Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

52

Skrevet af Klavs Klavsen 1608 dage siden - Direkte link

Nina, det er flot at du ikke lader dig kue!

 

Det er vigtigt at vælge sine kampe, også selvom man har ret. Du har valgt en meget ulige kamp, du har både dine naboer mod dig, men desværre også hele systemet. Det tager under ét minut for nogle retards at smadre dine vinduer eller det der er værre, og bagefter er det overstået for dem. Du skal til gengæld leve i konstant frygt for hvad der sker med dig.

 

Er den her ulige kamp virkelig en du vil bruge så meget energi på, og risikere dit helbred på? Livet er ikke en Disney-film; din kamp ender næppe lykkeligt.


Skrevet af Langbalde 1608 dage siden - Direkte link

Jeg er enig med Klavs, og ville også selv vælge et andet domicil, og så måske bruge kræfterne på islambekæmpelse i stedet for at hovedparten af dem går til ren overlevelse!


Skrevet af Nina Storm 1608 dage siden - Direkte link

De skal ikke have lov til at vinde så let

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Langbalde 1608 dage siden - Direkte link

Det er ikke et spørgsmål om at lade dem vinde, men om selv at vælge hvor og hvordan kampen skal spilles, og den som opsætter de præmisser har også fordelen!


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Hvis kampen bliver kendt - og det gør den nu - kan den godt være værd at udkæmpe. Den udspiller sig også udelukkende som en rolig manifestation af en ret, selv modstanderne inderst inde anerkender.

 

Men på den anden side: Lad ikke kampen tage pippet fra dig. Bevar din sindsro. Det er der så mangen en, der fejler i forsøget på, og så taber man kampen. De mange "gode" (kynisk-sentimentale) mennesker, der har definitionsretten og er i konsensus, har sindsroen i behold, for de er ikke truet, og de risikerer ikke noget ved holdningsløst at tilslutte sig "det sikre parti". Af rent sociale grunde. Men vi andre skal passe på os selv, så vi ikke bliver sprutrasende. For det gavner os ikke, og det vil fjenden gerne have.

 

Jeg støtter dig helhjertet - du er dejlig, Nina!

 

Kærlig hilsen,

 

Morten

 

- - -


Skrevet af ianarki 1608 dage siden - Direkte link

What you resist persists


Skrevet af Niklas Nikolajsen 1608 dage siden - Direkte link

 >Jeg er asiat, derfor kan jeg med god grund sige jeg ikke er racist.

 

Øh - nej. 


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1608 dage siden - Direkte link

Enig. Jeg kan da komme i tanke om mindst et østasiatisk folkeslag, der frem til afslutningen på Anden Verdenskrig også led af overmenneskeforestillinger (hvad bl.a. de østasiatiske nabolandes befolkninger da også fik at føle!).

 

Men bortset fra det, ellers +1 til NS!


Skrevet af Ole 1608 dage siden - Direkte link

eh... lidt uheldig forkortelse at vælge i en kommentar om raceoverlegenhedsforestillinger under 2. Verdenskrig. NS...

 

Men ret har du skam


Skrevet af _slettet_bruger_1390 1608 dage siden - Direkte link

Enig med Niklas. Den konklusion kan man ikke drage.


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1608 dage siden - Direkte link

Jo, fordi racisme i vesten er udelukkende defineret som hvid mod andre etniciteter.


Skrevet af _slettet_bruger_1390 1608 dage siden - Direkte link

Det gør ikke postulatet rigtigt, at nogle mennesker benægter/fortrænger at ikke-hvide også kan være racister.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Niklas og Jens - betragt dette svar som værende også til jer: http://www.180grader.dk/Politik/jeg-er-dansker-jeg-synes-denne-lille-plet-p-landkortet-er-vaerd-at-kaempe-for#c362054

 

- Og overvej at undlade at slå ned på enkelte "skriftsteder", som I rykker ud af deres sammenhæng med henblik på at skifte emne. I har alligevel ikke en pointe, vi ikke allesammen kender. Til hudløshed.

 

For: Der er jo ingen, der tror, at Nina har ment det, I hævder er konsekvensen af en bestemt lille sætning, isoleret fra dens helt og aldeles opklarende kontekst.

 

Ikke engang I selv, oh I rethavere.

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_1390 1608 dage siden - Direkte link

Vi takker dig ærbødigst, Morten, for at fortælle os hvad vi bør kommentere på.

 

Der er ingen af os der skifter emne. Faktisk kommenterer ingen af os på emnet.

Vi pointerer bare det fejlagtige i postulatet. Det kunne være der var nogle (måske også Nina) som troede, at postulatet var sandfærdigt. Nu ved de at det er det ikke.

 

Håber det er ok med dig, at vi pointerer det og/eller stiller spørgsmål.

Er der andre ting du mener vi bør undlade at gøre?


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Nej, nu lyder det som om, I er ved at være flyvefærdige. Herfra tør jeg vel nok overlade jer til jeres egen dømmekraft. - Og pas nu på jer selv derude!

Men går det helt galt, så skal I ikke være blege for at vende tilbage til denne tråd. Jeg vil beholde den i mit rss feed, så jeg kan holde lidt øje med, hvordan det går jer.

 

Jeg vil dog slutte af med at sige, med en vis Johnson længere nede ad tråden: "Lad nu være med at fluekneppe, pointen er vel til at forstå, når hun siger hun er asiat og derfor ikke racist.".

 

Men lad så det være min sidste formaning til jer for denne gang. God rejse ud i den vide verden!

 

Og godnat og sov godt.

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_1390 1608 dage siden - Direkte link

Af hjertet tak.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Åh, jeg be'r :)

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Jeg forstaar ikke hvorfor du vil bo i Danmark (og saa lige der!) som ikke vaerdsaetter hverken dig eller andre udlaendinge. Der er mange andre langt bedre lande at bo i. Du kan jo selv se hvordan du bliver behandlet og det er ikke bare lovgivningsmaessigt vi taler om.


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1608 dage siden - Direkte link

Nina Storm? Det lyder for mig nøjagtig lige så dansk, som noget andet kunne være, ikke?

Men det skal da ikke komme an på navnet: 

"Til et folk de alle høre, som sig regne selv dertil." (N.F.S. Grundtvig)


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Er det ikke lidt ligegyldigt om indlaegget er fake og har til hensigt at faa folk til at reflektere over problemstillingen? Kunne hun ikke vaere dansk gift, ret daarligt gift hvis hun ikke er kommet laengere end til Vollsmose selvfoelgelig. Uanset hvad kan jeg ikke se hvad nogen vil blive her for. Lorteland.


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1608 dage siden - Direkte link

Det var ikke min intention at insinuere noget i den retning overhovedet!

Jeg aner ikke, om indlægget (med et godt dansk udtryk) er 'fake', men jeg er - villet - naiv nok til at tage folks udsagn for pålydende, indtil andet er bevist eller sandsynliggjort.

Uanset hvad kan jeg ikke se hvad nogen vil blive her for. Lorteland.

Lorteland? På mange måder, ja, men jeg er født her - ligesom min familie er, så langt tilbage det kan spores - og jeg synes også, at "denne lille plet på landkortet er værd at kæmpe for"!


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Husk det naar du ligger paa baalet. Vaer staerk, martyr.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Angry Bird - hvis ven er du ? Er du en af "dem i konsensus" ?

 

Hvis du følger debatten, vil du se, at asiater ustandseligt fremhæves som et positivt modeksempel på den ejendommelige snak om "tredje-generations-PTSD" (det er en yderst politisk diagnose, og i hvertfald ikke psykiatrisk - vel?), "dårlige sociale vilkår", og anden tågesnak, som vi ustandseligt belemres med af knapt så intellektuelle individer. - I hvertfald er de så uomtænksomme, at de ikke begriber, at det, de angiver som "grunden" til konflikten mellem muslimer og resten af verden, er endnu mere udtalt blandt asiatiske indvandrere - men slet ikke fører til konflikt!

 

Jeg er desværre derfor nødt til at konstatere, at så er "begrundelserne" naturligvis en til lejligheden opfundet usandhed, som man enten skal være i ond tro - eller ikke intelligent nok til at forstå - for at tilslutte sig. Det er logisk.

 

Når jeg læser din kommentar og den beskrivelse af danskerne, der følger med, kunne jeg få den tanke, at du måske kunne have positivt udbytte af at forlade landet. Men hvorfor gør DU det så ikke ?

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Da jeg postede mit seneste indlæg, havde jeg ikke set, hvordan tråden siden har udviklet sig med de herrer Fiil og Bird som bidragsydere.

 

Jeg tror blot, vi må konstatere, at hvordan Danmark udvikler sig herfra - det skal vi nappes om! Jeg vil nøjes med at forsøge at fortrænge individer, der ikke er solidariske med de medmennesker, de deler hjemland med, uanset hvilke problemer, det slås med, eller hvilke dårskaber, der er fremherskende i det.

 

Den måde at omtale os på, som her anvendes, kan kun føre til helt almindelig konflikt.

 

Der findes en type socialt konsensusmenneske med et stort behov for gruppeidentifikation. En type, der er lige så svag alene, som han føler sig stærk i flokken. Den slags mennesker, som man kunne kalde "skuffede nationalister", hader det land, der ikke giver dem den næsten militante enhedsfølelse, de behøver som krykke for deres ringe, selvstændige vilje. De er tilsyneladende nationalstatens værste fjender, fordi deres foragt for deres egen svaghed, projiceres over på det fællesskab, som de oplever som for svagt til at kunne give dem den afstivning, de så såre begærer.

 

Man kender dem på deres rasende, forfladigende sprog, fuldt af nedgørelse og generaliseringer - dybest set ren, tåreblændet forbitrelse. Deres nationalisme deponerer de derefter hos andre i samme situation, der bekræfter hinanden i - sommetider stenkastende - foragt for den nation og det folk, de nærer uforløst kærlighed til. Gruppen bliver på pauver vis det kobbel, der erstatter nationen. - En pauver nødløsning, der kun øger selvforagten hos de afhængige, fordi gruppen som helhed, ligeledes er helt afhængig af sin postulerede fjende. Det danske samfund.

 

De har kun hån og spot til overs for stærke enkeltpersoner med en holdning, der kan bære sig selv, fordi de minder dem om, og udstiller den svaghed, de afskyr hos deres eget holdningsløse selv. 

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Du mestrer i hoej grad evnen til at lukke vaerdigloest, men indroemmet, malende og isaer hoejstruktureret humanistpladder ud. Du kunne snildt faa en karriere i klimabevaegelsen. Du bygger denne novelle paa en antagelse fra din ligemand ovenfor som er i samme lort til halsen og derfor totalt inhabil og som ogsaa er noedt til at ty til politikerroegsloer for at koebe sig tid til at skuden (Red.: DK) uundgaaeligt gaar ned med mus (dig og din ven og alle dem, alle de gode, der ikke er som dig der jo ingen muilghed har for at goere noget ved det, men som ikke lyver for sig selv) med mere. Jeg kan oplyse dig om at denne roegsky ikke faar dig til at se bere ud her fra Schweiz.


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Hvad faar dig til at tro at jeg skriver et og goer noget andet? Jeg flyttede naturligvis i samme sekund jeg kunne. I min levetid er det kun gaaet ned ad bakke.

Og: Hehe, det er soedt at se dit primitive tomme fyldsnak optage disse spalter i ren noedvaerge fordi du ikke kan goere EN SKID for at aendre paa din egen situation. Du er noed til at ofre dronningen for at undgaa mat, saadan er det bare. Sort paa hvidt. Din stolthed synes endvidere at vaere meget uproevet, jomfruelig. Jeg er dog glad for at se at der endelig er en person der giver mig igen paa mine velfortjente provokationer/fornaermelser for en gang skyld og er aerlig omkring det. Jeg har virkelig undret mig at man har en saa slap holdning i position.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Jeg håber sandelig heller ikke, jeg skriver eet og gør noget andet. Jeg er skam overbevist om, at slaget ikke er tabt. Men jeg er også helt sikker på, at vi skal nyorientere os. I den grad.

 

Du ER flyttet. Okay, den så jeg ikke komme :) Jeg bliver og redder skuden - eller går ned med den.

 

- - -


Skrevet af Rune Wessel Wetlesen 1608 dage siden - Direkte link

Du får lige en hilsen fra Zug ;-)


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Hej Rune, og en hilsen til dig, tak for sludderen! Hvordan kan vi lige aftale hvor vi kan nyde en oel med nicklas n og lord nacho og hovere over det danske samfund ved zugersee i hoej sol (baade i egentlig forstand og overfoert betydning) fx?


Skrevet af Helle 1608 dage siden - Direkte link

Det er flot, at du har modet til at kæmpe, bare husk at passe på dig selv. Omkostningerne kan blive store.


Skrevet af roehakker 1608 dage siden - Direkte link

Hvis ordensmagten ikke orker opgaven med at beskytte borgerne mod underudviklede vandaler må militæret sættes ind for at sikre området , dermed kan militæret vise hvad vi får for militærets omkostninger .


Skrevet af Louis B. Knockel 1608 dage siden - Direkte link

Held og lykke, fr. Storm. De får brug for begge dele.


Skrevet af Henrik12 1608 dage siden - Direkte link

Bravo for resten, men her knækker filmen altså:

 

Jeg er asiat, derfor kan jeg med god grund sige jeg ikke er racist. Jeg kæmper ikke for White Supremacy. Jeg er ikke  racist

 

Hvis du påberåber dig særlige åndelige egenskaber udelukkende baseret på din race, så er du netop racist. Racisme defineres ikke ved, at hvide mennesker er det - alle kan være det.

 

For at give et par eksempler, så se på indonesernes behandling af Papuas urbefolkning, Japans behandling af koreanerne indtil 1945, kinesernes behandling af stort set alle andre mennesker osv.

 

En ting ganske få mennesker ved er, at den folkebevægelse der endte med demonstrationerne for demokrati på Den Himmelske Freds Plads blandt andet havde sit udspring i anti-afrikanske optøjer omkring nytår 1988-89. Kinesesiske studenter var frustrerede over, at den kinesiske stat gav afrikanske studenter bedre forhold end de selv havde, og over at afrikanerne tog deres piger. På Den Himmelske Freds Plads kunne du stadig se bannere der kræved at afrikanerne ikke måtte udnytte kinesiske piger. En artikel fra dengang:

 

http://www.nytimes.com/1989/01/05/world/africans-in-beijing-boycott-classes.html?pagewanted=1

 

 


Skrevet af slettet bruger 3552 1608 dage siden - Direkte link

"afrikanerne tog deres piger" skriver du, i artiklen omtales det som "attacks on Chinese women by African men".

 

iøvrigt er det noget vrøvl du skriver Henrik, du læser Nina S's kommentarer som fanden læser biblen.


Skrevet af Henrik12 1608 dage siden - Direkte link

Du kunne jo tage og spekulere over, om den artikel jeg linker til ikke er hele grundlaget for posten, men et et hurtigt link til folk der vil læse en smule mere og få skærpet apetitten ("en artikel fra dengang"). At afrikanerne skulle tage kinesernes piger var kinesernes anklage (eller rettere: en blandt mange klager). Jeg var der ikke, så jeg ved af gode grunde ikke om anklagen holder, kun at den blev fremsat.

 

Du skal også være velkommen til at forklare, hvordan "Jeg er asiat, derfor kan jeg med god grund sige jeg ikke er racist. Jeg kæmper ikke for White Supremacy." ikke er racistisk.

 

Hun reducerer racisme til noget kun hvide mennesker kan gøre sig skyldig i. Definition af racisme fra ordnet.dk:

forestilling om at mennesker kan inddeles i racer med bestemte fysiologiske, mentale og sociale særtræk der gør nogle racer overlegne eller underlegne i forhold til andre


Skrevet af Nina Storm 1608 dage siden - Direkte link

Sorry, du argumenterer så godt at jeg stadig ikke har et svar. Kommer måske senere


Skrevet af Martin Rytter 1608 dage siden - Direkte link

Har nogen forsøgt at tvinge dig i en burka?


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

@ Martin Rytter

 

Hvorfor skulle de, der forsøger at tvinge alle kvinder i en burka, ikke forsøge at tvinge netop Nina i en burka? Brug lidt længere tid på at tænke, inden du skriver. Hvis vi skal imødegå hvert eneste flagrende indfald, bliver tråden for lang og debatten for løs. Tak :)

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Hvad giver dig ret til at diktere hvilke spoergmaal man kan stille i denne traad? OBS: Du har i oevrigt heller ikke ret til at afvise mit spoergsmaal her.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

@ Bird

 

Jeg opfordrer bare til, at man økonomiserer med spørgsmål, der indeholder deres egen besvarelse. Især, hvis de er stillet i meningsundergravende hensigt, fordi de så tvinger andre til at skære svaret ud i pap. Hvilket ender med at være kvantitet på bekostning af kvalitet, naturligvis.

 

Vi er vel enige om, at spørgsmålet er retorisk? Det handler ikke om at sætte kniven for struben af nogen, men om en lavintensiv terror. Ingen er i virkeligheden i tvivl, vel?

 

Så tag og drop spørgsmål af den art, makker, siger jeg bare. Ing'?

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

P. S. De virkeligt uniforme "Gud-Konge-Og-Fædreland"-nationalister findes i dag i stærke og fysiske bevægelser som AFA og De Autonome - bevægelser, hvor ingen "svigter" og træder ud af geled og uniformitet. Her skifter ingen uden videre mening efter deres samvittighed. De er sociale rørelser for mennesker med sociale behov, der fortrænger deres moral og autentiske holdninger.

 

Skifter man mening her, er man simpelthen nødt til at træde UD af bevægelsen!


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

P. P. S. Derfor er vi nogle, der elsker vores land. For her har vi et fællesskab på tværs af meninger og uensartethed, som vi ikke desto mindre hylder - eller netop hylder!

 

Men det forstår du ikke


Skrevet af Martin Rytter 1608 dage siden - Direkte link

»her har vi et fællesskab på tværs af meninger og uensartethed«

 

Men alligevel er det sådan, at jeg ikke bør stille et spørgsmål, som kunne tolkes retorisk, og som igennem en sådan tolkning kunne udtrykke en anden mening end din?

 

Lad mig for at undgå misforståelser slå fast, at hvis nogen forsøger at tvinge Nina i en burka, så vil jeg gerne høre om det, så jeg kan fordømme disse menneskers uacceptable forsøg på indgriben i Ninas liv. Jeg vil naturligvis forsvare ethverts menneskes ret til at vælge sine klæder selv.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

1. Du ved godt, at der er nogen, der vil tvinge alle kvinder i en burka. De steder, hvor de - ja, man tror det næppe, men - har fået magt, som de havde agt, har de tvunget kvinder i burkaer ved hjælp af trusler om, eller ved hjælp af, overgreb. Det besvarer grundlæggende dit spørgsmål. Som du udmærket godt ved.

 

2. De har ikke magt, som de har agt i Danmark. Derfor har ingen begået lige dét overgreb på Nina. Som du - ga-ab - også udmærket godt ved.

 

Ind i mellem dette  specielle overgreb og nogenlunde reel personlig frihed, er der imidlertid en hel masse utålelige tilstande ... som du udmærket o. s. v.

 

Bliv ved med at forsvare ethvert menneskes ret til at vælge sine klæder selv. Udvid desuden evt. konceptet.

 

- - -


Skrevet af slettet bruger 8937 1608 dage siden - Direkte link
Hatten af for Nina

Skrevet af slettet bruger 3552 1608 dage siden - Direkte link

Nina Storm, min første indskydelse var at du er en fake profil!

Hvis ikke...flyt dog.

Dette er kultursammenstød som du intet kan gøre ved, ville du prøve at stå imod en tsunami på stranden?

Så et sted du interesserede dig for Glistrup, ja en spændende karakter.

Glistrup forudså en samlet verdensnation, men først efter flere religions og kultur krige.

 

Få dig dog et godt liv istedet for at kæmpe for en illusion, selv Glistrup så forsvinde og forme sig til noget andet.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Det skal du da ikke bestemme! Vorherre bevares! Der var engang nazisterne var "tsunamien", men nogen stod imod den. Ikke din arketype, det ved jeg godt, men nu tager jeg et gæt: Du er så fej, at du hylder dem, der trodsede den tyske" tsunami" imod, hvad der lignede, alle odds. Men hver gang, der kommer stærke strømninger, så bjæffer du af dem, der har det mod, du selv mangler, til at tage kampen op.

 

Det er mennesker, vi taler om. Hvis de, i dit billedesprog, kan rejse sig til en bølge, kan vi naturligvis også rejse os til en, der kan udligne den. Hvis vi ikke har for mange af din slags led i vores kæde.

 

- - - 


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

"Dette er kultursammenstød som du intet kan gøre ved". Altså, kære ven ... sammenstøddet står Nina for! - Eftersom du trækker dig, store, stærke mand.

 

Hvis ingen vil være bolværk eller dige - hvor skal der så være sammenstød ? Så kommer "tsunamien" helt op til dit gemmested, Henrik (UPDATE: Undskyld: Peter. Man skal ikke skylde skarn for uret)!

 

Tak du Nina for at give muslimer en fornemmelse af, at modstanden starter lige dér, hvor de prøver at dominere os. Sådan!

 

Tak, Nina! Jeg kommer gerne, og jeg støtter dig på enhver måde. Hytte-sig-Henriks støtte behøver du næppe. Vi får alligevel ikke tid til at gå og passe på ham også.

 

UPDATE: Og Peter Jensen, som vist oprindelig var adressaten, behøver heller ikke at komme. Men det gør I nu nok alligevel. Når det hele er overstået, vel at mærke. Det gør man jo, ikke sandt, til den tid har man nemlig hele tiden været på Ninas side ... Om en 20 - 30 år ;)

 

"Jo længere afstand i tid, der bliver til Det Tredje Rige - jo mere vokser modstanden mod Hitler og nazismen" har en klog tysker, der kunne huske krigen, engang sagt

 

- - -


Skrevet af slettet bruger 3552 1608 dage siden - Direkte link

tredie rige, hitler etc. haha helt hysteriskt.

 

Jeg er selv meget kritisk overfor islam og islamisme, SF's flirten med Gülen bevægelsen feks.

Men det der er forskruet.


Skrevet af slettet bruger 3552 1608 dage siden - Direkte link

Fantastisk som du kan misforstå og forskrue.

Hvilke mennesker kan rejse en tsunami?

Mennesker bliver grebet af tsunamier.

 

Selvfølgelig flytter udlændinge til Dk velfærd og vi kan ikke stoppe denne indvandring uden at svigte idealerne Dk er bygget på.

Tsunamien er globaliseringen, vi har endnu ikke helt fattet hvordan den vil ændre verden , vesten og Dk helt basalt.


Skrevet af slettet bruger 3552 1608 dage siden - Direkte link

Fantastisk som du kan misforstå og forskrue.

Hvilke mennesker kan rejse en tsunami?

Mennesker bliver grebet af tsunamier.

 

Selvfølgelig flytter udlændinge til Dk velfærd og vi kan ikke stoppe denne indvandring uden at svigte idealerne Dk er bygget på.

Tsunamien er globaliseringen, vi har endnu ikke helt fattet hvordan den vil ændre verden , vesten og Dk helt basalt.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Det er dig, der kløjs i billederne og analogierne, Peter. DU sammenligner mennesker med tsunamier. Der er ingen globalisering, uden den, vi selv skaber. Jeg går bare ind på spøgen - men beder dig være konsekvent. Mennesker bliver ganske rigtigt grebet af tsunamier, men kun af de virkelige tsunamier. Ikke af billeder. Hvis du kalder visse menneskers adfærd for "en tsunami", kan det kun være det massive i deres handle- og reaktionsmønstre, du prøver at afbilde. Og det er naturligvis en kraft, der kan matches, hvor der er vilje til det.

 

Du tror rimeligvis, jeg sammenligner islamisme med nazisme. Det gør jeg ikke. Det er datid og nutid, jeg sammenligner. Jeg sammenligner synet på voldsomme strømninger Før og Efter. Din holdning er i mine øjne en bekvem Før-holdning. Hverken du, jeg, eller nogen anden, er i tvivl om, hvordan du vil stille dig Efter. Vel ?

 

Forstå, at udsagnet "Jo længere afstand i tid, der bliver til Det Tredje Rige - jo mere vokser modstanden mod Hitler og nazismen" ikke er et udsagn om nazismen, men derimod ét, der har universel gyldighed.

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

P. S. Brugen af ordet "globalisering", modsvarer i bemærkelsesværdig grad fortidens brug af begrebet "den historiske nødvendighed".

 

Før i tiden, stillede man altid spørgsmålet til menneskenes vandel: "Jamen - hvad vil vi i grunden?". I dag synes vi at have fundet svaret: "Vi vil følge med udviklingen!"

 

Et svar, selv den allernærmeste fortid, ville have rynket på næsen ad.

 

 


Skrevet af slettet bruger 3552 1608 dage siden - Direkte link

"Peter. DU sammenligner mennesker med tsunamier."

 

vrøvl, men det hjælper nok ikke at gentage


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Næ. Ikke nok så mange gange. Det bliver nødvendigt at påvise det, er jeg bange for.

 

- - -


Skrevet af Michael Munkevang 1608 dage siden - Direkte link
"jeg er asiat, derfor kan jeg med god grund sige jeg ikke er racist" Kan du ikke lige uddybe den sætning?

Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Stop nu! Meningen fremgår jo krystalklart af konteksten: Det drejer sig specifikt om den sjældne form for racisme, som ikke så sjældent skydes "hvide" i skoene: Hvid supremacisme.

 

Det kan jo ikke så godt være den, der er tale om, hvis man ikke er "hvid" ...

 

Vil du ikke godt uddybe dit spørgsmål over for mig i stedet, Michael? Jeg vil så gerne have dig til at fortælle mig, at du i fuld alvor tror, at det Nina siger er, at hvis man er asiat, kan man ikke være racist. For den asiatiske race er ikke racistisk.

 

Var det mon det, der var Ninas budskab, Michael?

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1608 dage siden - Direkte link

God kamp Nina. Som studerende indtil for nylig boede jeg i en af Amagers værste ghettoer. Vist nok den adresse med flest kriminelle i hele Danmark. Jeg blev aldrig udsat for noget, så tror egentlig det var overdrevet statistisk eller også var det andre naboghettoer.


Dog skal man lige overvinde sig selv når man går hjem sådan en aften og der står 10-15 lømler udenfor en dør med alt hvad der hører til af sprogbrug og tom macho-postering.

 

Nu er jeg heldigvis fysisk af en hvis størrelse, men jeg tog hurtig den holdning til mig at jeg nægtede at være det mindste bange eller gå udenom, foretage mig andet end jeg ville have gjort i normale tilfælde. Altså, gå direkte imod flokken og lad dem gå tilside. Hav den holdning at du accepter noget som helst form for overgreb og at du er parat til at slås for det.

 

Ja, det lyder banalt og primitivt, men jeg kan konkludere at i næsten 2 år blandt indvandrer lømler var der ikke så meget som en der forsøgte sig.

 

Disse mennesker lever af andres svaghed. Så snart de mærker modstand trækker de sig. Det ville Zenia Stampe og andre nok opdage hvis de nogensinde havde besøgt ghettoen.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Tilnavnet, "sjakaler", er givet dem, fordi de kun er farlige i flok, og for dem, som opfører sig offeragtigt - i hovedsagen (måske med mindre, der er tale om, at kvinder skal fornedres, eller værdier røves).

 

Hvis man er svag, kan det imidlertid være svært at illudere stærk, hvad nogle kvinder har måttet sande.

 

Nå. men realiteterne er desuden, at der er størst sandsynlighed for, at man IKKE bliver overfaldet, hvis man ikke er homoseksuel eller kristen konvertit, eller på anden måde stikker ud. Det virkelige problem er naturligvis, at man skal være attitude-bevidst, når man bevæger sig i, hvad der skal forestille at være ens hjem. Fordi der er nogen, der mener, det er "deres" territorium! - Et territorium, de markerer på forskellig, men altid tyrannisk, vis. Din attitude-bevidsthed er et udtryk for en ydmygende og anstrengende underkastelse af en slags, ikke sandt? Fordi du ikke føler, du kan slippe for den og svinge armene frit.

 

Og det er derfor, du trækker dig. Flytter, simpelthen. For det er næppe fordi, du tror, du bliver slået ned. Det er kun homoseksuelle, der kan være helt sikre på at blive det, hvis de opfører sig for frit. Nåja, og grønlændere, i følge erfaringerne fra "det vestlige Aarhus".

 

- - -


Skrevet af _slettet_bruger_3909 1608 dage siden - Direkte link

Korrekt, jo det er da ikke normalt at føle man skal være på vagt ved sit eget hjem. Er det ydmygende? Det ville være ydmygende at være bange eller at tage forholdsregler. Jeg valgte derimod at sige at her er mit hjem, jeg har ligeså meget ret til at være her som I har og at opføre mig derefter.Hvis flere danskere gjorde det havde problemerne været mindre. Det er bare sådan at vi - kærlig ment - er blevet ret skvattede i Danmark, lullet ind i årtiers velfærdssøvn. Alle dem der stiltiende ser på når en bande indvandrere truer, slår og stjæler fra teenagere, fordi de er så fandens bange for selv at komme til skade. Vi kender ikke smerte og modgang og det får os til at gå i panik ved udsigten til selv at blive udsat for vold.

 

I øvrigt er lømlerne da ligeglade om folk er det ene eller andet. De går kun efter om det er et let offer og om der er en gevinst ved det: penge, morskab, respekt osv.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Det er ikke let at være uenig. Det handler meget om os selv, og derfor er civilcourage forhåbentlig også en slags inspiration til at vågne op af døsen for nogle af vores halvt bedøvede landsmænd. Og os selv, for den sags skyld.

 

- - -


Skrevet af Johnson 1608 dage siden - Direkte link

Lad nu være med at fluekneppe, pointen er vel til at forstå, når hun siger hun er asiat og derfor ikke racist.


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

+1

 

- - -


Skrevet af Hans Und 1608 dage siden - Direkte link
Enig. Og hvem som helst af os kan komme til at lave den forskrivning. Vi har alle været udsatte for rød-nazistiske had-propaganda omkring racisme/fascisme etc. Det var i øvrigt Stalin, der om ikke opfandt den, men i hvertfald rendyrkede den. KGB udviklede den til et "aktivt middel" og nu er den så officiel FN, EUSSR m.v. politik, selvfølgelig med støtte fra såkaldt "progressive"., dvs kulturmarxister og andet øgleyngel.

Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Hvis dette land rent faktisk var noget at samle paa kunne du have en sag, men det er det ikke (bare se paa vejret og det er fladt som en fregne og vores sprog er ikke engang dansk laengere, jeg har endda skiftet mit tastatur ud saa jeg ikke har ae, oe og aa!!!). Dit faedreland bestaar af 95% idioter og ignoranter, dovne hunde, socialdemotrater, bidesild, elendige skidespraellere og bovlamme bollefjaes! Det er en illusion er det! Hvis du fatter sympati for det rigtige danske, den liberale og frie tilgang til verden, opdragelse, mangel paa stupide religioner, tilstaedevaerelse af velstand og lykke osv. som mennesker der primaert skriver i dette forum har, saa maa du finde et andet sted. Det er slut, det er for sent, loebet er koert. Du skulle have levet i 60erne og sagt det der i stedet for at lade dine medborgere destruere dette samfund og reducere det til en ynkelig bananstat og parodi, en hjaelpeloes, misundelig, socialistisk, smaaborgerlig, skidespreallende og knoldesparkende tabernation! Det er slut med at jamre over hvad der er sket, skaden er uoprettelig og hvorfor spilde sin tid de naeste 10-20 aar paa at vente paa at det crasher og kommer paa fode hvorefter det koerer tilbage i samme spor eller bliver en ny muslimsk lopperedde? Who cares! Evolution min ven, man maa foelge med tiden og indse at Danmark ikke er den eneste lille moegplet paa jorden! Saa kig dog ud over den navle! Klip haekken paa det kolonihavehus! Det er en stor fantastisk verden af muligheder derude. Grib familien og bo et sted hvor du kan have raad til at koebe flybiletter til at se tante Alma som ikke rejser vaek lidt oftere og lade konen eller dig selv gaa hjemme og passe dine unger i stedet for de jantelovs kommunistpaedagoger og paedofile moegsvin du lader dem blive passet af nu! DAARLIGE UNDSKYLDNINGER, se at komme ud af vagten. I vil takke mig men i kan lige vaage paa at tilbede mig senere. (reserver gerne: www.tak-angry-bird.com allerede nu)


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1608 dage siden - Direkte link

Jeg tror, du stadig misforstår noget!

Patriotisme handler ikke om, at man bilder sig ind, at ens eget folk eller ens eget land er bedre end andre folkeslag eller andre nationer (sådan kunne man, i modsætning til "patriotisme", måske definere "nationalisme"), men simpelthen om, at det - uanset hvad - er mit land (ligesom ens forældre og ens børn - uanset hvad - er netop dét): I kald og stand (Luther), i ansvar og i tro (K. Olesen Larsen)!


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Ja. Kort og godt.

 

- - -


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

P.. S. Nationalisme er dog heller ikke lig med chauvinisme. At det skulle være det, er blot moderne propaganda


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Jeg vil straekke mig saa meget som at kalde det en jaevnt daarlig, men farverig undskyldning. Misbrug ikke dit intellekt min soen og lad dig ikke forfoere af ismer.


Skrevet af _slettet_bruger_1602 1608 dage siden - Direkte link

Det hedder ikke ismer, det hedder kristendom - evangelisk-lutheransk, ikke hverken zwinglisk eller calvinsk...


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Bare en lille smule af min "provokation" ovenfor siver ind, saa er min mission fuldfoert.


Skrevet af Nina Storm 1608 dage siden - Direkte link

Min forbindelse blev afbrudt. Jeg kunne ikke logge på. Har logget på fra en kammerat.

Ved ikke hvorfor. Gider ikke mere, tror ikke på det

 

Som I nok har læst om i avisen var der brand og alle blev flyttet for et par timer.Nogle kastede ting mod min dør.

 

Politiet: "tror du vi er Sherlok Holmes" De kom ikke


Skrevet af _slettet_bruger_6537 1608 dage siden - Direkte link

Ser du hvad du faar ud af at bo i den skaendsel af en plet paa landkortet der vover at kalde sig en vaerdig uafhaengig stat? Nina for helvede...


Skrevet af slettet bruger 419 1608 dage siden - Direkte link

Det kan godt være, at du er dansker - men dit profilbillede er af en indoneser:

http://id.linkedin.com/pub/maria-anna-cynthia-dewi-utami/37/514/999


Skrevet af Morten - - - 1608 dage siden - Direkte link

Glimrende research, info! Hvordan gør man det?

 

Da "Nina" ikke svarede, trods hendes lidenskabelige indlæg, kunne man nok lægge to og to sammen ... Jeg har såmænd et lønligt gæt på, hvem der står bag ... ;)

 

Det er dig ... ikke K. ?

 

- - -


Skrevet af Nina Storm 1608 dage siden - Direkte link

Kære kaffedrik

 

*Du skjuler digselv under en anonym personlighed.  Hvorfor lige det?"

 

Lige et citat til dig, monseur kaffedrik

 

"Et menneske kan skade andre ikke blot ved at handle men også  sin passivitet, og i begge tilfælde at han er med rette ansvarlige over for dem for den han skader"

 

John Stuart Mill


Skrevet af slettet bruger 8942 1608 dage siden - Direkte link

Jeg synes det er fint med anonymitet, især hvis det er åbent. 


Skrevet af Nina Storm 1608 dage siden - Direkte link

Jeg er ude i kampen igen. Denne debat er død, men jeg venter stadig på min egen straf for at ytre mine holdninger.


Skrevet af _slettet_bruger_1361 1608 dage siden - Direkte link

Ja, ifølge din profil er du jo varetægtsfængslet. Mon der er nogen, der hopper på den?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -


Om Nina Storm
Nina er varetægtsfængslet og beder mig fortælle at hun ikke kan svare (hun mener hun er anholdt af politiske grunde)

Se Nina Storms profil
eller
Følg Nina Storm- Annonce -