Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

39

Skrevet af JohnD 1581 dage siden - Direkte link

10+++ dér :-)


Skrevet af roehakker 1581 dage siden - Direkte link

Forbyd lyserøde Legoklodser osv.osv. Regeringen i Danmark er dybt useriøs i deres jagt på opmærksomhed , alle skal have deres beskidte fingeraftryk på et eller andet uanset hvor idiotisk det er for Danmark , det har gjort det Danske samfund til et behandlersamfund undtaget Muslimer , disse kulturberigere får deres egne penge til de ting der er bedst egnet for dem , altså skatteyder betalt paralelsamfund .


Skrevet af Jack Andre 1581 dage siden - Direkte link

Kvotetanken er gl feministisk arvegods. Jeg kan godt forstå, at du ikke kan finde hoved og hale i argumentet for kvoter i bestyrelser, men kvotetanken udspringer af den såkaldte patriarkatsteori fra kvindebevægelsen.

 

Mænd har - ifølge kvindebevægelsen, den økonomiske, kulturelle, og sociale magt i samfundet. For at bryde denne må man nødvendigvis kvotere kvinder ind på topposter i samfuindet, så man af den vej fjerner noget af mændenes magt, og gir denne til kvinder. Dette ud fra tankegangen om, at kvinder er et specielt køn, og at samfundet blir bedre, hvis kvinder når til tops. Kvinder har som køn nogle specielle positive egenskaber der adskiller sig fra mændenes.

 

Det er naturligvis stik modsat den ellers herskende isme indenfor kvindebevægelsen på andre område, hvor man jo forsøger at ensrette kønnene. Her ønsker man ikke nogen kønslig mangfoldighed, men skægt nok så er det netop med henvisning til mangfoldighed, at man ønsker kvinder ind i bestyrelser via kvoter.  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
9
10
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -