Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

137

Skrevet af Merlyn Fiftyfive 1637 dage siden - Direkte link
Den økonomiske udbytning er slem. Men endnu værre er den meningsundertrykkende grundholdning, der befinder sig i socialismens fundament. Det, ikke at kunne ytre sig frit, forekommer mig at være endnu værre end det at få konfiskeret sine indtægter af socialistiske moralister, der ikke selv er i stand til at producere noget af værdi. Personer som har ophøjet sig selv til menneskehedens frelsere for at legitimere deres udbytning af landets eller hele verdens befolkning. 

Lad folk selv bestemme hvorledes de ønsker at skabe en tilværelse og et samfund. Fri os fra denne spekulative bedrevidenhed om et samfund, hvor alle skal have det godt på een bestemt måde, blot fordi en en lille gruppe mener at have set lyset i socialismens idelogi.

Skrevet af Kasper Petersen 1637 dage siden - Direkte link
Produktive mennesker bliver betragtet som amoralske profitmaksimerende egoister af flertallet af danskere. Med produktive mennesker mener jeg borgere, der qua deres evner og engagement får en høj løn.

Det klima er for mig et endnu større incitament end det økonomiske aspekt. Jeg nægter at finde mig i at socialister kan tale om direktører som om, de ikke bidrager til fællesskabet, når de betaler millioner i skat hvert år. Hvis jeg var direktør, ville jeg føle mig pisset på. At tænke sig at folk som Lars Seier Christensen betaler over 1 milliard i skat i 2009 gennem sin virksomhed, og alligevel råber folk op i kommentarerne på de danske mediers hjemmesider. Han bliver fx på Business.dk kaldt alt fra egoist til landsforræder. Jeg forstår sgu godt han ikke gider at blive ved med at spytte i kassen, når det er den tak, han får...!

Selv her i Kina, som er ganske kommunistisk, bliver der set op til folk med finansiel succes. Folk går op i at vise deres succes gennem materialistiske possessions og aktiviteter og få mennesker nedgør dem af den grund. I stedet drømmer de fleste om selv at nyde samme succes en dag. Den slags aspirationer er hvad, der får kineserne til at arbejde så mega hårdt i forhold til os dovne danskere.

Skrevet af malnitz 1637 dage siden - Direkte link
Ja det er grotesk, at man har mindre Jantelov i kommunistiske Kina, end i Danmark

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 3552 1637 dage siden - Direkte link
arh, "egoist , landsforræder" er jo bare retorik.
Kunne de der står for udtrykkene spare et par millioner i skat ved at flytte var de flyttet for lang tid siden.
Privatskole sagerne viser at mht private forhold navigerer de fleste meget ens uanset politisk observans.
Det er så ikke alle der kobler privatsfæren med den politiske retorik.

Skrevet af Hans-Julius 1637 dage siden - Direkte link
Jeg er helt med - og jeg foreslår at vi kollektivt søger 'asyl'!


Skrevet af Esben Hansen 1637 dage siden - Direkte link
Hvor vi du så flytte hen? :)

Skrevet af _slettet_bruger_668 1637 dage siden - Direkte link
Schweitz er faktisk meget langt fra et dårligt valg.

Skrevet af jgreve 1637 dage siden - Direkte link
Synes I glemmer at den nuværende regering heller ikke er for god, samt at den forrige (forrige-forrige) hvis man deler denne op i to faktisk sænkende en kolonorm marginalbeskatning. Det var bedre at flytte hvis der bliver indført millionær skat - eller hvis regeringen hæver skatten.

I så fald skulle man jo nok pakke nu ud fra devisen om, at en trussel er et løfte...

Skrevet af Rikki Tholstrup Jørgensen 1637 dage siden - Direkte link
Jeg tror ikke på dig Stoffer :-)

Selvom jeg principielt er enig, så er der bare så mange bånd til Danmark, der i sidste ende betyder, at man bliver i landet.

Alligevel +1 - fordi jeg gerne vil være med til at sende signalet. Personligt er jeg ærgerlig over, at det kommer så langt, at vores hårdtarbejdende entrepreneur-typer føler sig nødsaget til at flytte udenlands, men MY GOD hvor er det forståeligt.

Skrevet af Peter Bjørn 1637 dage siden - Direkte link
Stoffer, de er ligeglade. Erfaringen viser at de kan presse mere af citronen (læs: lavtlønnede) ved at hæve deres skatter, end de taber ved at højtlønnede smutter.

På kort sigt altså. Når lortet ramler igen, kommer de borgerlieg tilbage og forsøger at rydde op efter de rødes grisefest.

Skrevet af Emer 1637 dage siden - Direkte link
Lige nu er der faktisk rigtig meget, der skal ryddes op efter de borgerlige, især efter Anders Fog. Og det er uanset, hvem der kommer til - eller bliver ved - magten

Skrevet af Tommy Larsen 1637 dage siden - Direkte link
For 10 år siden havde tanken været absurd, men i dag forekommer det desværre relevant at undersøge hvordan man bør gebærde sig som politisk flygtning.

Skrevet af Esben Hansen 1637 dage siden - Direkte link
Inden for EU er den største hindring at søge og finde et job i det land du vil til. Derefter er det essentielt set bare at sælge huset og pakke kufferten. Uden for EU skal du først have arbejdstilladdelse. Der er det nemmeste nok at finde jobbet i en så stor virksomhed at de kan sørge for papirarbejdet i første omgang.

Held og lykke! Skriv om hvordan det går! Jeg kender desværre ikke så mange der er flyttet af politiske årsager, mest af romantiske.

Skrevet af Hans-Julius 1637 dage siden - Direkte link
Jeg er enig i at den nuværende regering heller ikke er så fantastisk som man kunne ønske sig som liberal. Men jeg er okay med at bidrage til samfundet så længe det bliver brugt fornuftigt. Okay det gør det så ikke rigtigt altid, men vi arbejder da i det mindste på det.

Men at stå model til at blive hængt ud fordi man har en ambition, samt skulle høre på komplet uoplyste politikere tale om de svage i samfundet og hvor synd det er for inge-lotte der ikke har råd til medisterpølse i Irma fordi hun har købt en Playstation 3 til hver af sine 8 børn.

Det er hermed en principiel sag - og jeg forstår ikke at den almene dansker finder sig i at der i den grad bliver drevet plat på dette land.

Så de kan tage deres 12 minutter og stikke dem op et vist sted.

Skrevet af Monitor 1637 dage siden - Direkte link
Enig.
Hvis Danmarks befolkning virkelig ønsker en statsminister der er så inkompetent som Helle, så blinker mine advarselslamper også.

Skrevet af Jimmi K 1637 dage siden - Direkte link
Med de radikale bliver det næppe værre end idag, Nyrup-regeringen var langt mere borgerlig og ansvarlig end de sidste ti års socialdemokratisme og udvidelse af den offentlige sektor.
Hellere det end en VKO-blok som fortsætter med at køre landet i sænk, med enormt offentligt overforbrug og 142 nye skatter fordi de ikke er afhængige af andre end DF.
Men et rødt rædselskabinet, hvor de ikke er afhængige af de radikale, føj, så er det om at komme væk i tide.

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1637 dage siden - Direkte link
Jeg bliver og kæmper for et sundt og rigt Danmark, også i fremtiden.

Skrevet af Tommy Larsen 1637 dage siden - Direkte link
Så skal du da finde dig et andet parti ;-)

Skrevet af Skovgaard 1637 dage siden - Direkte link
Ja, DF er sgu da ikke lige dem der står for vækst og velstand.

Skrevet af Leif Barbré Knudsen 1637 dage siden - Direkte link
Det ligner starten på en ny hjerneflugt, som DDR oplevede og som førte til Berlin-muren. Vil Villy og Helle også lave pigtråd og maskingeværer for at holde på befolkningen mon? Lederne i DDR var jo også hjertevarme socialister, som kun bekymrede sig om social retfærdighed og lighed i samfundet og ikke mindst fred på jorden mellem mennesker.

Skrevet af Hans-Julius 1637 dage siden - Direkte link
Vi er da ikke så langt fra - det er selvfølgelige bare i en anno 2010 version. Hvad med f.eks. stavnsbåndet for nyuddannede? eller bompengene hvis man flytter fra Danmark? etc..

Skrevet af Hans-Julius 1637 dage siden - Direkte link
Vi er da ikke så langt fra - det er selvfølgelige bare i en anno 2010 version. Hvad med f.eks. stavnsbåndet for nyuddannede? eller bompengene hvis man flytter fra Danmark? etc..

Skrevet af Claus Wøbbe 1637 dage siden - Direkte link
Stop så lige det kollektive, klynkende martyr-trip! Hvorvidt Lars Seiers beslutning er et omhyggeligt orkestreret marketing-stunt ved jeg ikke, men det ser sådan ud i mine øjne. Jeg giver ikke en skid for det, men ønsker da ham og familien alt mulig held og lykke i det udenlandske.

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1637 dage siden - Direkte link
Hans beslutning er et faktum.

Hvad folk udleder deraf står sådan set for egen regning. Han har selv fortalt om sine motiver.

Skrevet af Kristian Oestergaard 1637 dage siden - Direkte link
øv jeg tog en forkert uddannelse!
Det bliver svært at finde arbejde som gymnasielærer i udlandet :o(

Skrevet af Morten KP 1637 dage siden - Direkte link
Sludder, jeg har en rigtig god ven der idag er gymnasielærer i Hong Kong på deres internationale skole. Han underviser i fysik og matematik. Han betaler 5 pct. i skat og skal aldrig høre på Villy Søvndahl på fjernsynet...

Skrevet af Kristian Oestergaard 1637 dage siden - Direkte link
Det lyder lovende.
Har faktisk familie i Hong Kong der måske kan hjælpe.
biologi og kemi kan nok også bruges internationalt.

Jeg overvejer det seriøst - familien kan jo altid rejse hjem igen hvis det kikser.

Er der ikke nogen hjemmesider der beskriver noget mere om udflytningsmulighederne i stil med en omvendt visitdenmark.com ?

Skrevet af Asger Jon 1637 dage siden - Direkte link
Sludder, jeg har en rigtig god ven der idag er gymnasielærer i Hong Kong på deres internationale skole. Han underviser i fysik og matematik. Han betaler 5 pct. i skat og skal aldrig høre på Villy Søvndahl på fjernsynet...
You had me at no Villy Søvndal

Skrevet af Find Holger 1637 dage siden - Direkte link
Mener nu at det  er 15-17 % afhængig af løn eller selskab  

Skrevet af Find Holger 1637 dage siden - Direkte link
Mener nu at det  er 15-17 % afhængig af løn eller selskab  

Skrevet af Bon Vivant 1637 dage siden - Direkte link

Man kan da ikke undres når man læser Socialistisk Folkepartis love:

§ 2

 
Stk. 1
Partiets formål er at virke for socialisme gennem udvidelse af demokratiet. Partiet arbejder på et marxistisk idegrundlag.

Og Ole Sohn er ikke kommet så langt i udviklingen.

Det bliver spændende med det nye samarbejde med Hviderusland, Nordkorea, Cuba og Venezuela.

Skrevet af Monitor 1637 dage siden - Direkte link
Hmm, hvordan kan man "Virke for socialisme gennem udvidelse af demokratiet"?
Gidder nogle forklare mig denne logik?

Skrevet af Oluf Pedersen 1637 dage siden - Direkte link
For eksempel ved økonomisk demokrati, eller ØD blandt venner. Marx sagde det vel egentlig bedst: "Democracy is the road to socialism".

Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1637 dage siden - Direkte link
Gider nogle forklare mig denne logik?
Jeg forstår den ikke. De store socialistiske eksperimenter i det 20. århundrede kostede masser af uskyldige menneskeliv. Mennesker, der kom i klemme mellem socialismens umulighed og magthavernes forsøg på at virkeliggøre den alligevel.

Måske har de simpelthen ikke hørt efter i historietimerne?

Skrevet af Bon Vivant 1637 dage siden - Direkte link
En af måderne kunne være Økonomisk Demokrati, hvor ejerskabet efterhånden overgår til de ansatte.

Og det har Danmark erfaringer med: Bryggeriet Stjernen, Mejeriet Enigheden, Brødfabrikker, etc. Allesammen fiaskoer.

Men det findes sikkert i Hviderusland, på Cuba, i Nordkorea og Venezuela.

Flere burde forstå, at der er en årsag til at Socialistisk Folkeparti hellere vil kaldes SF. Det lyder ikke så slemt.

Det er tankevækkende af Dansk Folkeparti aldrig kalder sig selv for DF. Man vil altså gådt være både "Dansk" og "Folkeparti" bekendt.

Skrevet af Kurt Elmelund 1637 dage siden - Direkte link
Under krigen kunne vi købe noget der hed "folkeleverpostej". Det var heller ikke noget at skrive hjem om.

Skrevet af Tommy Hojegaard 1637 dage siden - Direkte link
Jeg tror også at demokrati (desværre) fører til socialisme, for der vil altid være flest der tjener mindre end gennemsnittet, og der er derfor en nettogevinst for de fleste ved et højt skattetryk. Derfor stemmer man sig til andre menneskers penge!

Hertil kan du så lægge den undersøgelse der kom for nylig, hvor de flestes perception er at de tjener forholdsvis mindre end de reelt gør (var det noget med at skolelærere ligger blandt de 20% "rigeste"?).

Skrevet af Jimi Meshulam 1637 dage siden - Direkte link
Ja, det ser ud som om, at demokrati leder til socialisme, dog syntes USA så at være undtagelsen. Her er mange, MANGE flere som tjener mindre end gennemsnittet.

Man dog kan sige, at der efterhånden, begynder at være socialistiske tendenser i kapitalismens højborg.

Skrevet af Allan 1637 dage siden - Direkte link
jeg smutter så snart mine børn er ude, ligemeget hvilke socialister der kommer til magten.. røde eller blå

Skrevet af Kasper Petersen 1637 dage siden - Direkte link
@Kristian Oestergaard
Det bedste du kan gøre er at kontakte det danske konsulat i Hong Kong. Stik dem et ring, de plejer at være super flinke og hjælpsomme. De har lister med en masse links og bøger forud for en flytning med familie til Hong Kong.

Min Canadiske bekendte er skolelærer i Hong Kong og hun fortæller at en native english speaker uden en læreruddannelse (dog med akademisk baggrund) får 240.000 Hong Kong Dollars om året (ca. 200.000 kr. tror jeg). Med deres skattesats og lavere leveomkostninger er det en rigtig fin løn :)

www.gkhongkong.um.dk

Skrevet af slettet bruger 1133 1637 dage siden - Direkte link
Jeg kan godt lide, hvordan adskillige mennesker på overførselsindkomst samt et par antiliberale har stemt artiklen op. Det er så lol.

Skrevet af Emer 1637 dage siden - Direkte link
Ja, ja. Det er på tiden, at danskere også skal prøve, hvordan det er at være flygtning.

Skrevet af _slettet_bruger_833 1637 dage siden - Direkte link
At være immigrant er ikke lig at være flygtning. Jeg har været udvandret før, og påtænker stærkt at gøre det igen. Når man kommer med en uddannelse, erfaring, og får et job, og tilpasser sig det land man flytter til, så bliver man sjældent isoleret eller udstødt, men budt velkommen.

Skrevet af _slettet_bruger_118 1637 dage siden - Direkte link
Jeg har stemt for artiklen og idéen... Men, der dog et par hovedpiner. For det første betaler 20% af befolkningen 50% af indkomstskatterne. Jo færre der bliver af denne gruppe jo lavere skatteindtægter ... vi er jo nogen der kan regne... hehe. Hvad vil socialisterne så gøre ved det? Vil de sænke det offentlige udgiftniveau? NEJ NEJ NEJ - glem det! De vil sætte skatterne op skråstreg bavle om, at dem der er i arbejde skal arbejde mere. Dermed stiger lønpresset på virksomhederne - og de få som bliver tvunget til at arbejde mere, vil presse endnu flere til ikke at arbejde, hvorved de offentlige udgifter stiger endnu mere osv. Plus, verden omkring os vil opleve Danmark som en meget usund økonomi, og kun låne os penge mod stadigt højere renter - således nedsmelter Danmark endnu en gang ved at kaste Anker i det økonomiske helvede.

Derfor: gå i stedet på flæsket af de tossehoveder der tror at vejen frem for Danmark er at hæve skatterne endnu mere. Eller bid om nødvendigt tænderne sammen et år eller 2 på orlov - og se dernæst luften totalt renset for den kvalmende socialistiske overbudspolitik, som stort set hele folketinget fører nu om dage.

ps. Jeg hørte godt Henriette Kjær i P1 idag gå ind for progressive skatter. Hun var næsten på linje med den ikke helt tilfældige lytter (snakke Frederik fra DDR) ... goe gamle ultra socialist Henrik Herløv Lund..... Danmarks svar på Marx. Spøjst at netop han kom igennem som den første... HK magtede ikke at sætte den nar på plads i en ruf. Hvor svært kan det være?   

Skrevet af Emer 1637 dage siden - Direkte link
Hvorfor ikke skrive en tilsvarende overskrift til Løkke og Co. Det er jo dem, der er ansvarlige for den opståede situation.

Skrevet af Stoffer 1637 dage siden - Direkte link
Hvad med om vi besatte en gammel militærkaserne og kaldte det for "et eksperiment på et alternativt samfund" og så oprettede det som en suveræn stat, hvor lovgivningen var efter borgerligt snit.

Det må da blive værdsat på venstrefløjen ;-)

Skrevet af Asger Jon 1637 dage siden - Direkte link
Det kan vi ikke for de "borgerlige" partier har igennem de sidste 10 år indført en politistat, der hurtigt ville rydde en sådan kaserne, og når der ikke er røde i den, vil de ikke have noget problem med at myrde mange af de mennesker som står i vejen for dem.

Skrevet af sorenvoss 1637 dage siden - Direkte link
hvorfor gøre det til en big deal at flytte til udlandet
der er mange andre alternativer til schweitz
sverige ligger få kilometer væk fra københavn
tyskland ligger klods op ad jylland
rigtigt mange af sas piloterne og de danske søfolk "bor" i polen
alle lande er mindre DDR agtige end den nuværende "borgerlige" regering - og lysår fra helle og villy
hilsen søren

Skrevet af Stoffer 1637 dage siden - Direkte link
Netop - jeg bor i København og ville da flygte til Sverige ...

Skrevet af _slettet_bruger_118 1637 dage siden - Direkte link
Hvordan er skattehandlen mellem tyskland og DK? - http://www.femern.info/da/Broen/Fast-forbindelse/Det-sker-i-fremtiden/

Skrevet af Kjeld Flarup 1637 dage siden - Direkte link
Måske der var nogen som kunne lave en hjemmeside hvor man kunne registrere sig med angivelse af hvor meget man betaler i skat (eller hvor meget man vil komme til at betale som færdiguddannet)

Jeg har ikke selv tid, da jeg skal arbejde for at få råd til at forsørge hus og to børn.


Skrevet af stenergut 1637 dage siden - Direkte link
Good riddance :-)

Skrevet af slettet bruger 1476 1637 dage siden - Direkte link
Min kone og jeg overvejer at flytte til hendes hjemland Colombia. Det land fungerer efterhånden godt og med et EU som tumler rundt bland sine egne regler og hellige køer er Europa ikke meget et råbe hurra for. I hvert fald ikke lige så meget som det var for mange år siden. Vi er ikke længere klodens dygtigste. Andre kán også. Ved vor udflytning vil Danmark miste en heltidsarbejdende civilingeniør.

Skrevet af Monitor 1637 dage siden - Direkte link
Venstrefløjen har desværre alt for godt greb om store dele af Syd Amerika på grund af den fattige befolkning der er meget nem at manipulere. Hugo Chavez bruger sine oliepenge på propaganda ved at sprede sit klamme røde budskab til nabolandene, måske bestikke/"hjælpe" nogle fattige for at starte protester/demonstrationer i de pågældende lande.

Jeg kender ikke til hvor stor del af befolkningen i Colombia der er mørkerøde, men man kan meget vel bevæge sig fra asken til ilden!

Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1637 dage siden - Direkte link
Personlig er det eneste der holder mig her, er at jeg ikke lige P.T. har fundet et arbejde i udlandet - men jeg søger.

Skrevet af kennygolucky 1637 dage siden - Direkte link
Jeg arbejder i offshore Norge, opholder mig I Portugal, men er tilmeldt DK. Min kæreste der er bosiddende i Yemen PT er asylansøger i Sverige. Hun kommer fra Nordafrika. Vores fremtid ligger nok i Portugal. Det er tæt på Afrika og vi kan starte Land Roveren om vinteren og holde 3 måneder billig ferie. Kan hæve min pensionsopsparing om 10 år og bo som en konge i Afrika. Min kæreste vil gerne bo i Kenya som hun har besøgt mange gange.
DK er for meget ævl, navlepilleri jantelov og fordomme om snart sagt alt. Som kronen på værket bliver man flået i skat, penge man ikke får meget for.
Jeg har opholdt mig total 8 år uden for DK, dejlige år uden noget savn.
Pak og skrid, det skal nok gå
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
11
13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -