Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

68

Skrevet af Gunnar Langemark 1636 dage siden - Direkte link

Tak for info. Det er jo klart for en del af os, at Kvinfo i realiteten bedriver politisk virksomhed - og ikke informationsvirksomhed og formidling.

 

Når man kigger på Kvinfos hjemmeside er det jo tydeligt, at ikke alene er det en feministisk interesseorganisation - det er ovenikøbet en meget specifikt politisk orienteret feministisk interesseorganisation, der har formået at bilde nogle mennesker ind, at de beskæftiger sig med ligestilling.


Skrevet af _slettet_bruger_7537 1636 dage siden - Direkte link

Fin undersøgelse. Jeg håber at du bliver ved med at udstille dette skamløse overforbrug, og at der kommer nogle opfølgende indlæg.

Omkring dit afsnit om at de skal: "formidle og stille forskning til rådighed for en bredt interesseret offentlighed" og desuden "tage initiativ til og understøtte projekter der har til formål at udvikle og facilitere ligestillingsprocesser og ligestillingsværktøjer både nationalt og internationalt" - Så er dette jo et typisk eksempel på hvordan mønsteret i det offentlige overforbrug er.

Man blander noget målbart (udlån af bøger) med noget fluffy (ovenstående) og så bruger man det fluffy som camouflage til alt muligt bras. (rejser, konferencer, artikelskrivning).

 

For os som arbejder med effektivisering i det daglige ville det være helt naturligt at skille tingene ad organisatorisk og budgetmæssigt. Simpelthen dele det op i kvinfo-udlån og kvinfo-projekter. Prisen på udlån benchmarkes så sammen med andre (som du har gjort med statsbiblioteket) og projekterne startes kun med en godkendelse fra en sponsor, og en valid 'business benefit' casebeskrivelse.

 

Det er nok af den grund at jeg ikke får noget konsulentarbejde fra det offentlige. Jeg har nemlig ikke 'erfaring med et politisk ledet system' hedder det sig...

 

Nej.. Måske netop derfor.


Skrevet af Clock 1636 dage siden - Direkte link

Kvinfo er ikke information om ligestilling.
Kvinfo er et forsøg på at infomere om at kvinder bliver undertrygte i Danmark, omend et mislykket et.


Bare navnet sige jo alt. Det burde hede LigeInfo, Ligestillingsinformation, istedet for Kvindeinformation.

 

Tak for artiklen :)

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Bech 1636 dage siden - Direkte link

Og vi kan blive ved og ved og ved overalt i samfundet.

Lad mig igen nævne http://www.unwomen.org/ FN's LIGESTILLINGS argentur.


Skrevet af Lennart 1636 dage siden - Direkte link

Godt graverarbejde!


Skrevet af Otto Kjærgaard 1636 dage siden - Direkte link

Det er jo betænkeligt med disse såkaldte selvejende institutioner udenfor statens kontrol, der reelt er offentlig finansierede, men fordi det sker via ansøgning af midler fra en mange uafhængige kilder, mn hvoraf de fleste er offentlig finansierede, så fremstår det som om institutionen, er en privat virksomhed, men reelt er de 80% offentlige finansierede, dog udefor politisk kontrol. Det er betænkelig, at skatteyderpenge således bruges på virksomheder udenfor politisk kontrol. jeg går ikke ind for politisk kontrol af private virksomheder, men virksomheder, der er skatteyderfinansierede bør kontrolleres af politikere, der kan vælges og vætes af vælgerne. Der er et stort antal af disse pseudoprivate organisationer, f.eks center for menneskerettigheder, der også hovedsageligt finansieres af skatteyderne.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Om Tommy Larsen
Ultraliberal rettighedsfundamentalist

Se Tommy Larsens profil
eller
Følg Tommy Larsen
Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -