandt andet at lægge enorm stor vægt på en fuldstændig ligegyldig popularitetsmåling der viser, at hun er lidt mere populær end Lars Løkke Rasmussen.

Den eneste reelt borgerlige avis for tiden er den lille elektroniske, Den Korte Avis. Så Jan, du får desværre nok ret, der bliver ingen reel kritik af den bevisligt løgnagtige røde regerings statsminister.

Heldigvis viser valgprognoserne at befolkningen ikke følger den røde propagandapresse; der er stadig et solidt borgerligt flertal, og i valgkampen, hvor alle partier skal have taletid på de to store fjernsynskanaler, vil dette forspring forhåbentlig øges. 


+10 Skrevet af Natalie Hansen 916 dage siden - Direkte link

En eventuel borgerlig regering bør gå efter at fjerne støtten helt eller delvist til pressen, og især til de to røde tv sendere.

Denne hensigt kan selvfølgelig ikke erklæres inden et valg,det bør komme som en overraskelse i starten af regeringstiden.

 

Ikke bare er 80% af journalisterne røde eller radigale,pressen er også blevet hel eller delvis afhængig af  indkrattede midler, hvilket har skadet dens objektivitet.

Denne afhængighed vil sandsynligvis ovenikøbet få pressen til at se ekstra positivt på de partier der er venligt stemte overfor en omfordeling af de inddrevne midler,fordi omfordelte midler nu er en af pressens vigtigste indtægtskilder.

 

Jan Christensens indlæg bekræfter pressens slagside,et andet tydeligt tegn derpå er hvor lidt pressen graver i eks Enhedslistens diverse uheldige forbindelser og det utopiske i deres ideologi der jo burde være lagt i graven da muren faldt.

 


+8 Skrevet af _slettet_bruger_2660 916 dage siden - Direkte link

Alene det faktum at EL ikke blev stillet til ansvar for deres bloddryppende princip program i 2011 viser jo hvordan pressen sympatiserer.

 

Prøv at forestille sig at DF havde et erklæret princip program om at de ville have nedlagt politi og militær og have indført nazisme som styreform og at de med vold og magt ville tvangsovertage alle større danske firmaer og nationalisere dem for folket.

 

Jeg kan slet ikke forestille mig hvor mange artikler der ville være skrevet om, hvor lidt stuerene de så ville være.

 

Når det er EL der vil afskaffe politi, militær og indføre kommunisme og med vold fratage store private aktører deres firmaer ved voldelig revolution, så bliver der ikke engang et lille pip.

 

Det er da så skævt at selv den mest røde tåbe kan se der er noget galt.

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af _slettet_bruger_13809 916 dage siden - Direkte link
Ja. Derudover: Når alle kan oprette en blog eller skrive en artikel herinde, så er der ikke brug for offentlig støtte mere til aviser, tv osv. I gamle dage var der nok flere faste udgifter men nu kan alle lege journalist og fotograf med Smartphones og diverse tjenester.

+4 Skrevet af GWT 916 dage siden - Direkte link
Moral og anstændighed har aldrig optaget HTS, nye højder for kynisme, magtbegær og usandheder kommer naturligt uden at hun rynker et bryn. Man ser samme tendens sprede sig i S blandt de unge der følger deres ledere. Gud ved hvad de tilbageværende ældre partisoldater egentlig tænker omkring dette skammelige adfærd, man håber de er pinligt berørte.

+6 Skrevet af Telos 916 dage siden - Direkte link

Jeg er helt enig. Jeg har også bemærket, at Helle Thornings brug af usandheder og fordrejninger har smittet af på hele partiets opførsel, venstrefløjen som helhed, samt journalister. Man går ligesom med på strategien, som går ud på at lyve og manipulere angående den politik, man har gennemført, og på denne vis snyde vælgerne igen.


+5 Skrevet af Telos 916 dage siden - Direkte link

Det er utroligt, at hun helt upåvirket kan stå og bebrejde Løkke for noget, som hun selv agiterede for mere af dengang. Det må da kræve en helt speciel psykologi...


+6 Skrevet af _slettet_bruger_2660 916 dage siden - Direkte link

Det handler om een ting og kun een ting.

 

At blive genvalgt.

 

Helle (Og alle andre politikere for den sags skyld) er skide ligeglade med hvad de skal sige eller gøre for at blive genvalgt og skal de lyve stærkere end en hest kan rende, så gør de det.

