Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

8

Skrevet af roehakker 1610 dage siden - Direkte link

Inden en Iransk raket når ti meter op i luften , vil Iran blive tæppebombet af Israel og USA , der er så megen miltær bevågenhed mod Iran at landet kan udraderes på kort tid .


Skrevet af Frihedtilfolket 1610 dage siden - Direkte link

Skrevet af Mogens Jensen 1610 dage siden - Direkte link

Stem på de radigale og A socialdemokratiet og forær danmark til andre lande.

Hvad jeg ikke forstår er,hvorfor religiøse ledere ikke finder sammen og reder trådene ud. HVIS det gamle testamente og historien om Jesus, aldrig var fortalt videre og nedskrevet, var der ingen bibel eller koran.

Hvad jeg heller ikke forstår( der er sikkert meget) er at den kristne gud er god og tilgivende???? hvor den muslimske plagiat er ondskabs-hadfuld

De 2 religioner eller retteresagt, hjernevask "klubber-foreninger", udspringer fra det gamle testamente, og i år nul bliver til idoldyrkelse ,og 640 år efter plagieret af en mand der påstår at have talt med en højere magt.

Kan man ikke snart få forklaret begge parter at man i millioner af år med mennesket på jorden har haft og stadig har mange opfattelser af denne højere???? og det kun er ca. 2000 år for kristne og ca 1400 år for islam, der er genstand for al krig og ufred på jorden.

Hvad hvis man efter en uge kommer ned fra himmelbjerget og fortæller at dette maskinskrevne papir(der er vel blevet moderniseret der oppe) og kræver at alle skal leve efter mine regler. Bliver man så mon tvangsindlagt på den lukkede??????

 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Mogens Jensen 1610 dage siden - Direkte link

Jeg forstår ikke hvorfor disse hellige jøder og muslimer ikke acceptere den krop deres skaber har krieret. De skære forhuden af drenge,muslimske kvinder må ikke vise sit hår og meget hud, og skal fjerne behåring på kroppen( er det mon noget Lolitta noget??). Sjovt nok tror de begge på noget men lever kun efter det de kan bruge i nuet. Krig i en religions navn er blasmafobi og burde udløse den højeres vrede.

ERGO?????


Skrevet af Tommy Jensen 1610 dage siden - Direkte link

Problemet med det hele er at vesten ikke har råd til en ny krig i mellemøsten -- slet ikke fordi en evt. krig med Iran vil være langt, langt dyre end en krig med Irak var.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
16
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9

- Annonce -


Om Nicolai Sennels
Folketingskandidat for Dansk Folkeparti. Autoriseret psykolog, foredragsholder og forfatter til bogen "Blandt kriminelle muslimer. En psykologs...

Se Nicolai Sennels' profil
eller
Følg Nicolai Sennels
Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -