Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

8

+1 Skrevet af Knud Madsen 157 dage siden - Direkte link

Så enig, så enig!!


+1 Skrevet af Uffe Merrild 156 dage siden - Direkte link

De må vel ganske selv have lov at bestemme hvor tit de ønsker andre mennesker hjælper dem. De kan jo betale for ydelserne selv.

 

Hvis de ikke har sparet op til at betale for ydelserne, jamen så har de jo selv valgt at holde fest i nuet frem for at tænke på deres alderdom. Dem behøver man ikke have medlidenhed med, de valgte selv at forbruge rub og stup.

 

Der er nogle der er uheldge i livet, dem kan privat velgørenhed hjælpe i det omfang det er rimeligt at hjælpe. Da behøver man ingen offentlig kontrolforanstaltning - det klarer det private helt af sig selv.

 

Det største problem med at løse ældreplejen således er at staten plyndrer dig igennem livet, og gør det langt sværere først og fremmest at klare sig selv, men sekundært bliver det også langt sværere (og mindre åbenlyst at det er nødvendigt) at hjælpe andre med deres problemer.

 

I tilfælde af at det ikke lader sig gøre at indføre den liberalistiske utopi, så bør man i det mindste kræve at familien bør træde til før skatteyderne.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
3
12
9
8
8
7
11
20
13
13
11
8
13
11
15
4
8
10
15

- Annonce -


Om Jens Knudsen
Mener at kynisk rationalitet og empiri er en mangelvare i den offentlige debat. Anser pladderhumanisme og socialisme for at være to sider af den...

Se Jens Knudsens profil
eller
Følg Jens Knudsen- Annonce -