Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

42

Skrevet af JAS 1603 dage siden - Direkte link

Der er så mange komplekse problemstillinger i forbindelse med som selvstændig at etablere en virksomhed, at der er behov for en sparringspartner, der er opmærksom på udfordringerne. Det kunne maske være en revisor, der kan assistere i kommunikationen med de offentlige myndigheder. Der findes dygtige servicemindede medarbejdere hos Told og Skat, men de kan være svære at finde. 


Skrevet af roehakker 1603 dage siden - Direkte link

Som selvstændig er man nødt til at have prof.hjælp for at få respekt fra det offentlige system,og det koster . Revisorregninger er skyhøje,men hellere det end skattevæsenet .


Skrevet af RonPaulist 1603 dage siden - Direkte link

Vi vil gerne have flere iværksættere siges det. Javel.

 

Det der sker når en person vil etablere og udleve sin drøm er, at fokus på det drømmen handlede om bliver afløst af fokus på alt det man finder ud af man skal levere til systemet HELE TIDEN!

 

Det gør virksomheden ineffektiv da man skal bruge meget tid på ikke-for virksomheden lønsom aktivitet. Folk løber sure i det. Vi er håbløse til at konkurrere med østen. Heldigvis er vore nærmarkeder ligeså bøvlet at drive forretning på, som det danske. Derfor passer vi bedre ind i det cirkus.

 

Forstår godt Danmark er en lønmodtagernation med alle de bøvlede regler og de få krummer det giver ekstra, at bygge velstand for landet og andre borgere. Spild af god tid man istedet kan bruge med sine kære og vennerne. De - politikere - kan sgu selv gå ud og skabe arbejdspladser hvis de er så vigtige.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Rasmus J 1603 dage siden - Direkte link

Alle der gerne vil starte virksomhed bør SERIØST overveje at gøre det i udlandet. Jeg startede virksomhed i Danmark som 18 årig, og det har været et spild. Skatterne, reglerne, omkostningerne gør at Danmark er et de væreste lande du kan have en virksomhed i, hvis du vil være konkurrencedygtig på et regional eller global markede. Jeg har selv været på et global markede, og kan her 16 år efter se de konkurrenter, som startede ud på samme tid som jeg, men i mere frie områder i verden har vundet langt mere på det end jeg.

 

Forretning er jo et rentesrente arbejde. Hvis f.eks. min konkurrent i USA har 10% bedre forhold end jeg, som han direkte kan reinvestere i hans virksomhed, så har han efter 16 år en 4 gange så stor virksomhed som min danske. Det selvom vi startede med samme udgangspunkt.

 

Det kan jeg se idag 16 år efter er sandt. Mine konkurrenter er vokset stødt større, og har enten betydelig bedre levestandard, større virksomhed eller kombination af de to, end hvad jeg nogensinde kunne gøre fra Danmark på en global markedsplads.

 

Istedet har jeg brugt min tid i Danmark på at blive jaget af Skat, overholde danske enegang fordyrene lovgivning, og ellers finde mig i, at blive kaldt et egoist svin af socialisterne som nu har fået magten.

Jeg er heldigvis stadig ung nok til, at jeg kan starte forfra et andet sted på jordkloden, hvilket jeg er igang med, men jeg har et råd til alle danskere som vil starte noget - KOM VÆK fra Danmark. Der er INGEN fordele ved at have virksomhed i Danmark. Du skylder ikke Danmark noget som helst. Bliver du en fiasko i Danmark, så kan du være sikker på at være glædsslave til det offentlige, bliver du en success i Danmark, så kan du være sikker på at være en skatteslave til det offenlige.

 

Det er fuldstændig ligegyldigt hvad du gør, så er Danmark ikke det optimale sted for dig. Hjemmemarkedet er minimalt - blot lidt større end den tyske by Hamborg og dens opland. Du får i verdensklasse VERDENS største skatter og afgifter. Du vil blive mødt med en mur af regler, som dine udenlandske konkurrenter aldrig har hørt om, og hvis de gjorde vil de flække sammen af grin og ryste på hovedet at ingen kan være så dumme.

 

Omfarvn globaliseringen, rejser er billige, du kan holde kontakt med de i danmark via nettet. Kom ud i verden og start de næste vinder virksomheder, fordi det kan ikke lade sig gøre i Danmark. Tag blot et kig på Danmarks 100 største virksomheder - der er alle langt over 30 år gamle, faktisk er de fleste grundlagt i tiden før Danmark blev ramt af sociaitiske skatter og regler. Der er intet nyt i Danmark, fordi de kan ikke lade sig gøre, at starte fra bunden i Danmark og arbejde sig op på toppen i et regionalt eller globalt markede.

 

Sidst men ikke mindst vil du også sørger for at socialisterne i Danmark ikke kan bruge dine egne penge imod dig selv ved at beskatte dig. Føl ikke at du skylder Danmark noget, selv den nuværende statsminister, Helle Thorning-Schmidt, har jo ikke betalt de penge tilbage hun fik uberettigt, imens socialisterne bare kræver mere og mere af os andre.

 

Kom videre - kom væk fra Danmark og de danske socialister.


Skrevet af Thomas Engelsted Zimmermann 1603 dage siden - Direkte link

Helt enig. Der er ingen fremtid i Danmark, og det bedste man kan gøre er at redde sig selv og sine nærmeste fra et system, der er "out of control".


Skrevet af 2X-DK 1603 dage siden - Direkte link

Tak for indlægget. Vil du pege på et land, man som IT-iværksætter bør overveje?


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1603 dage siden - Direkte link

@2X-DK

 

Skal dit produkt markedsføres nationalt eller internationalt?, er du afhængig af den geografiske

placering?.

 

Er du netudbyder?

 


Skrevet af Rasmus J 1603 dage siden - Direkte link

Kommer selvfølgelig an på hvad der laves indenfor IT - det er jo mange ting idag :)

 

Men som hovedregl - istedetfor at tænke i lande, så tænk i "centre", hvor din forretnings ide kan få momentum.

 

Kina er f.eks. på vej ud over stepperne med enorm vækst, ikke fordi hele Kina bulder frem, men fordi i Kina har de byer/centre hvor udviklien går enorm stærk, da det er her de arbejdsomme søger til - og de smitter af på hinanden. Det samme gør sig gældende i USA, hvor det gør en kæmpe forskel om du placere dit IT startup i Utah eller i Californien.

 

Globaliseringen giver dig også mulighed for nemt at spildte din virksomhed op i funktioner/afdelinger som du kan se på som selvstændige virksomheder, der skal placeres der hvor de gør din samlet bundlinje størst. Du kan jo sagtens have din administration i et land, din marketing/salg i et andet land, og din produktion i et trejde land. Og begynder du først at tænke i disse baner, så bliver det også nemmere for at outsource det, som ikke er din kerneforretning, så du har endnu mere tid til det som skaber på bundlinjen.

 

I Danmark får små og mange mellemstore virksomheder ikke denne tanke, da man vænnet til at gøre alting selv, ligesom man i soviet, også var vænnet til at lappe sit tøj selv, fordi der ikke fandtest et frit markede med tøj lige udenfor døren. Det samme er sket i Danmark i de sidste 30-40 år, hvor gentagene regerimger har vokset staten så stor, at den effektiv har skygget for at noget nyt kan gro op af den danske muld.

 

Men kig på vækstcentrene i verden - det kommer jo ikke ud af ingenting, men fordi pengene er ligesom vand, de flyder derhen, hvor der mindst modstand imod dem. I Danmark har socialisterne bygget dæming af skatter og regler midt i den globalestrøm, og derfor kommer pengene til vækst ikke til Danmark.


Skrevet af LordNacho 1603 dage siden - Direkte link

Jeg har et par danske kammerater, hvor den ene er revisor i CH og den anden er på vej ud af DK med et firma. Når de får den snak om det revisionstekniske kunne det være smart at høre notaterne?


Skrevet af Vimfuego 1603 dage siden - Direkte link

Samme situation for mig. Har også forsøgt at drive virksomhed i Danmark de sidste 15 år, og er nu på vej til at etablere mig i udlandet.

 

Den danske socialist stat har været en kæmpe klods om benet, hvis jeg havde startet for 15 år siden i et land der var mere erhvervs venligt er jeg ikke i tvivl om det ville se helt anderledes bedre ud for mig nu.

 

Da jeg så havde haft mulighed for at ansætte folk og ikke arbejde 14 timer om dagen. Har forsøgt et par gange men det er umuligt at få til at løbe rundt.

 

Har været i clinch med Skat en del gange - de forsøger konstant at se om ikke de kan udradere dig. Det er en evig kamp mod det offentlige.


Skrevet af _slettet_bruger_833 1603 dage siden - Direkte link

amen!


Skrevet af Lounen 1603 dage siden - Direkte link
Skat er den største enkeltårsag til lukning af danske arbejdspladser, måske lige udover uansvarlig økonomisk politik, ført af skiftende blå og røde socialdemokratiske regeringer. Disse historier er langt fra enkeltstående begivenheder, hver dag lukkes sunde og velkørende virksomheder på grund af ligegyldigheder, der er opstået som en eller anden tvist med skat. Skat skal nedlægges i sin nuværende form, alle medarbejdere skal fyres og man må derefter starte forfra med helt friske øjne. Skat koster arbejdspladser og skatteindtægter hver eneste dag, der er ingen anden udvej.

Skrevet af Bjarne Pedersen 1603 dage siden - Direkte link

USA er jo bestemt altid på top-listen over lande. Selvom de har/er igennem en større krise, ser det meget lyst ud for dem. Det pga.;

 - den demografiske sammensætning, fertilitetsraten er 2,1

 - iværksætter-kulturen, netværk og en anti-jantelovsholdning

 - dollarens position - selvom de har en stor gæld kan de stadig låne billigt (billigere end inflationen), da USD reelt er det eneste sikre aktiv globalt set.

 

Så bare på den mellemlange bane bliver USAs position i verden endnu stærkere end den er og har været. De gode rammebetingelser sammen med et stærkt hjemmemarked gør USA til min favorit (når/hvis jeg tager springet...). 

 

Held og lykke med udflytningen.


Skrevet af _slettet_bruger_5617 1603 dage siden - Direkte link

En mulighed kunne være Malaysia.

 

Prøv at checke den ud, ganske spændende.


Skrevet af LordNacho 1603 dage siden - Direkte link

Dem jeg kender dernede synes det er problematisk, at der er etnisk diskriminerende love om diverse ting i samfundet.

 

Dermed ikke sagt at man ikke kan klare sig, dem jeg kender har bestemt klaret sig godt til trods for at de ikke er etniske malayer.


Skrevet af hans andersen 1603 dage siden - Direkte link

kineserne flygter fra landet så vær forsigtig.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
4
5
2
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -


Om Lars Borup Jensen
IT-konsulent med speciale indenfor web- og backend-udvikling.

Se Lars Borup Jensens profil
eller
Følg Lars Borup Jensen- Annonce -