 


+4 Skrevet af Jan Christensen 916 dage siden - Direkte link

Jeg synes ikke, det er rigtigt at koge det ned til, at alle politikere er sådan. Der er bestemt nogle, der er værre end andre, og statsministeren er den allerværste.


+2 Skrevet af Telos 916 dage siden - Direkte link

Jeg holder på, at der er sket et skred i forhold til usandheder og manipulationer, og dette ses hos Thorning-regeringen. Man så det, så vidt jeg husker, ikke ved Mogens Lykketoft.


+7 Skrevet af Jan Christensen 916 dage siden - Direkte link

Det er blevet meget værre, og det smitter af på hele befolkningen efter devisen: Hvorfor skulle jeg ikke lyve og manipulere, når topministre gør det uden at blinke og uden antydningen af dårlig samvittighed. Det er det allerværste: At de har det godt med at lyve.


+5 Skrevet af Porcupine 915 dage siden - Direkte link

Jeg vil mene Helle slet og ret er psykopat. 


Skrevet af Fkh 915 dage siden - Direkte link
En psykopat vil gerne dominere og kontrollere sine omgivelser. Han/hun virker meget charmerende og er god til at vinde sine omgivelser og få kærester. En psykopat bagtaler meget ofte andre. En psykopat har højtflyvende fantasier om sig selv og fremtiden, men som regel uden hold i virkeligheden. En psykopat har ofte meget svært ved at se kritisk på sig selv og anerkende skyld og ansvar. En psykopat anerkender ikke at regler gælder for ham/hende. En psykopat har ingen empati med andre mennesker. En psykopat skaber splid mellem folk og lyver meget En psykopat har ofte rod i økonomien, fordi han bruger for mange penge. Han/hun har et stort behov for at opfylde egne behov uden at se på konsekvenser. Eksempelvis med hensyn til lovgivning. En psykopat har svært ved at tolerere frustrationer og har en lav aggressionstærskel. Kan blive voldelig. En psykopat mangler ansvarsfølelse og respekt for sociale normer eller forpligtelser. En psykopat mangler evner til at fastholde forbindelser med andre mennesker. En psykopat er ude af stand til at føle skyld eller til at lære af erfaringer eller straf. Jeg har sagt det mange gange før, konen er psykopat, der er ingen tvivl!

+1 Skrevet af Jensos 916 dage siden - Direkte link

Måske skullle du gøre dig den ulejlighed at sætte dig ind i hvordan regreinger laver aftaler med kommuner.

Du har tydeligvis tiden.

 

VK regeringen lavede en samlet rammeaftale med KL og spørgsmålet var om nogen kommuner kunne få lov straffet at sætte skatten op når blot rammen holdt dvs at andre kommuner bidrog med at trække i cen anden.

Thorning ville have den garanti fra Fogh om at kommuner.ne fik lov til det.

Man kan sagtens mene ar rammen var for stor uden at det er i modstrid med at enkelte  kommuner får lov at sætte skatten op.


+11 Skrevet af Jan Christensen 916 dage siden - Direkte link

Du har tydeligvis ikke tiden eller evnerne til at skrive et bare nogenlunde forståeligt indlæg. Kommunerne havde lov til at bruge 750 mio. kr. mere end året før, men havde brugt 1,4 mia. kr. I den forbindelse afkrævede Thorning syv gange en garanti fra Fogh for, at han ikke ville straffe de pågældende kommuner. I dag jamrer hun så over, at VK-regeringen ikke greb ind.


+1 Skrevet af Jensos 916 dage siden - Direkte link

At du ikke forrstår det betyder ikke at noget er uforståeligt.

Der var tale om en rammeaftale ( hint;:alle kommunerne under et )

Du kan selv google dig frem til om Thor Pedersen mente at kommunerne levede op til aftalen.

Du bruger en Rasmus Montanus logik som nok skal imponere nogen som foveksler kvantitet med kvalitet


Skrevet af Hans Hansen 913 dage siden - Direkte link

Som udgangspunkt har han en pointe. Det var en rammeaftale. Men det betød at man enten kunne lade hver kommune bruge 6-8mio mere, eller at der var nogle der skulle bruge mere, og nogle mindre... Inden for rammen...

Når der så var en overvægt af kommuner der mente at det var DEM der skulle bruge mere, og der ikke var andre der kunne spare for dem (gynger og karuseller og alt det der), så måtte de selv skære ned igen.

Dette skyldes for så vidt inkompetence hos KL, der ikke kunne finde ud af at fordele stigningen ordentligt mellem medlemmerne, og hos medlemmerne der ikke kan finde ud af at administrere et budget (for ikke at nævne dem der mente at det var i deres ret at administrere som de vil, og bare sked højt og flot på loven)....

 

At Fogh dengang ikke gad at lægge skylden i de rette hænder, eller at Helle siden har benyttet sig af det, det er for så vidt korrekt, og måske ikke politisk det nemmeste budskab at sælge. Men årsagen til problemet ligger på ingen måde hos staten, der trods alt lagde et budget (der ikke engang var specielt stramt)


+5 Skrevet af Knud Madsen 916 dage siden - Direkte link

Jeg forstår slet ikke, at ikke de borgerlige ikke bruger klip af de mange rædselsfulde udtalelser i sidste valgkamp fra primært HTS og Søvngængeren på deres herostratisk berømte roadshow med de fair 12 minutter og andet fordrukkent vås. Man behøver jo slet ikke føre en smædekampagne, man kan bare vise idiotiet via de mange klip, der nødvendigvis må findes.


Skrevet af _slettet_bruger_14236 916 dage siden - Direkte link

piv piv og tuderi.

 

VKO havde absolut flertal. Men grundet en leflen for velfærdsnarkopøblen, så blev de offentlige udgifter boostet i fuldstændig uhørt grad.

 

Ligesom den borgerlige regering havde flertal i 1983 vedr. udlændingeloven.

 

 


+6 Skrevet af jejo68 916 dage siden - Direkte link

og ?

 

Hvis du husker mere end 48 timer tilbage vil du så også huske at selfie barnet stod og hylede ved hver finanslov om at vk regeringen slagtede velfærdsstaten. Nu bebrejder hun så den tidligere regering for at have ført en uansvarlig finanspolitik.

Hun hylede også op hver gang der blev gjort tiltag til at få kommunerne til at overholde budgetterne, og nu hyler hun så op om at det ikke blev gjort.

 


Skrevet af _slettet_bruger_14236 915 dage siden - Direkte link

HTS kunne da hyle og pive at det hun ville. VKO har absolut flertal og manglede i den grad nosser til at reformerer og skære til.

 

Men med 2 socialdemokratier ud af 3, så kan det ikke blive anderledes


Skrevet af Niels O 915 dage siden - Direkte link

VK-regeringen var en mindretalsregering. Når andre muligheder var udtømt, stod det populistiske parti ((DF)) gerne parat til "ansvarsfuldt" at droppe egen politik på alle områder end indvandringen. Bare de kunne få en ordentlig luns nationalisme, solgte de gerne deres gamle mor* for at få det igennem.

 

 

* Undskyld. Dårligt eksempel. Mor Pia har jo noget med ældrepolitikken. Så en gammel muslim eller noget.

 


+2 Skrevet af ckh 916 dage siden - Direkte link

Måske skulle vi indføre sydeuropæiske tilstande d.v.s. dersom blå blok vinder valget bliver de tre herrer Madsen, Qvordrup og Trads afskediget, da medier som har dem ansat mister statstilskud.


+1 Skrevet af Knud Madsen 916 dage siden - Direkte link

Lad os i det mindste tage lidengård fra politiken med i den afskedigelsesrunde.


Skrevet af Venstrepopulisten 916 dage siden - Direkte link

Der er vel ikk nogen tvivl at HTS operede som en velfærdspopulist da hun var i opposition. Men at the end of the day var det altså Fogh, der sad i regering og havde ansvaret. Og ved valget i 2005 foreslog Lykketoft (der operede helt anderledes end HTS på dét område) faktisk en del moderate økonomiske stramninger, som Fogh adviste.

 

VKO kørte en overbudspolitik lige fra starten med deres uigennemtænkte kobimantion af højt offentligt forbrug, skattestop, flexlån og alt muligt andet gejl. Den del kan man altså ikke give socialdemokraterne ansvaret for.


+3 Skrevet af nwinther 916 dage siden - Direkte link

Kodeordet for succesfuld regeringsførelse er en ansvarlig oppossition. Det har S aldrig formået at levere.


Skrevet af Venstrepopulisten 916 dage siden - Direkte link

Fogh kunne da bare have droppet sit elendige krav om at enhver finanslov skulle have overholdt skattestoppet. Så kunne han have fået dem i hus med venstre side af folketinget. Men det var han vare ikke interesseret i.


Skrevet af Venstrepopulisten 915 dage siden - Direkte link

Det var da også en totalt tåbelig appeasement politik, der alene bundede i de tæsk Lykketoft havde fået af vælgerne. Men på det tidspunkt havde Fogh altså haft fire år til at føre en fornuftig politik. Det var helt klart fra starten at hans ønskede at køre sit eget løb, både på det økonomiske områder; udenrígsområdet (Irak), på miljøområdet (Lomborg) og i det hele taget på alle områder af betydning. Så må man også selv tage tæskene.


Skrevet af nwinther 915 dage siden - Direkte link

Kan du beslutte dig?

 

S har alle dage været et uansvarligt oppossitionsparti.


Skrevet af Niels O 915 dage siden - Direkte link

Enig, nwinther. Hurra!


Skrevet af Venstrepopulisten 915 dage siden - Direkte link

S har alle dage været et uansvarligt oppossitionsparti.

Det er noget  sludder nwinther. Det var S, der måtte redde Schlüter regeringen med kartoffelkuren, da i sin tid formøblede firseropsvinget væk i overforbrug (og bagefter skød skylden på Anker Jørgensen - som om  han havde noget at gøre med den sag). Og det var bestemt heller ikke S, der i perioden 2001-2005 fik Fogh til foretage de totalt tåbelige valg der førte os ud i boligboblen. Fogh-regeringen led gennem hele sin levetid under at VKO ikke turde lægge sig ud med sine vælgere, fordi man var bundet at kontraktpolitikken. Og det har de altså selv ansvaret for. Hvis han havdeværet utilfreds kunne han jo været gået af. Den slags er faktisk muligt

 

Jeg synesdet er helt utroligt at at folk, i en situation, hvor deres blok har absolut flertal, forsøger at tørre deres egne fadæser af på en opposition, der ikke har været med til at vedtage en eneste finanslov i den periode vi taler om. Den er simpelthen for tyk. 


+1 Skrevet af Niels O 915 dage siden - Direkte link

Jeg har ikke set nogen forsvare Socialakrobaterne så meget på 180 siden Afskaftopskattennu.


Skrevet af Venstrepopulisten 915 dage siden - Direkte link

Nu har jeg jo altså lige kaldt Thorning en velfærdspopulist. Og tag ikke fejl. Det her er langt mere et angreb på Fogh-regeringen med parlamentarisk flertal end det er et forsvar for Socialdemokraterne. Og det kommer såmænd kun, fordi jeg ved at borgerlige har en tendens til at have en meget selektiv hukommelse hvad angår nyere dansk økonomisk historie.


Skrevet af Venstrepopulisten 915 dage siden - Direkte link

Åh ja, forresten. Din egen partiformand har jo også været ude og kalde Fogh-æraen for fejlslagen, Nield O. Så her må jeg vel være i godt selskab...


Skrevet af Venstrepopulisten 915 dage siden - Direkte link

Du mener altså linket til denne tråd, Niels O.? :-) Det er godt nok første gang jeg har set nogen på dette site bruge selvreference tiul at understrege hvad de mener.

 

Men så lad mig lige prøve igen. Hvad jeg protesterer imod i denne overskrift er ikke betegnelsen 'Hykleri-Helle', men derimod at syne at signalere at VKO ikke selv har noget ansvar for hvad de render rundt og laver. 


Skrevet af Niels O 915 dage siden - Direkte link

Wow. Den var åbenbart svær. Jeg refererer til min kommentar højere oppe til brug for samme kommentar her.

 

Så kan jeg vist ikke pinde det mere ud.....


Skrevet af Venstrepopulisten 914 dage siden - Direkte link

Det kan også være noget rod med min computer. :-) Men er det den med at VK er en mindretalsregering? Det mener jeg ikke er godt nok. Det er jo VK selv, der insisterer i at holde fast i skattestoppet selv om det er økonomisk uklogt


Skrevet af Niels O 914 dage siden - Direkte link

Nå, nu har du set den. Fint.


