Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

57

Skrevet af Birte Frandsen 1610 dage siden - Direkte link
Hr Ligestillingsminister Hvad tror De at kvinder kæmpede for her i landet i 60erne ? De kæmpede for at man ikke skulle sondre i køn--at der var tale om MENNESKER--nogle kaldte sig derfor menneskestrømper--man ville ikke se ned på kvinder--men nu vil De har minister--at der skal ses ned på mænd ! Med andre ord--De går ind for at man fyrer dygtige mænd og i stedet ansætter ukompetente kvinder.Oh fryd og radikal omvæltning ! Nej tak--det er blevet for lyst ! For lyst til at bilde kvinder ind at det vil være i orden at de mistænkes for at blive ansat p.g. af køn--og ikke fordi de er dygtige. Mon ikke begavede kvindemennesker vil føle sig flove og ikke ønske særbehandling. Vattede, feminine mænds ødipuskomplekser er ikke værd at samle på. mvh BF.

Skrevet af Annette Højrup 1610 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Birte Frandsen 1610 dage siden - Direkte link
--beklager at der i tiltaleformen et sted er kommet et "a" i hr.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Snor 1610 dage siden - Direkte link
Det er et postulat.

Skrevet af Kurt Birk Jensen 1610 dage siden - Direkte link

+1

Ja, såvidt jeg også kan se, så er det et handicap at være kvinde i et samfund der er skabt, udviklet og vedligeholdt af mænd.

Kvinder kan ikke være med i konkurrencen på mænds principper og de er heller ikke i stand til at skabe deres egne samfund. Det er aldrig sket i historien, vi har intet kendskab til, velfungerende stabile samfund skabt af kvinder. Det drejer sig udelukkende om samfund skabt af mænd selv om ikke alle samfund har været lige velfungerende.


Skrevet af PSM 1610 dage siden - Direkte link

Selvfølgelig er det et handicap at være kvinde. Hvis ikke det var et handicap, så havde kvote debatten jo aldrig fundet sted....


Skrevet af Birte Frandsen 1610 dage siden - Direkte link
Nånå---der er da mange eksempler på kvinder som er nået til tops, de har prioriteret og gået efter job og magt, på lige fod med mænd. Vi har haft Birgitte Stampe som leder af Efterretningsv. Hanne Bech Hansen indenfor politiet, kvindelig leder hos DR, etc. etc. Der er masser af kvinder i topjobs udenfor søgelyset. Og i Tyskland regerer Merkel,(Indira Gandhi), Hillery Clinton,( Golda Meir), etc. Både her og i udlandet regnes kvinder som mennesker og ikke efter køn. De som klager er ofte kvinder der ikke vil/kan/ eller gider, derfor bliver de sure og kvræver særbehandling.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

7
7
7
8
12
17
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -