Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

23

+3 Skrevet af ckh 255 dage siden - Direkte link

Hestetransporten er sædvanligt frås, som DR tillader sit personale. Hele sagen omkring licensen er fyldt med en typisk politisk dobbeltmoral. På den ene side gennemtrumfer man, at alle borgere skal have Ebox og kommunikere digetalt med det offentlige - og på den anden side tvinger man personer som ejer PC'er at betale licens.  Derfor skal licensen totalt afskaffes, og DRs system skal være at der er sort skærm for alle, som ikke køber seperate kort til de forskellige programmer. Det vil utvivlsomt sænke kundekredsen og dermed indtægten, hvilket igen vil bevirke en kvalitetsforbedring af programmerne, som ellers ikke kan sælges.


+6 Skrevet af Thomas Staal 255 dage siden - Direkte link
Man forsvarer sig med hos DR, at hestetransporten indgik i ansættelseskontrakten - og følgeligen ikke kan diskuteres. Jeg undrer mig og spørger: Hvordan kan man forsvare - for licenspenge - at indgå sådanne kontrakter. At man kan indgå sådanne kontrakter i det private, forstår jeg godt, men for offentlige penge? Og hvordan var det lige med Lars Løkkes flybillet? Det var til en person, men til en hest? Og krikken skal vel også hjem igen?

Skrevet af hans01 254 dage siden - Direkte link

Gad godt vide hvad der skal til før DR's højbetalte generaldirektør Maria Rørbye kommer på banen, det er næsten som om intet kan få damen til at udtale sig, gad vide om konen overhovedet passer sit arbejde?

 

Det er trods skattekroner hun modtager hver måned.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Pede K 254 dage siden - Direkte link

Hun forstår nok ikke problemet   ...der er jo tale om pebernødder i hendes øjne. 70K er vel ca. hvad hun får for en uges arbejde.


+3 Skrevet af DirtyHarry 254 dage siden - Direkte link

Hestetransporten er en indramning af en klar tendens og forstærker bare fortællinger om at MSM journalisterne og medieeliten anser sig selv som en art nyadel med ret til særlige privilegier.


Skrevet af Marianne Andersen ( f.d Minerva) 254 dage siden - Direkte link

Sjovt som DdR er helt tavse om sagen. Ikke rigtig noget på tekstTV og slet ikke noget i Nyhederne.

Man elsker at grave smuds frem om alle andre men når man selv afsløres, så klapper man i som en østers.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -