Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

40

+6 Skrevet af Soren Hojbjerg 1262 dage siden - Direkte link

Sundhed er en sygdom.


+4 Skrevet af Klaus K 1262 dage siden - Direkte link

Newspeak. Som taget ud af "1984" ;)


+1 Skrevet af poulsen78 1262 dage siden - Direkte link

vi må hellere privatisere staten for så sker det her jo ikke mere. *host *host

- Annonce -

- Annonce -


+12 Skrevet af Klaus K 1262 dage siden - Direkte link

Jeg tror sgu egentlig, at OPP-samarbejde er det værste, man kan udsætte borgerne for. Det samler de værste sider fra to monopoler - staten og det private kartel - og bruges til at kvæle borgerne.

Det minder i ret så forbløffende grad om "OPP-samarbejdet" mellem medicinalkartellet I.G.Farben og regeringen i Tyskland 1933-45.


+6 Skrevet af Soren Hojbjerg 1262 dage siden - Direkte link

En likvidering af det meste af statsmagten ville nok være mere gavnlig.


+8 Skrevet af Elsebeth Halckendorff 1262 dage siden - Direkte link

Det kan ikke komme bag på nogen. Der er foregået lyssky ting i Danmark på det medicinske område. I 25 år er der blevet eksperimenteret med levende menneskers hjerner, hvilket kan bevises - og myndighederne har holdt hånden over ulovlighederne.

Jeg har lige fortalt det i Tyskland, og tyskerne sagde: "Det er strengt forbudt. Det skal standses og de skal stilles for en international domstol."

Man må håbe, korsettet snart begynder at stramme omkring Sundhedsstyrelsen og deres venner i medicinalindustrien.


+6 Skrevet af NNielsen 1262 dage siden - Direkte link

Sundhedsstyrelsen er som de andre styrelser uegnede til at udføre deres arbejde.

 

Befolkningen har haft en opfattelse af at sundhedsstyrelsen var garant for patienters sikkerhed.

 

Det har aldrig været tilfældet - det har måske heller aldrig været hensigten.

 

Det er på tide at man begynder at forlange at embedsmænd, der er ansat og betalt fyrsteligt af det offentlige - man får endda bonusser når man ikke har passet sit arbejde eller gjort det direkte skidt - passer deres arbejde.

 

Ellers er det ud.

 

Embedsmændsvældet og det politiske system har alene skylden.

 

For en ordens skyld - Begynd at passe jeres arbejde - ellers har vi absolut ikke brug for jer og ønsker heller ikke at betale gildet.

 

Vi vil hellere betalere for en bedre sygehussektor, et bedre skolesystem og en bedre ældrepleje - dette er åbenbart ikke muligt med de nuværende ledere og mellemledere og langt fra med de fleste af de nuværende politikere.


+2 Skrevet af Frihed 1262 dage siden - Direkte link

Sundhedsstyrelsen er en rædselsfuld formynder-organisation.

Den burde retteligt lukkes/beskæres meget voldsomt.

Problemet er, at de har så stor magt. Derfor bliver de interessante at påvirke.

Hvis formynderiet og reguleringen var mindre, ville der ikke være nær samme interesse eller gevinst i at øve indflydelse på en organisation som Sundhedsstyrelsen. 


+6 Skrevet af hans01 1262 dage siden - Direkte link

Og hvis man havde sagt dette igår, havde Mads M sprunget op af sin æske og råbt konspirationsteori..


+2 Skrevet af Frihed 1262 dage siden - Direkte link

Ergo; for hundredevis af år siden, hvor vi ikke kendte til sygdomme og "ingen" blev indlagt på sygehuset, havde vi "ingen sygdom". Dejlige tider. Not.


+4 Skrevet af MetteMathisen 1262 dage siden - Direkte link

God artikel - det kunne være fantastisk hvis flere som Peter Gøtzchke turde stille sig frem og tage opgøret. Jeg har i mange år undgået medicin og læger, men det kan man jo selvfølgelig kun så længe helbredet er godt. Min sidste rest af tillid til Sundhedsstyrelsen knækkede, da det sidste år kom frem, at man brugte et indisk drug til igangsættelse af fødsler, som ikke var godkendt til igangsættelse af fødsler. Bivirkningerne var sjældne, men det forekom, at barnet fødtes med hjerneskader. Sundhedsstyrelsens argument var, at de indiske myndigheder havde godkendt midlet, og det stolede de på!! Gade vide hvad der lå bag....


+3 Skrevet af _slettet_bruger_11708 1262 dage siden - Direkte link

Klaus jeg har en opgave til dig, hvis du godt kan lide gåder!

 

Nu nævner du selv Rockefeller og andre af de glade drenge som i 20'erne indvaderede medicinalområdet og skolesystemet ved at tage magten i forlagsbranchen.

 

Statsmagtens samarbejde med IG-Farben under anden verdenskrig, som endda efter krigen endte i USA og startede den selvbestaltede organisation codex almentarius som i dag rådgiver FN, EU i spørgsmål vedrørende madindustrien, og hvordan de arbejder på at få ulovliggjort naturlige afgrøder, så de kan sælge deres kemiprodukter.

 

Op gennem 20'erne og 30'erne arbejdede disse klamphuggere på en plan af helt andre dimensioner som general Butler dog heldigvis forpurrede, nemlig en væbnet revolution i Washington 1934. Hans bog ligger gratis på Information Clearingshouse hjemmeside og den er ret spændende læsning og giver et helt andet syn på disse banksters som febrilsk prøver at bevare deres magt i det skjulte.

 

Krigen kom, verden startede påny og folk glemte fortiden og startede på en frisk, men tror folk at disse dynastier holdt op med deres "arbejde bag facaden"?

 

Vi kan altid diskutere hvor meget magt disse har, hvor stor indvirkning det medfører på vores dagligdag og hvad deres agenda er. Når du gradbøjer nævnte kan du ende i to yderligheder nemlig konspirationstosserne der ser den skjulte magt som meget stor og den anden yderlighed som ser det som intet problem og at de er godheden selv hvad angår moral og etik, disse kalder vi slaver eller får.

Logikken tilsiger nok at det er en mellemting og det burde de fleste kunne forstå, men det lader til der kun er to fraktioner, en stor gruppe får og en lille gruppe konspirationstosser.

 

Der er en del af disse såkaldte konspirationstosser der prøver at få en mere saglig debat frem om hvor magten rent faktisk er placeret og hvem der reelt ejer de forskellige organisationer og dermed reelt "verden".

Hvorfor betaler den amerikanske stat renter til disse banksters for at låne deres "egne" penge, når staten kunne varetage opgaven? Hvorfor kan staten(US) ikke få aktindsigt over deres egne midler og ikke mindst hvorfor er næsten alle nævneværdige organisationer selvbestaltede af de selvsamme mennesker der vil verden godt? Vi kan nævne nogle få Verdensbanken, IMF og mere lokalt naturfredningsforeningen som har så meget magt at de har vetoret i nogle byggespørgsmål?

 

Spørgsmålet er så Klaus med udgangspunkt i denne kontekst: Hvem ejer Serumsinstituttet?

 

Jeg tror du er klog nok til at grave dybere end slaverne og lad være med at bruge deres hjemmeside som sandhedskriterie:)


+2 Skrevet af hans01 1262 dage siden - Direkte link

Seruminstitutet? var det ikke dem med blødersagen? som sjovt nok ramte både england og Canada leveret, leveret fra Arkansas godkendt af en vis B. Clinton!

http://www.encyclopediaofarkansas.net/encyclopedia/entry-detail.aspx?entryID=3732


+1 Skrevet af Straight Talk 1262 dage siden - Direkte link

Ens egen sundhed er for vigtig til at overlade til staten.


+3 Skrevet af Klaus K 1262 dage siden - Direkte link

Staten har taget din sundhed uden at spørge, og har foræret den til Big Pharma. Hvad gør du nu?


+3 Skrevet af Henning Rolapp 1260 dage siden - Direkte link

 

Det min helt konkrete erfaring, at Big Pharma gennem mange år har spillet sammen med PET, med det formål at jage folk, der er en trussel mod Big Pharma.. Og måske har Big Pharma desuden også sin helt egen organisation til formålet.

