Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

6

+2 Skrevet af Gitte Nielsen 151 dage siden - Direkte link

Der bør investeres mere i lærernes kompetencer, så flere lærere kan undervise elever med dansk som andetsprog.

 

Det er ikke lærernes skyld at invandrerbørnene halter bagefter, det er forældrenes skyld.

 

Det er et problem når både 1. , 2. og 3. generations invandrere ikke taler eller forstår Dansk. Og forældrene viser børnene at førtidspension og et helt liv på offentlig forsørgelse, er muligt i Danmark, fordi vi ganske enkelt ikke stiller krav til forældrenes om at blive selvforsørgende. 

 

Selvom de måske har boet 10 år i Danmark, kan de forlange tolkebistand, hvis det blev afskaffet sådan at når man har været i Danmark i 2 år, så skal man ikke kunne forlange tolkebistand og det burde forbydes at børnene skal møde op hos sagsbehandlere og læger for at tolke for deres forældre. 

 

Måske skal man også forbyde fætter/kusine ægteskaber, da det er meget brugt blandt borgere af Tyrkisk herkomst, det giver mindre begavede børn, og er også en årsag til manglende evner til at indlære.


+3 Skrevet af Jon Schmidt 151 dage siden - Direkte link

Gns IQ for deres oprindelseslande 81-90  det ser dog endnu værre ud for : pakistan 71-81 og somalia 59-71

 

IQ afhænger åbenbart for ca 75% vedkommende af generne ,og 25 % venner og skoling.

 

Hvis man ikke vil indse at dette er en væsentlig faktor,så kommer man ikke frem til en løsning på problemet.Inger Støjbergs forslag lugter forresten langt væk af socialisme

 

Dette er endnu et symptom på et grundlæggende problem:Politikerne har trukket en ukontrolleret indvandring ned over befolkningen uden at spørge den,og nu tørrer man de afledte problemer af på befolkningen...igen

 

(De 25% der bla afhænger af skoling kan være med til at forklare hvorfor DK er et lille nøk under Tyskland,Holland og Sverige.)


+4 Skrevet af Alex Esquerro 150 dage siden - Direkte link

Dette er endnu et symptom på et grundlæggende problem:Politikerne har trukket en ukontrolleret indvandring ned over befolkningen uden at spørge den,og nu tørrer man de afledte problemer af på befolkningen...igen

Jeg er ganske klar over, at det er gældende sandhed blandt en del mennesker, som bl.a. har det til fælles, at være kritiske over for indvandringen. Sagen er dog den, at holdningen ikke rigtigt holder vand, al den stund, at befolkningen bliver spurgt minimum hvert fjerde år. For apropos intelligens, bør en intelligent befolkning i et liberalt, demokratisk samfund, tage konsekvensen af, ikke at blive spurgt om dens ønsker til stærke mærkesager. Dette gøres ved at udskifte de partier, som ikke ønsker dette spørgsmål lagt ud til befolkningen. Alternativt at stemme blankt.

 

Imidlertid har langt de fleste mennesker (ift. mærkesagen indvandring) fortsat deres rutinestemmer, højest har de stemt på DF. Det vil med andre ord sige, at bekymringen over indvandringen ikke har været stor nok til at gennemtvinge ændringer. For heller ikke argumentet om, at DF har svigtet, holder vand. Hvis man virkelig ønsker ændringer, kan man jo arbejde det for det, bl.a. partipolitisk. Man kan rent faktisk kræve indflydelse. Det kræver arbejde, kampvillighed og stædighed - men hvis sagen er vigtig nok, vil disse ting jo ikke være en hindring.

 

Jeg er overbevist om, at danskerne (og med dem, europæerne) først reelt vil arbejde for og kræve ændringer, når tilstrækkeligt mange indser, at det er det eller borgerkrig. Mit gæt er, at partierne og medierne, som de ser ud i dag, kan holde stand i 20-30 års tid endnu. Det er selvfølgelig ikke til at sige, for det går stærkt i disse år.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Jon Schmidt 150 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke helt enig med dig.

(Bortset fra det principelle i at folk der eks har stemt S ikke bør klage over indvandringen,hvis de anser indvandringen for at være deres største problem)

 

Masseindvandringen har haft, og vil i stigende grad få, en voldsom indflydelse på mange menneskers hverdag.

Dette var nemt at forudse for mange år siden, og det er sandsynligvist derfor man har misbrugt medier i et meget stort udskamningsprojekt...hvor Sverige har været fyrtårnet...man ønskede ikke dialogen om emnet...og man ønskede da slet ikke at spørge befolkningen direkte.

Jeg ved eks fra offentligt ansatte akademikere at det ville få jobmæssige konsekvenser for dem hvis de offentligt udtalte sig imod masseindvandringen....så det er lidt for nemt bare at sige at man kunne blive aktivt medlem af et parti.

 

Dette kan sagtens være en af grundene til at DF eks har haft svært ved at tiltrække akademikere på ledende poster...de har ikke turdet af hensyn til job,karriere og familie.

 

Pga det forgiftede debatmiljø havde en nuanceret folkeafstemning om emnet derfor netop været på sin plads.

Masseindvandringen vil nemlig få konsekvenser på niveau med eks EU-afstemninger,og derfor bør man spørge folket. ( Det vil muligvis få endnu værre konsekvenser,der tænker vi ca det samme)

 

Følgerne af den manglende spørgelyst kan ses,og det vil sikkert blive værre.


+2 Skrevet af Alex Esquerro 150 dage siden - Direkte link

Nej, men det behøver vi jo heller ikke at være (helt enige).

 

Jeg er nu sådan set helt enig i din skitsering af både motivet bag de manglende afstemninger, den manglende deltagelse i kritikken (herunder blandt offentligt ansatte akademikere), mediernes rolle osv.

 

Og det er netop ud fra den enighed, at jeg konkluderer, at så er sagen bare ikke vigtig nok. For hvis den var, ville man komme til den konklusion, at det trods alt ville være mere værd at være aktiv i kritikken og kravet for forandring, med sværere jobbetingelser osv. som følge heraf, end den momentane husfred ved at forholde sig ukritisk, ville være.

 

Det første valg kræver udskamning, opofrelse og kamp, og dette kan være grænseoverskridende i en civilisation, hvor personlig anerkendelse er Gud. Men det ville også være en heltegerning. Af den slags, der vil blive husket og beundret. Det andet valg giver dig fred, men er kujonagtig og sender regningen og det kaos, der venter, direkte i hænderne på vores børn og børnebørn.

 

Vi ved bedre, og vores kommende generationer vil vide, at vi vidste bedre.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
9
13
9
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -

- Annonce -