+2 Skrevet af David Konrad 915 dage siden - Direkte link

Det var S, der måtte redde Schlüter regeringen med kartoffelkuren, da i sin tid formøblede firseropsvinget væk i overforbrug (og bagefter skød skylden på Anker Jørgensen

Enten er det et forsøg på historieforfalskning, eller også er "Venstrepopulisten" en 20-årig knægt der har læst eet eler andet i en bog.


Skrevet af Venstrepopulisten 915 dage siden - Direkte link

Gå tilbage og læs grundlaget for aftalen bag kartoffelkuren igennem davidk. Der er rigtig mange fæle socialdemokratiske fingeraftryk i det forlig. Og det er ikke med Schlüterregeringens gode vilje. Det er fordi, den ikke rigtig har noget reelt valg.

 

Sclüterregeringens overforbrug i de første år af den egen levetid er vedokumenteret. Det  samme er iøvrigt VKR-regeringens overforbrug i peioden 1968-1971 og Pul Hartling-regeringens ufinansierede skattelettelsesbommert. De borgerlige har aldrig været helt så skarpe til økonomi, som de selv gerne vil fremstille sig som.

 

Og så var det forøvrigt Venstres tidligere forman Henning Christophersen der fandt på det med devalueringerne...

 


Skrevet af David Konrad 913 dage siden - Direkte link

Øh, nej (ift Schluter-regeringen) Ift Hartling-regering osv heller ikke. Men SÅ meget er jeg heller ikke inde i de respektive regeringer. Jeg lavede dog en "analyse" engang ift velfærd og hvem der har siddet på regeringsmagten. /Hvis/ V har som udgangspunkt at ødelægge velfærdssamfundet, så er det lykkedes meget dårligt. For velfærdssamfundet er altid blevet udbygget og nærmest kulmineret når V sad i regering, kulminerende med V og Anders Fogh Rasmussen og VKO i nulllerne, der i videnskabelige kredse er verdenshistoriens største offentlige sektor. 


+1 Skrevet af Natalie Hansen 915 dage siden - Direkte link

Hvordan kunne Schluter stå for overforbruget, når man ser på følgende kurve der viser at antallet af offentligt ansatte steg kraftigt under den Anker J?

 

http://punditokraterne.dk/2012/06/22/offentligt-ansatte-1970-2012/

 

Den viser tydeligt at en stor del af problemet netop blev skabt af den inkompetente Anker J regering.

Jeg vil endda påstå at en stor del af de problemer vi har i dag ,bla den enorme offentlige sektor, er Anker J regeringens skyld.


Skrevet af Venstrepopulisten 915 dage siden - Direkte link

Se  evt ovenstående indlæg, HrNielsen. Eller endnu bedre: tyg følgende afhandling igennem: http://vbn.aau.dk/files/17189580/Balder_samlet.pdf

 

Det er såmænd ikke fordi Anker J- regeringerne ikke begår fejl undervejs. Men de er bare ikke alene om det. De borgerlige partier er ikke de store økonomiske 'strammere' i 1970'erne heller, og bl.a. ender Anker Jørgensen med at gå af fordi de ikke vli stemme for en af hans række økonomiske stramninger - som firkløverregeringen iøvrigt alligevel ender med at gennemføre nogle måneder senere, da den er kommet til magten. 

 

Generelt er punditokraterne.dk iøvrigt et oplagt sted at finde dokumentation for den selektiv økonomiske historieskrivning, der finder sted i borgerlige kredse


Skrevet af Natalie Hansen 914 dage siden - Direkte link

Se på kurven over stigningen under Anker,og du ser den store skurk.

 

Det nytter ikke med alverdens udenomssnak,se på kurvens stigning under Anker og se hvordan den flader ud derefter.

 

Det har haft katastrofale konsekvenser at parkere så mange i det offentlige,og det har 100% sikkert skadet konkurrenceevnen meget voldsomt.

 

Jeg kan forstå at du ikke godtager pundiokraternes kurve,jeg glæder mig til at du tilbageviser kurven derfra.

 

læs desuden her:

http://www.bt.dk/danmark/saa-eksplosivt-er-den-offentlige-sektor-steget-siden-1970


Skrevet af Venstrepopulisten 914 dage siden - Direkte link

Der mangler jo en væsentlig parameter i den kurve, og det er størrelsen af skatteindtægterne. Er der dækning for mængden af offentligt ansatte? Der er der Ikke i firkløverregeringens første leveår, fordi man fører en for lempelig finanspolitik


+1 Skrevet af Niels O 915 dage siden - Direkte link

Enig.

 

Der var et kæmpe job for Schlüter og co, da Anker selv smed tøjlerne til dem efter Heinesens "afgrunds"-kommentar.

 

Det var selvfølgelig de mest akutte problemer, der måtte adresseres først. Det gik så selvfølgelig ud over andre parametre som f.eks. statsgælden, men heldigvis blev den da banket i bund i midt 00'erne efter den havde toppet under Nyrup. Men så kom finanskrisen.....


Skrevet af Venstrepopulisten 914 dage siden - Direkte link

Anker smed tøjlerne fordi de borgerlige ikke ville være med til at gennemføre en række helt nødvendige økonomiske stramninger. Det ville de til gengæld godt, efter de kom i regering.

 

Men læs evt afhandlingen Niels O. Den er bestemt en eftermiddag eller to værd.


Skrevet af Niels O 914 dage siden - Direkte link

Afhandling?


Skrevet af Venstrepopulisten 914 dage siden - Direkte link

Ja i linket overnfor i svaret til Hr.Nielsen. :-) Men jeg poster det gerne igen:

 

http://vbn.aau.dk/files/17189580/Balder_samlet.pdf


+1 Skrevet af Niels O 914 dage siden - Direkte link

Meget pardon, hvis jeg ikke pr. automatik læser dine svar til andre debattører.

 

Balder Asmussen? Det lyder som en god socialdemokrat, hvis man går ham lidt efter i sømmene på google.

 

Så mon ikke der bare er tale om et partsindlæg?


Skrevet af Venstrepopulisten 914 dage siden - Direkte link

Nu kan jeg faktisk ikke selv finde nogen steder, hvor der står at Balder Asmussen er socialdemokrat, men du  har selvfølgelig ret i at baggrundsholdsninger ikke er uvæstentlig for historieskrivning. Men når det er sagt, så er der altså stadig tale om et værk, der har gået gennem en faglig bedømmelseskomite, hvor man ikke plejer at lægge fingrene imellem. 

 

Dertil kommer at de ting jeg har nævnt altså er ret faktuelle. Jeg mener enten  var devalueringerne Henning Christophersens ide, eller også var de det ikke. For mit eget vedkommende har jeg fundet kildestøtte til VKR-regeringens store offentlige forbrug andre steder. Det blivet bl.a. kommenteret af Jens-Otto Krag (der iævrigt selv er en økonmisk strammer), der af politiske grunde ikke vil hjælpe dem med at finde finansiering for deres tiltag fordi han gentagne gange har oplevet ast de ikke vil hjælpe ham med finansiering af de forslag de selv har stemt for, men S havde regeringen.

 

Så med mindre du vil lave det dér vulgærmarxistiske trick og afvise enhver kilde, der ikke passer til dig ideologisk (og på den måde kommer man jo ikke videre med nogen saglig debat(, så vil jeg såmænd stadig anbefale den nævnte afhandling som et middel til at blive klogee. Det er fint at læse kilderne kritisk. Men læs dem dog (eller skim dem i hvert fald i gennem). 


Skrevet af Niels O 914 dage siden - Direkte link

Jeg forholder mig til økonomisk statistik fra uafhængige kilder og ikke partsindlæg.


Skrevet af Venstrepopulisten 913 dage siden - Direkte link

Definer 'uafhængig kilde' Det her er en videnskabelige phd-afhandling. Tror du da punditokraterne er mere 'uafhængige'?


Skrevet af Niels O 913 dage siden - Direkte link

Danmarks Statistik

Nationalbanken

Ministerier

Eurostat

 

-for lige at nævne nogen "on top of my head".


Skrevet af David Konrad 913 dage siden - Direkte link

http://punditokraterne.dk/2012/06/22/offentligt-ansatte-1970-2012/

 

Og vi skal tro blindt på pundtdokraterne fordi ...?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
6
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -


Om Jan Christensen
Selvstændig og blogger. Tidligere tyskstuderende og stadig meget germanofil. Jeg elsker også Brasilien, ikke mindst fodbolden. I det politiske...

Se Jan Christensens profil
eller
Følg Jan Christensen- Annonce -