Kontakt 180Grader.dk
22

Skrevet af Word 1373 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Du har vidst misforstået denne historie, den handler ikke om hippier, men om almindelige borgeres retssikkerhed. Videoovervågning i politibiler og i detentionslokaler kan klarlægge alle hændelsesforløb, det vil gavne alle parter, da ingen vil kunne slippe af sted med løgne eller falske anklager. Et ordentligt klagesystem er nødvendigt for at sikre tillid til systemet


Skrevet af Per T 1373 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Vi har - eller burde i det mindste have - et retssamfund hvor lovene gælder, også for politiet. Og når der er tvivl om politets handlinger forventer man en uvildig og effektiv undersøgelse af statsadvokaten.

 

Men når man gang på gang ser at politifolk frikendes for noget der - i alt fald i min optik - er uretmæssig magtanvendelse og arrogance overfor det folk de er sat til at beskytte må der skrides ind. Og det uanset om det er overfor en ledig hippie (findes de forøvrigt stadig?), direktøren i audien eller i dette tilfælde nogle sagesløse flyttemænd.

 

Det virker måske unødigt at forfølge denne sag, der er trods alt ikke blevet dræbt civile som i andre politi klagesager. Men da denne sag er SÅ ÅBENLYS at alle kan det er det da rart at kejseren (statsadvokaten) endelig er blevet afsløret...og han/hun har altså ikke en trævl på kroppen i denne sag.


Skrevet af Mtobias 1373 dage siden - Direkte link
Jeg vil indlede med at understrege, at kritik og skepsis overfor myndighederne er sund og nødvendigt! Når det så er sagt, så synes jeg faktisk, at Words barnlige og konstante korstog mod især politiet er så uendeligt trættende....Dit indlæg ville muligvis have berettigelse, såfremt behandlingen af klager over politiet ikke var ændret...... Men det er altså tilfældet!!! Du kunne have vinklet din tilgang som emnet som "netop derfor er det godt at Det Uafhængige Politiklagenævn er oprettet"...... Men nej, det skal være så negativt og ukonstruktivt som muligt.... Dit indlæg placere dig i en af følgende kategorier: 1: du kender ikke til Det Uafhængige Politiklagenævn, men udtaler dig på trods af din manglende viden eller 2: du er en ynkeligt og forsmået lille menneske, der bare vræler som lille forkælet pattebarn over, at du en gang har fået en bøde eller påtale for et eller andet! Uanset om du tilhører kategori 1 eller 2, har jeg svært ved at gennemskue relevansen af dit indlæg!!!

- Annonce -


Skrevet af Word 1373 dage siden - Direkte link

I videoklippet fra TV2 - som jeg har linket til - siger advokaten jo, at den nye politiklagemyndighed ikke er fuldstændig uafhængig, da den ikke har beføjelse til at rejse tiltale mod betjente i strafferetssager, det er stadig statsadvokatens opgave. Hører du ikke efter?? Denne klagesag er i øvrigt ikke behandlet af den nye klagemyndighed, men af statsadvokaten. Videoen handler også om den manglende videoovervågning i politibiler og i detentionslokaler, der svækker borgernes retssikkerhed.

 

Dit indlæg placere dig i en af følgende kategorier: 1: du kender ikke til Det Uafhængige Politiklagenævn, men udtaler dig på trods af din manglende viden eller 2: du er en ynkeligt og forsmået lille menneske, der bare vræler som lille forkælet pattebarn over, at du en gang har fået en bøde eller påtale for et eller andet! Uanset om du tilhører kategori 1 eller 2, har jeg svært ved at gennemskue relevansen af dit indlæg!!!

Ad 1: Jeg forholder mig til de udsagn - som advokaten i TV2-videoen kommer med.

 

Ad 2: What?? Du trænger vidst til et kursus i vredeshåndtering. Hvad skyldes din vrede? Er du den betjent, som der er klaget over?

 

Jeg er liberalt orienteret, hvilket betyder, at jeg forholder mig kritisk til alle statslige myndigheder, men jeg er altså ikke på noget "korstog" - tjek mine tidligere indlæg her på 180grader, så vil finde ud af, at jeg er ateist ; )

 

 Skrevet af hans andersen 1373 dage siden - Direkte link

Politiet er til for borgernes skyld og er meget behjælpelige med problemer men kriminelle er selfølgelig modstandere af politier :-)


Skrevet af NNielsen 1373 dage siden - Direkte link

Hvis ikke offentlige myndigheder skal overholde lovgivningen, hvorfor skal alm. lovlydige borgere

 

Det er en glidebane

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
5
3
2
16
30
6
27
29
19
17
46
17
19
16
26
2
15
5
2

- Annonce -


Om Word
Personlig frihed og personligt ansvar, JA TAK   Modstander af EU (som vi kender det) - ønsker en åben og liberal handelsunion i...

Se Words profil
eller
Følg Word
- Annonce -