Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

147

Skrevet af Jan Daniel Andersen 1581 dage siden - Direkte link

Spot on!


Skrevet af Thomas Christensen 1581 dage siden - Direkte link

Fremragende indlæg.

 

Er der ikke nogen, der har oversat Bastiat til dansk? Det virker lidt fjollet at citere en franskmand på engelsk.


Skrevet af Lisbet Røge Jensen 1581 dage siden - Direkte link

haha, det tænkte jeg ikke over, og jeg aner det ikke. Min udgave er engelsk. Sorry.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_386 1581 dage siden - Direkte link

Jeg mener at have fundet "Staten og andre essays" i dansk oversættelse på biblioteket på et tidspunkt, men det er vist det eneste, der er oversat. Egentlig ærgeligt, at flertallet af danskerne efter 150 år endnu ikke har fundet Bastiats lektioner relevante - der er alvorligt brug for ham.


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1581 dage siden - Direkte link

Det ville være fremragende hvis Bastiat's værker blev oversat til dansk. Så kunne man passende indføre det som pensum i folkeskolen. Det er jo til at græde over at så mange borgere i dette land, tror at man kan "have my cake and eat it too" - eller bruge pengene flere gange om man vil.


Skrevet af Casper Hunnerup Dahl 1581 dage siden - Direkte link

Har ikke selv læst den, men om ikke andet kunne følgende være værd at checke ud:

 

Bastiat, F. (1989). Staten - og andre essays om politisk økonomi, P. Kurrild-Klitgaard (Ed.). Værløse: Kontrast.


Skrevet af Svend 1581 dage siden - Direkte link

Lisbet er en klog og dejlig ung dame. I modsætning til velfærdsnarkomanerne forstår hun udmærket, at velfærdslivet som det udfolder sig, er en uendeligt kort parantes i meneskelivets historie. Hun forstår, at vi mennesker (=mænd) er ensomme køllesvingende grauballere med de behov og drifter, der har givet os vor succes. Hvor var stemmeret for kvinder for 100 år siden? Hvor er den om 50 år?

 

Jeg kunne fortsætte: Hvor er SU ? - hvor er drukrejser ? - hvor er fumleår ? - hvor er LA ?.


Skrevet af Baphemetis 1581 dage siden - Direkte link

Når det nu fremgår at vi har et voldsmonopol skal det så forstås som at alle burde have ret til at udøve vold når de føler for det?

 

Er levnedsmiddelkontrol noget der krænker vores moral?

 

Snakker hun mon efter munden?


Skrevet af Asger Jon 1581 dage siden - Direkte link

I ordet voldsmonopol ligger det faktum at voldsmonopolet myrder ALLE der med vold sætter sig op i mod det og ikke overgiver sig. Hvis du ikke vil betale skat, og du ikke vil møde i retten, og du ikke vil lade dig anholde så bliver du henrettet af voldsmonopolet, det vil sige politiet.

 

Prostitueredes liv er et af de få steder hvor de nationalkonservative politistatsforkæmpere har fået deres vilje. Prostituerede lever i dag i en de facto politistat som beskrevet i artiklen, hvor politifolk, skattemedarbejdere og andet menneskeligt affald tilfredsstiller deres magtliderlighed ved gentagne overgreb.

 

Vi der arbejder i nogenlunde fred for det menneskelige affald, skal være meget taknemmelige for mange af vores medmennesker lever under konstant trussel om vold og drab.


Skrevet af _slettet_bruger_833 1581 dage siden - Direkte link

Jeg vil dog stadig hævde, at ikke alle love er lige tåbelige. En lov som f.eks. kvindekvoter i bestyrelser er da langt mere tåbelig end en lov om at man ikke må sælge madvarer som kan have udviklet farlige bakteriebestande, som følge af for varm opbevaring. Man kan jo trods alt dø af mad som er dårlig - i yderste konsekvens. Men ingen dør fordi der ikke er 40% kvinder i bestyrelserne.


Skrevet af Soren Hojbjerg 1581 dage siden - Direkte link

Ingen dør direkte af 40 % kvoter for bestyrelsesposter i virksomheder. Men hvis en virksomhed er forhindret i at vælge de bedst egnede kandidater til en bestyrelse på grund af kvoteregler, så må det betyde et tab i virksomhedens muligheder for at overleve. I sidste ende betyder det tab af rigdom. Langt ude i den økonomiske fødekæde er der derfor nogle der vil komme lidt tættere på døden.


Skrevet af Asger Jon 1581 dage siden - Direkte link

Helt enig, kvindekvoter er facepalm, men loven om fødevarekontrol er meningsløs. En veldreven restaurant som der hvor jeg arbejdede en gang, gjorde vi da rent af faglig stolthed (jeg gjorde rent for kokkenes faglige stolthed), ikke for at glæde fødevarekontrol damen. Desuden havde kokkene jo en uddannelse hvori de forstod risikoen ved manglende hygiejne, og det var ikke noget de ville risikere.

 

På den anden side er der i dag pizzariaer der har 0 hygiejne, og de er da også ligeglade med fødevarekontrol damen. Loven er uden effekt, det eneste den opnår er falsk tryghed, hvor folk tror at fordi den store guddommelige velfærdsstat eksisterer behøver de ikke selv holde øje med hygiejnen i restauranter.


Skrevet af boesan 1581 dage siden - Direkte link

Hvor politifolk , Skattemedarbejdere og andet menneskeligt affald tilfredsstiller deres magtliderlighed ved gebtagne overgreb.

Skal vi lige lade de 2 linier stå som en beskrivelse af din personlighed.. Asger Jon.

Jeg håber du nyder det.

Boe


Skrevet af Asger Jon 1581 dage siden - Direkte link

Jeg bruger ikke magt over for mine medmennesker. Jeg tvinger dem heller ikke til noget som helst. Jeg tvang ikke dig til at læse min kommentar, og jeg tvinger dig ikke til at svare på denne her kommentar.

 

Men hvis du ikke vil svare på denne her kommentar, men kun vil skrive Ad Hominem angreb så virker det som om du er enig med mig, eller i hvert fald ikke har noget mod argument.


Skrevet af Esben Hansen 1581 dage siden - Direkte link

Det var teknisk set ikke Ad Hominem. Faktisk var det slet ikke et argument :)


Skrevet af Asger Jon 1581 dage siden - Direkte link

Det var ikke engang stavet rigtigt... :D


Skrevet af slettet bruger 4160 1581 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af kas 1581 dage siden - Direkte link

Fremragende indlæg! Burde være tvangslæsning for alle lovgivere og alle embedsmændende der føler sig kaldet til at regulere al menneskelig adfærd.


Skrevet af Kent Damgaard 1581 dage siden - Direkte link

Jeg gør en antagelse om vores inbyrdes aldersforskel når jeg siger at du måske ikke har haft muligheder nok til at iagttage den samme ting som du påpeger også udenfor de offentlige system.

 

Efter 20 år som ansat og konsulent hos nogen af de større virksomheder herhjemme vil jeg sige at den tankegang du beskriver også findes i bedste velgående hos private virksomheder når de overskrider en vis størrelse.

 

Den psykologiske mekanisme der er i spil er, at alle gerne vil retfærdiggøre deres tilstedeværelse, men ikke allle skaber noget af værdi. Hvad gør man så? Man bliver den bedste forvalter af reglerne, hvilket vil sige at man gør det til en dyd at finde fejl hos andre i stedet for at finde løsninger.

 

Jeg er selv skyldig i at have optrådt i denne rolle, i hvad jeg gerne omtaler som min "stalinistiske periode", og senere i på snedig vis at omgå disse regler netop fordi jeg vidste hvilken type bureaukrater man bør undgå og hvem man "kan gøre forretning med" som Don Corleone udtrykte det :)

 

Forskellen er måske, at i den private verden, er det værste der kan ske hvis bureaukraterne vinder - og det gør de som regel kun hvis du ikke selv leverer resultater, så kan du tage dine evner og gå videre til den næste der er interesseret. Det er noget sværere at skulle vælge en ny stat hver gang man møder en bureaukrat som skal retfærdiggøre sin eksistens.


Skrevet af Thora 1581 dage siden - Direkte link

Jeg kan kun være fuldstændig enig med LRJ. Jeg kan bidrage med en lille historie om skorstensfejeren, der kom og pålagde os at opsætte et nyt loft af gipsplader i bryggerset, hvor fyret står, hvor det loft vi har og hele tiden har haft (og købt huset med) er smukt træ. Det gjorde vi så ikke - de mange følgende gange har her været andre skorstensfejere, som intet har sagt ang. loftet. Så beureaukrati og så min bare røv....... hvorfor er det sådan at visse små mennesker stiller sig op som magthavere???????? Fordi de kan????????


Skrevet af slettet bruger 1336 1581 dage siden - Direkte link

Så kan man jo blot håbe, at det smukke træ ikke en dag antændes.

Den første har forhåbentlig nedskrevet i sin rapport, at der er gjort opmærksom på den manglende brandsikring.

Således at den dag, hvor der går ild i det smukke loft, hverken han eller hans kollegaer hænges op på noget i retning af dårlig embedsførelse.

At ejeren vægter et smukt loft i fyrrummet højere end familiens sikkerhed er interessant.

 

 


Skrevet af Soren Hojbjerg 1581 dage siden - Direkte link

Strengt taget må det være op til ejeren af ejendommen om hensynet til æstetik eller brandsikkerhed skal veje tungest. Der er millioner af træhuse i verden med brændeovn. De går ikke allesammen op i flammer.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

famous last words ;)


Skrevet af slettet bruger 1336 1581 dage siden - Direkte link

Sålænge han ikke forsikrer hytten i mit forsikringsselskab, så skidt.

 

I øvrigt har jeg både brændeovn og fyrrum med brændefyr med gipsplader efter forskrifter i loftet og røgalarmer og co- alarmer.

 

Det skylder man de mennesker, som man inviterer indenfor.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

træloft over fyret...
dette exempel forekommer mig nu at være et regelsæt med fornuft bag. 


Skrevet af slettet bruger 1336 1581 dage siden - Direkte link

..hvor skattemedarbejdere og øvrige formyndere har ret til at kloge sig på...

 

Disse forfærdelige bureaukrater har medvirket til, at det er så godt som umuligt at opdrive en af de svenske sodavand uden pant og afgift her i det multikulturelle, festlige Nørrebros kiosker.

 

Når man betænker,at det er os skatteydere, som betaler deres løn og bonus og jagtrejser, blot for at de kan gøre livet surt for en sodavandsnyder.

 


Skrevet af Lisbet Røge Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Hold nu helt ærligt op med det der "regelsæt med fornuft" og hvad I ellers kalder det. Jeg kan bare gentagne en liberal klichee om, at ingen forretningsdrivende driver forretning for at snyde, forgifte og slå andre mennesker ihjel. Han gør det for sin egen skyld, og dit velbefindende er derfor hans interesse. Det behøver vi altså ikke alverdens myndigheder for at regulere. Det er meget få ting, der behøver være regler om, for at undgå at onde mennesker forgifter og slår hinanden ihjel. Køleskabstemperaturer og vindfang er ingen af dem.


Skrevet af Baphemetis 1581 dage siden - Direkte link

Gælder det også kvaksalvere?


Skrevet af slettet bruger 5371 1581 dage siden - Direkte link

+1.

Jeg tror det er fordi mange her paa siderne ikke har provet at leve paa landet uden for bureaukraters haergen eller i et andet land hvor myndigheder er en fjern instans.

 

Paa landet i 1970 var der ikke mange bureaukrater der stemte dorklokker. Her kunne man kobe aeg og kyllinger og enkelte gange friskslagtet kod uden fodevarekontrol m.v.

Men gud naade og troste den landmand der solgte gamle aeg eller salmonella kyllinger. Han fik hurtigt et daarligt rygte og ingen henvendte sig mere.

 

Forretningen kan ikke baere ret mange der klager over service og vare. Simpelt.

 

Men mange bloggere her, har sikkert aldrig set andet end forretning i relation til offentlige myndigheders regler og sagsbehandling.


Skrevet af slettet bruger 1336 1581 dage siden - Direkte link

Det blev lidt sent i nat, fordi jeg havde fået stillet ind på en eller anden kanal på satelitmodtageren,som sendte et program om Bernard Maddoff, og hvordan han ellers trivedes i fængslet og en del om hans tidligere kunder.

 

Gad vide om Enronsagen også blev nævnt, jeg tror det. Eller jeg blot tænkte den.

Stein Bagger blev ikke, de kender ham ikke derovre.

 

Jeg kom til at tænke på dem, læsende din bemærkning :"ingen forretningsdrivende driver forretning for at snyde".

 

Velkommen til denne verden en skønne dag.

Her er meget rart at være, men man skal ikke være for naiv.

 


Skrevet af Lisbet Røge Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Nej, for vi er jo alle som Stein Bagger. Så lad os indrette hele samfundet i den ånd.


Skrevet af Esben Hansen 1581 dage siden - Direkte link

Det rigtige spørgsmål er: hvor mange Stein Baggere skal der til før end en "naiv" samfundsorden helt uden regler og kontrol går til grunde?


Skrevet af Henrik Sørensen 1581 dage siden - Direkte link

Jeg kan bare gentagne en liberal klichee om, at ingen forretningsdrivende driver forretning for at snyde, forgifte og slå andre mennesker ihjel. - nej det har man selvfølgelig aldrig hørt om. Annoncehajer har selvfølgelig ikke ønsket at snyde deres kunder med ublu priser. Ligesom de netbutikker, der ikke levere de vare de har solgt og fået penge for kun skyldes problemer med skat og politi der forhindre dem i at levere deres vare.  Og selvfølgelig er der slet ingen kødleverandører, som har solgt gammelt kød som nyt.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

tænkte jeg oss...
Den liberale kliche er dybt naiv og lyder helt radikal. 


Skrevet af Mie Harder 1581 dage siden - Direkte link

Eksemplet med gammelt kød viser da netop, at regler og statslig kontrol ikke er nogen garanti for noget som helst. Tværtimod har den statslige fødevarekontrol spillet fallit. Måske var det en idé at privatisere fødevarekontrollen og lade private kontrollanter konkurrere indbyrdes. Så kan supermarkeder og i sidste ende forbrugerne selv vælge den kontrollant, de har størst tillid til. 


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

Hvaba, mener du at supermarkeder der snyder selv skulle ansætte kontrollanter?
Og det skulle være en forbedring? 


Skrevet af Mie Harder 1581 dage siden - Direkte link

Supermarkeder har jo ingen interesse i at snyde deres kunder. Når fødevarekontrollen svigter i dag, er der intet alternativ. Jeg mener, det ville være en forbedring, hvis virksomheder kunne vælge at profilere sig på at have en særlig streng fødevarekontrol - og købe den slags ydelse fra en privat kontrollant, der har ressourcer til en højere standard end den statslige fødevarekontrol. Viser det sig, at kontrollanten ikke leverer det lovede, kan man skifte dem ud - og/eller kunderne kan gå et andet sted hen.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

Supermarkeder har større avance når de snyder med vægt, holdbarhedsdato, ompakning, omforarbejdning osv osv.
Altså sålænge de ikke opdages...


Skrevet af Mie Harder 1581 dage siden - Direkte link

Præcis. Heldigvis er forbrugerne ikke så dumme, at det på sigt kan betale sig at snyde med vægt, holdbarhedsdato, ompakning mv. Supermarkeder tjener penge på tilfredse kunder, der kommer tilbage.


Skrevet af Esben Hansen 1581 dage siden - Direkte link

Aha. Og hvordan vil du så opdage at supermarkedet sælger 3-årigt kød?


Skrevet af Frederik Lundberg 1581 dage siden - Direkte link

Lægemiddelindustrien og i særdeleshed producenter af medicinsk udstyr benytter i langt de fleste tilfælde private kontrollanter, der netop er ekstra skrappe.


Skrevet af Lisbet Røge Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Okay. Lad os så høre den perfekte regulering, der eliminerer alle de, der er så tåbelige at bruge hele deres liv på at snyde og bedrage andre uden at berøre alle de, der hver dag arbejder hårdt for at svare sit eget. Og forklar samtidig, hvordan det er retfærdigt.

Personligt vil jeg hellere forlade mig på private kontrolinstanser som foreslået af Mie, end jeg vil sætte min lid til et system uden reelt ansvar og incitamenter til ordentlig opførsel.

Smileyordningen er det største bedrag, der findes i restaurationsbranchen, og den kunne uden tvivl udføres langt bedre af private anmeldere. Det er ikke en naiv påstand. Det er en virkelighedsbaseret observation.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

Ulovliggørelse af prostitution  fremstilles som "at være frataget retten til liv, frihed og stræben efter lykke."
Haha, den får ikke for lidt.

Hvad med aldersgrænsen på 21 for prostituerede?
Er det også "at være frataget retten til liv, frihed og stræben efter lykke" for de under 21?

Og hvad med lovgivningen imod incest?
Den sexuelle lavalder?
I det hele taget en myndighedsalder.

Man kunne blive ved.


Tilslutter man sig bare en af disse regulende/frihedsindskrænkende regelsæt kan man godt pakke frihedens faner ned.
Så er man også for "myndighedernes frihedsindskrænkende magtmonopol", bare med en anden æstetik end de der ønsker prostitution ulovliggjort. 


Skrevet af Lisbet Røge Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Hvad i alverden har incest med sagen at gøre? Din kommentar er underlødig.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

http://jp.dk/indland/krimi/article1664078.ece
http://politiken.dk/udland/ECE1142284/schweiz-vil-goere-incest-lovligt/

Det er ikke min mening at være underlødig.

Men for nogle er lovgivning imod feks incest  også "at være frataget retten til liv, frihed og stræben efter lykke."

Min pointe er at selvom din retorik ´siger "frihed", er det vel i grunden bare en anden regulering du ønsker? 
For det lyder somom du ønsker at bibeholde lovgivning imod incest?


Skrevet af Lisbet Røge Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Peter, hold dig venligst til emnet, hvis du forventer et svar.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

Ok, ønsker du også at fjerne aldersgrænsen for prostituerede på 21 år?


Skrevet af Lisbet Røge Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Emnet er: den arbitrære magtudøvelse som man gang på gang må forholde sig til når man i det daglige udsættes for bureaukrater. 


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

Enig.

Feks når piger under 21 er " frataget retten til liv, frihed og stræben efter lykke"  som prostituerede.
Hvorledes giver en aldersgrænse på 21 mening?  Det er også rent skøn og moraliseren, arbitrær magtudøvelse.


Skrevet af Lasse 1581 dage siden - Direkte link

Det er ikke i strid med liberale principper at beskytte børn mod at indgå aftaler, som de ikke kan overskue konsekvenserne af.

 

En aldersgrænse på 21 år virker umiddelbart inkonsekvent, eftersom myndighedsalderen i de fleste andre sammenhænge er 18 år. Men det vil jo, som du selv påpeger, altid være en subjektiv vurdering. Det kan være en interessant diskussion, om myndighedsalderen i forskellige sammenhænge skal være 17, 18 eller 19 år eller noget helt andet.

 

Det har bare intet at gøre med emnet i denne tråd - nemlig VOKSNE menneskers ret til at indgå frivillige aftaler med hinanden.


Skrevet af Lars Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Som 18-årig er man voksen nok til krig, gældsstiftelse og abort uden forældrenes samtykke. Forklar mig så, hvorfor man ikke er voksen nok til at dyrke sex for penge?

 

Årsagen, som jeg husker den, var, at unge voksne mellem 18 og 21 år ikke var fuldt ud seksuelt bevidste, og kendte egne grænser. Hvilket for alle i dag giver mindre end ingen mening. Unge mennesker drikker, sniffer og horer løs fra de er 13 år, og eksperimenterer med analsex og bindelege når de kommer hjem fra konfirmationsforberedelse.

 

21-års reglen giver ingen mening i dag, og bør fjernes sammen med rufferiparagrafferne.


Skrevet af Lasse 1581 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke uenig.


Skrevet af Lasse Grosbøl 1581 dage siden - Direkte link

Hvor har du gået til konfirmationsforberedelse? Maria Kirken?


Skrevet af Lars Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Hvorledes giver en aldersgrænse på 21 mening?  

 

Det gør den heller ikke. Men det er ikke det største problem.

 

 

Det er også rent skøn og moraliseren, arbitrær magtudøvelse.

 

Enig.


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

fint du kan se mine pointer, jeg fornemmer dog at vi ikke er enige.

Imo er det en fundamental frihedsrettighed at man kan vælge sin egen sexualitet, udøve denne.

Men at prostituere sigselv og at organisere prostitution er ikke urørlige fundamentale frihedsrettigheder. 

Mht prostitution og alfonsvirksomhed må samfundet regulere på hensigtsmæssig pragmatisk vis.
Som samfundet gør mht diverse aldersgrænser.
Aldersgrænse for prostitution.
Kriminel lavalder.
Sexuel lavalder.
Osv.


Skrevet af Lars Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Vi er ikke enige hvis du fastholder statens ret til at definere hvornår voksne mennesker må udøve deres frie valg.

 

Enten er man voksen, og må vælge frit. Eller også er man et barn, eller umyndiggjort, og derfor vælger andre for en.

 

Man må lave pornofilm, med ubeskyttet sex, som 18-årig. Man må sælge sex uden kamera og tilskuere på når man er 21 år. Jeg kan ikke se logikken.

 

Er det antallet/karakteren af seksuelle udskejelser, geografien, eller noget helt syvende som er styrende for logikken?


Skrevet af slettet bruger 3552 1581 dage siden - Direkte link

Hvor kommer den nuværende myndighedsalder kommer fra?
Gud? Naturkræfter? Matematik?
Myndighedsaldre i forskellige forhold er grundlæggende  statens ret til definere hvornår mennesker må udføre frie valg.

At man hævder en individets frihed, når grundlaget for din argumentationer myndighedsalder !
Ja, det er en logisk kortslutning du, I er ude i.

Hvis du overhovedet anerkender myndighedsaldre af nogen art, anerkender du jo også "statens ret til definere hvornår mennesker må udføre frie valg."


;)

 

PS. enig i der ingen logik er i prostitutions lavalder og myndigheds aldeer iforhold til pornofilm.
Spændende hvilket bud venstrefløjen har på det , vil de forbyde pornofilm produktion i Dk også? 


Skrevet af slettet bruger 1336 1581 dage siden - Direkte link

Forleden måtte jeg vise min rejsehjemmel til en bureaukrat i metroen fra lufthavnen.

 

 

Rendyrket arbitrær magtudøvelse.

Som om jeg ligner en, der vil snyde.

 

Er det den slags, du har det svært med?

For da har du det i sandhed svært.

 

I busserne er den konstant, magtudøvelsen, der skal man vise kort eller billet hver gang. Så det er ikke emnerelevant.

 

Og til en tidligere kommentar fra dit tasteværk: 

Jeg mener ikke, at der har eksisteret et privat smileyanmelderkorps, så det er en vældig løsagtig påstand at tale om virkelighedsbaserede observationer.

 

Jeg synes, det ville være relevant at få at vide, hvordan det skulle kunne være en fordel for et evt. supermarked selv at skulle afholde udgiften til kontrol og formodentlig en betragtelig udgift, da det jo skal være kontrollanter med flere ressourcer(grebet fra en andet indlægshaver), som alt andet lige koster. Det er vist for øvrigt ikke liberalt tankegods at bruge flere ressourcer, eller det gælder måske ikke, når det bliver lagt ud til det private.

 

 


Skrevet af slettet bruger 5371 1581 dage siden - Direkte link

Fin artikel Lisbeth, synd der ikke er flere af din slags.


Skrevet af Lars Jensen 1581 dage siden - Direkte link

Super artikel, Lisbeth!


Skrevet af _slettet_bruger_3831 1581 dage siden - Direkte link

Flot indlæg.:)

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
9
10
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11

- Annonce -


Om Lisbet Røge Jensen
Formand for Småbørnsfamilieforeningen SAMFO og bestyrer for bogklubben Kapitalistisk Bogdebat - begge foreninger er altid er glade for nye...

Se Lisbet Røge Jensens profil
eller
Følg Lisbet Røge Jensen
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -