Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

+2 Skrevet af Ulrik B. Petersen 125 dage siden - Direkte link

Svigtet gælder ikke kun nedlsidte. Det gælder også alle dem, der ikke har færdigheder til at kunne oppebære mindstelønnen, men som dog godt kunne udføre forskellige slags arbejde.

Nu ved jeg godt at en løn unde rmindstelønnen er vanskelig at leve for, men her svigter staten ved at beskatte selv små indkomster. Så når det drejer sig om svigt af denne gruppe, går fagforeningerne og staten hånd i hånd i en usympatisk forbrødring. 

Løsningen er selvfølgelig at indføre et skattemæssigt bundfradrag for alle, så at de små indkomster forbliver ubeskattede og så at folk på små lønninger også kan leve. At nå dertil kræver politikere af statsmandsformat (en kategori, jeg ikke kan få øje på), for der skulle gøres op med megen socialdemokratisk vanetænkning og formynderi.

Joachim B. Olsen burde udvide sin kritik i disse spørgsmål og rette sin henvendelse til Mette Frederisken og venstrefløjen i det hele taget, en gruppe der aldrig har været tilbageholdende med forargelse over urimeligheder i samfundet, for her er en sag, mange kunne forstå.


Skrevet af Torben Nielsen 124 dage siden - Direkte link
Joachim B Olsen er en charlatan og opportunist. Vi husker vel alle, at han var medlem af Socialdemokratiet indtil han blev overbudt af LA. Han kunne akkurat lige så godt have stået og øffet om socialisme, som liberalisme. Han har aldrig lavet dagens gerning i hele sit liv. Han aner ikke, hvad arbejde vil sige. Politiker? Hallo! Været set på tv som kuglestøder og i vild med dans, det er hans præferencer. Han har jo aldrig været den skarpeste kniv i skuffen, men indtagelse af mænger af steroider og hormoner har da fjernet den sidste rest af intelligens. Pinligt for LA at slå plat på et fjols, der bedst egner sig til at oprense grøfter. Jacob Haugaard var nærmest en Niels Bohr i sammenligning. Og han Indrømmede da i det mindste, at han gjorde tykt grin af vælgerne og borgerskabet.

Skrevet af Dennis Thrysøe 122 dage siden - Direkte link

Du starter med en potentielt valid pointe, og ødelægger så bagefter læserens sympati for, og anseelse af, dit indlæg godt og grundigt. Plonk.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Ulrik B. Petersen 124 dage siden - Direkte link

@Torben Nielsen

Selvom du skulle have ret i din karakteristik, forholder du dig ikke til det, manden siger, men affyrer bare det, man i dag kalder en sviner. 

Du går efter manden - ikke bolden. At angribe en debattørs karakter, er hvad der kaldes argumentum ad hominem

Efter den valgte form, kunne man få den tanke at du har dit levebrød via en fagforening.  Er dette tilfældet?


Skrevet af Niels Ohlsen 124 dage siden - Direkte link

+1 i et liberalt site fyldt med nationalister.


+1 Skrevet af Jon Schmidt 123 dage siden - Direkte link

VovVovVov

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4
8

- Annonce -

- Annonce -