 


+1 Skrevet af Klaus K 1258 dage siden - Direkte link

Det er i hvert fald ganske tydeligt, at medicinalbranchen er mediebevidst - branchen har fx. en del håndlangere igang med at sprede disinformation og mistænkeliggørelse om de folk, der skriver negative historier om medicinalindustriens aktiviteter på nettet ...

Der er et lille konkret eksempel på denne website, der drives af to danskere, Christian & Sarah, som har afsløret mange af de falske oplysninger om HPV-vaccinerne:

Vores hjemmeside er pludselig kommet i søgelyset


+4 Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1249 dage siden - Direkte link

Nægter at deltage i skidtet - det har jeg gjordt i årevis.

 

læger hader mig som pesten..

 

- De kommer med "du skal havde xxxx piller"

 

- mit første spørgsmål "hvorfor".

 

- Så kommer lægen ofte med svar som "Det er noget du ikke kan forstå, det kræver meget viden".

 

- Hvorefter jeg svarer "jeg kunne havde læst til læge men valgte ikke at gøre det, så hvis du ikke kan forklare behovet til mig, så kan vi droppe de piller lige nu og her!  Desuden er det uacceptablet at give folk piller uden at forklare dem hvorfor!".

 

- Som regel får jeg så en lang forklaring, som ender noget med at jeg spørger "altså er de pille reelt ikke nødvendige?", og jeg tager ingen piller.

 

 

Man skal huske ALT medicin, uagtet hvad type du taler om har bivirkinger, ofte er/kan bivirkningerne være langt værre end den sygdom det påstås at behandle, så vær kritisk, når lægen ordinere medicin til dig, stil spørgsmål, hvis din læge ikke vil "nedværdige" sig til at svare ærligt og redeligt på dine spørgsmål, bed om en anden læge!   Lad være med at gøre som så mange Danskere - "jamen lægen sage det var nødvendigt", der er mange der er yatrogen narkomaner (læge ordinerede narkomaner, hvor medicinen er for medicinens grund - behandling af bivirkninger), det er desværre ikke kun her hjemme.


+5 Skrevet af Lars Erik Hareskov 1261 dage siden - Direkte link

Klaus har helt ret når han kalder det for sygdomsstyrelsen og sygdomsministeriet. De beskæftiger sig kun med sygdom og overhovedet ikke med sundhed. Det finder man ovre i Fødevareministeriet. For sundhed drejer sig om af få noget godt at spise og drikke, opføre sig ordenligt og have det godt med sine omgivelser. Big Pharma fremstiller sytetisk medicin og det giver bivirkninger. Men det helbreder ikke. Det er symptombehandling. Er man først begyndt  med blodtrykssænkende medicin skal man tage det resten af livet. Politikerne kunne nemt bryde monopolet og tillade naturmedicin. I Tyskland anvender 58 % af lægerne naturmeturmedicin til deres patienter. Danmark bruger 38 gange mere til sygdomsudgifter end Albanien, som er Europas fattigste land. Men deres levealder er kun marginalt lavere end hos os. Måske Folketingets sygdomsudvalg skulle tage en tur derned og lære.


+1 Skrevet af Henning Rolapp 1226 dage siden - Direkte link

 

  Fremragende forslag Klaus K.      JUST FOLLOW THE MONEY.

 

en hurtigtarbejdende lille gruppe jurister & revisorer - gerne fra udlandet - som aldrig har siddet på skødet af medicinalindustrien.

Deres opgave skal være at blotlægge alle pengestrømme i sundhedsvæsenet - både til eksperterne, embedsvældet, politikerne og de politiske partier - og derigennem give os en historisk mulighed for at skære medicinaliglen ud af den danske administration. Opgaven er intet mindre end at adskille staten og medicinalmafiaen - og genrejse troværdigheden i sundhedsvæsenet i Danmark.

 

Den skulle vi løbende holde landets beslutningstagere fast på, så de ikke kan slippe fra den.


Skrevet af Anders Nielsen 366 dage siden - Direkte link

Klamt nok.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17

- Annonce -


Om Klaus K
Skriver kritiske artikler om emnerne: Frihed, livsstil, sundhed, forbud, afgifter & media. Ofte artikler med indhold, man ikke kan læse andre...

Se Klaus Ks profil
eller
Følg Klaus K
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -