Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

-10

Skrevet af _slettet_bruger_125 1603 dage siden - Direkte link
mangler lige internet reklamen hvor han står og spiller smart for et eller andet betting site :-)

Skrevet af Einer T. Ludvigsen 1603 dage siden - Direkte link
Og hvem ejer mon så domænet desperat.dk? Ja, gæt engang. En K-kandidat, se http://www.kasperihb.dk/. Og oprettet 30. september 2010. Elegant? Tænk, det synes jeg ikke.

Skrevet af hulsen 1603 dage siden - Direkte link
Sikke et detektivarbejde, Einer... Jeg står meget gerne ved siden - jeg har sågar 'lanceret' den via min Facebook-profil, så det er næppe 'breaking', hvem der står bag...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Einer T. Ludvigsen 1603 dage siden - Direkte link
Detektivarbejdet bestod af et enkelt opslag på internettet, så det er til at overse. Men det undrer mig oprigtigt, at du/I vil bruge tid og kræfter på den slags og så udstille det offentligt. Og jeg undrer mig også som bosat i den konservativt ledede kommune Gentofte. For her er vi altså bedre vant.

Skrevet af Mikkel Kruse 1603 dage siden - Direkte link
På sin Facebook-profil skriver Rune Kristensen ellers, at han "ville ønske, at Liberal Alliance ville bruge kræfterne på at kritisere venstrefløjen fremfor at kritisere den borgerlige regering!" Det er vist ret tydeligt, hvem der er mest desperat her.

Skrevet af Juul 1603 dage siden - Direkte link
Gæt, hvem der fortjener at blive de-friendet... det er vist dig!

Skrevet af Mikkel Kruse 1603 dage siden - Direkte link
Hvem er du?

Skrevet af Maria Waagstein 1603 dage siden - Direkte link
Tænk at synke så dybt. Kunne have været en sjov joke, men lige nu bare meget usmageligt.

Skrevet af Jimmi K 1603 dage siden - Direkte link
meget fin og humoristisk, og ja, hvis jeg boede i Nordjylland ville jeg bestemt ikke turde stemme LA, for man ved jo ikke hvor ens stemme havner og i værste fald kommer man også til at flytte et mandat, der ellers ville gå til Ole Birk Olesen, Anna Sofie Hermansen, Simon Emil eller andre over til den politiske kuglekaster, som så kan skifte parti hvis andre byder sig til med mere økonomisk eller politisk kapital.

Skrevet af Rune Kristensen 1603 dage siden - Direkte link
Jimmi K: Ærgerligt, at man ikke kan trykke 'like' til kommentarerne herinde - ellers havde jeg gjort det ;-)

Skrevet af slettet bruger 946 1603 dage siden - Direkte link
Ja, det er et pinligt forløb med JBO.<br />

Men hvis det lykkes for LA at styre ham så der fremover kun kommer liberale synspunkter ud af ham, vil han stadig være mere værd end en konservativ, der lyder og handler som en socialdemokrat.

Skrevet af slettet bruger 4237 1603 dage siden - Direkte link
BR afsluttes ikke med / det tag skal ikke afsluttes i det hele taget.

Skrevet af Rune Kristensen 1603 dage siden - Direkte link
skum-frands: Hvem hentyder du til?Forhåbentlig da ikke undertegnede. Mine holdninger er meget a la Konservativ Ungdoms (Jeg har selv skrevet flere afsnit i det politiske program) - læs det her: http://www.konservativungdom.dk/holdninger-og-debat/politisk-program/, og kald det socialdemokratisk én gang til.I så fald er du mere utroværdig end JBO./Rune

Skrevet af Juul 1603 dage siden - Direkte link
Med al ære og respekt, så tror jeg KUs program er cirka lige så vigtigt for Ks politik som bagsiden af rugbrødsposen er. Cute, but no sale, José.

Skrevet af Tommy Larsen 1603 dage siden - Direkte link
Endnu engang lykkes det en konservativ at blamere sig.Hvorfor bruge så meget krudt på at bekæmpe danmarks eneste borgerlige parti med mere eller især mindre hæderlige midler? Er der ingen grænser for hvor meget skam liste C vil kaste over sig selv i forsøg på at undgå diskussion med substans? Lad os nu diskutere noget af betydning for vore efterkommere i stedet for dit ligegyldige pop, Rune. Igen pil ned for dårlige manerer og mangel på opdragelse.

Skrevet af Jens Petersen 1603 dage siden - Direkte link
Rune, er du selv helt igennem tilfreds med det K har fået ud af 9 år ved magten? Det kan jeg næppe tro, du kan være. Hvorfor så ikke slå på det, du gerne vil SELV i stedet for at slå på LA, som det kun efterhånden kun er få der kan være uenige med - i hvert fald hvis man er borgerlig. Har selv tidligere stemt på K flere gange, men man kan efterhånden ikke være sig selv bekendt - i hvert fald ikke hvis man har et ønske om at føre DK i en borgerlig retning. Hvorfor fortæller du ikke, hvilke ændringer af K, du selv ser og ikke så meget skinger mudderkastning. Som Obama (ikke  at jeg er enig med manden) har sagt henvendt til en modstander: "When your in a hole - stop digging". Måske K skulle kigge indad og erkende at ikke alt er helt som man gerne ville. Ville faktisk være en del mere sympatisk.Vh Jens P

Skrevet af Rune Kristensen 1603 dage siden - Direkte link
Jens Petersen: Har jeg sagt, at jeg ligger på linje med Venstre eller hvad? Hvis du havde fulgt bare en smule med i dansk politik, så ville du vide, at jeg har kritiseret Venstrefløjen naturligvis, men også Venstre, Konservative og især Dansk Folkeparti i hunderedevis af artikler gennem mine tre år som landsformand for Danmarks hurtigst voksende borgerlige frihedsorienterede ungdomsorganisation, Konservativ Ungdom.

Skrevet af Tommy Larsen 1603 dage siden - Direkte link
Bla. bla. bla. Kritisere kan du, ja. Men kan du noget konstruktivt? Kan du andet end leve på SU og anden skattefinasieret nas og så smæde politiske rænker af værste skuffe? Ih ja, vi tror selvfølgelig alle på at du helt tilfældigt faldt over den "sjove lille hjemmeside" (desperat.dk). Du ved, den på domænet ejet af én af dine nære kolleger med ren tilsvining af Joachim B. Olsen. For det første er humoren plat på den pubertære måde, for det andet når du ikke Joachim til sokkeholderne som mand, menneske eller politiker. Man skal godt nok være endnu ringere begavet end Bendt Bendtsen for at ofre en dyrebar borgerlig stemme på afskum af din kaliber ved næste valg.

Skrevet af Rune Kristensen 1603 dage siden - Direkte link

T Larsen: Du er enten enormt uintelligent eller enormt bitter. Bliv nu klogere - eller smil!


Skrevet af valle 1603 dage siden - Direkte link

Rune, giv nu op, du skader kun konservastive ved at kaste mudder på folk og bare blive ved med at gøre det, så det bliver ensformigt, forudsigeligt og fremstår rent ud sagt latterligt.


Negative campaigning fail a la at bruge sin kærestes konto til at stemme på egne indlæg fail og en bruger ved navn "Hulsen", der næsten udelukkende har stemt på dine blogindlæg, FAIL. 


Det her er ikke bare trættende, men det er også vildt ynkeligt. Måske bør du holde dig til jokes om, at Villy Søvndal er en vatpik, og Ørum, der tømmer sig i venstrepolitikere. Det er latrinært. Det er ynkeligt. I det mindste er det ikke til lige så høj udstrækning det som det her "LA er Satan"-spam.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
9
13
9
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -


Om Rune Kristensen
Jeg er 32 år, folketingskandidat for Konservative i Storkreds Sjælland og aktiv bruger på 180grader, hvor jeg har været klummeskribent helt...

Se Rune Kristensens profil
eller
Følg Rune Kristensen- Annonce -