Kontakt 180Grader.dk
78

Skrevet af ianarki 1371 dage siden - Direkte link

Var det ikke bedre med nogle tiltag som rent faktisk kunne reducere kriminaliteten? F.eks. gøre det nemmere at drive virksomhed og tjene penge på ærlig vis, tage et kig på retsystemet og eksempelvis våbenloven. Hvad med at hæve forbudende på de mest populære euforisende stoffer


Skrevet af Iceman 1371 dage siden - Direkte link

Ej! hvad er dog dette? Hvad er dette for en Herlighed, og hvordan er jeg kommen dertil? Drømmer jeg, eller er jeg vaagen? Ney, jeg er gandske vaagen. Hvor er min Kone, hvor er mine Børn, hvor er mit Huus, og hvor er Jeppe? Alting er jo forandret, jeg selv med. Ej! hvad er dog dette? hvad er dog dette?


Skrevet af Per T 1371 dage siden - Direkte link

Lad os se resultater og ikke varm luft - Virkeligheden er altings prøve!

 

Men en dejlig udmelding på en Fredag...Husk den lige i næste folketingssamling tak!

- Annonce -


Skrevet af oecon 1371 dage siden - Direkte link

Ja, godt med nye signaler - men problemet er jo, når man aspirerer til begavede vælgere: ord alene, er ikke nok ;-)


Skrevet af ianarki 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Kriminalitet er ikke fedt, men du skal regne med det stiger hvis arbejde beskattes, ligesådan med forbuddende på bl.a. euforiserende stoffer, de booster kriminaliteten


Skrevet af ckh 1371 dage siden - Direkte link

Indvandrede kriminelle skal ud. Andre indvandrere skal have samme chance som EU-borgere har, d.v.s. hvis de ikke indenfor tre måneder har fundet et blivende lovligt arbejde, så skal de også ud.

Flygtninge er et andet kapitel - de skal holdes isoleret f.eks. på en af Danmarks mange ubeboede øer - og når konflikten de er flygtet fra er overstået, så skal de også sendes hjem. Alle yderligere begunstigelser skabes som regel af de mange organisationer, som udelukkende eksisterer på basis af et stort antal flygtninge, og når folk fra disse organisationer udtaler sig, bør de faktisk betragtes som inhabile - de er jo de falske eksperter.


Skrevet af Torben Mark Pedersen 1371 dage siden - Direkte link

Glædelig nyhed fra LA - for selvfølgelig skal kriminelle udlændinge smides ud. Konventioner eller ej. Og selvfølgelig skal vi ikke give statsborgerskab til kriminelle udlændinge - heller ikke til statsløse kriminelle udlændinge, i den henseende bør vi se stort på konventionerne eller træde ud af dem.


Skrevet af Kim Ursin 1371 dage siden - Direkte link

Ingen tvivl om at LA dummede sig ved at være med til at fjerne stathjælpen. I sig selv er det selvfølgelig rigtigt at den er unødvendig når der er lukkede grænser for alle andre end dem, der har et job inden de overhovedet sætter fod i Danmark.

 

MEN:

 

Når den regel ikke blev indført samtidig så skulle man selvfølgelig ikke være gået med til at fjerne starthjælpen.

 

Det samme kan siges om dagpenge og efterlønsreformerne, begge dele er fine i sig selv, men når ingen vil være med til at skabe vækst i landet, så flytter vi bare folk fra en ydelse til en anden. Så får du måske nok arkitekten til at tage jobbet i Netto, hvilket bare bevirker at den ufaglærte ikke har et job og så står på bistand. Der skal simpelthen flere jobs her i landet.


Skrevet af Ole Birk Olesen 1371 dage siden - Direkte link
LA har ikke været med til at fjerne starthjælpen. LA stemte tværtimod imod.

Skrevet af Kim Ursin 1371 dage siden - Direkte link

Så har jeg taget fejl, men det synes jeg er glædeligt i denne sammenhæng.


Skrevet af Niklas H 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Vi kan fuldstændig løse problemet med kriminelle udlændinge, hvis vi blot legaliserer overfald, tyveri, våben, narkotika, vold, blodskam, racisme, voldtægt, vanrøgt og æresdrab. Vupti, kriminalitet reduceret til næsten nul.

Jeg synes man skal holde sig til at legalisere den offerløse kriminalitet, men ellers nogle rigtig gode bud.


Skrevet af Niklas H 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er ikke altid for pengenes skyld, men for det kick ikke at blive opdaget.

Den slags personer refereres ofte til som "psykopater".


Skrevet af Niklas H 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg forstår ironien i din tekst, men jeg mener, at man bør legalisere euforiserende stoffer generelt, så vi er uenige på det punkt, antager jeg.

De øvrige aktiviteter på din liste adskiller sig markant med, at de går direkte ud over andre menneskers frihed og/eller helbred.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1371 dage siden - Direkte link

En regering, der virkelig vil danskerne det godt, ville fratræde FN's Flygtningekonvention og afskaffe asylsystemet. Så kan de mange indvandrere blive andre landes problemer.


Skrevet af Niklas H 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ja, det private kan lønne som de vil og dermed har de også givet folk så høje lønninger at de bliver nød til at forlade landet, for selv at kunne overleve.

Ikke hvis de er bundet af en overenskomst, som de fleste jo er, hvis de vil undgå blokader, som det kan ses i den højaktuelle sag om 3F vs. Vejlegården.


Skrevet af LeeKuanYew 1371 dage siden - Direkte link

Umiddelbart en god umelding fra LA - men jeg vil se det før jeg tror det. 

Egentligt burde det være helt ukontroversielt og en selvfølgelighed.


Skrevet af Ulrik B. Petersen 1371 dage siden - Direkte link

Det fremgår af debatten at LA ikke kan frigøre sig fra en stærk mistanke om at flirte med radikale kerneværdier på nogle vigtige områder. Det virker også som om partiets taktik er at lure på at indtage nogle populistiske standpunkter for at trække vælgere til. Jeg ønsker parrtiet det godt, men jeg synes at der mangler en sammenhængende politik, der kan rydde bordet for socialdemokratismens og godhedsfilosofiens forbandelse, der truer med at bringe landet i fordærv. Hvis det bliver nødvendigt med et opgør med EU og FN samt en række konventioner, skal man tage det. Disse organisationer er gode for sig selv, men ikke nødvendigvis for Danmark. 

LA's fædre og mødre synes at overse at netop som lille parti, er der basis for at indtage nogle nødvendige og ganske ledige standpunkter, der kan give danskerne et virkeligt alternativ til socialdemokratisk vanetænkning, der forpester begreberne hos de øvrige borgerlige partier, og som næsten har udslettet de Konservative. Fat det nu: Vi tørster efter et liberalt og ægte borgerligt alternativ.

Uden de nødvendige visioner og det nødvendige mod til at trodse den øjeblikkelige politiske mainstream vil jeg tro at LA er dømt til at forblive et ganske lille parti uden folkelig gennemslagskraft, og jeg frygter at hvis der ikke skiftes spor, vil partiets væsentligste udfordring om føje tid være kampen mod spærregrænsen. 


Skrevet af ianarki 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg aner ikke hvad du snakker om


Skrevet af Jonas Overbæk Holm 1371 dage siden - Direkte link

Til dem som skriver at dette ene foreslag ikke er nok til jer for at stemme på LA igen: Tør man spørge hvad der i så fald skulle til for at I ville gøre det? 


Skrevet af RonPaulist 1371 dage siden - Direkte link

Måske vi skulle starte med en god gammeldags selvransagelse i flygtninge/indvandrer spørgsmål.

 

Når man er villig til at støtte selv de mest idiotiske eksistenser i deres krigsliderlige og sataniske adfærd, må man også være sig sit ansvar bevidst. Vi er med til at smadre tilværelsen for millioner af mennesker verden over. Og så sætter vi os på halen som små forkælede snotunger, når regningen skal betales. Regningen er bla. flygtninge og indvandrere. Hertil mad, husly og arbejde til selvsamme mennesker. Det har vi jo været med til at smadre i deres egne hjemlande. Vi har accepteret at vores politikere har givet både vores penge og accept af vanviddet, videre til bla. USA, GB og zionisterne.

 

Der er ingen rysten på hånden når vi kal sende medborgere i krig for vores sikkerheds skyld. Men derimod ingen forståelse for konsekvensen af denne bevidstløse logren med halen, når vi skal gøre os til, ude i den store stygge verden.

Vi bliver tilsyneladende gang på gang forbløffet over de flygtningestrømme, vores egen accept af krig medfører..for os selv. Men som rigtige idioter prøver vi lige en gang til. For en sikkerheds skyld. 

 

Lad mig erindre de glemsomme. 

 

Vi er aldrig blevet angrebet af: Irak, Iran, Libyen, Vietnam, Nordkorea, Syrien, Libanon, Philippinerne, Afghanistan, Panama, Mexico, Rusland, Kina, Serbien.

 

VI er de aggresive. Vi/Vesten inkl. zionistreden, starter alle krigene mod dem. Vi udgør derfor en stor sikkerhedsrisiko for de civile i de lande med vores regeringers konstante brug af sabelen. Vi fortjener HVER en flygtning. Må vi opleve en sand tsunami af flytninge når vi ikke er klogere. Vores politikere tilhører en svunden tid. De mestrer ikke dialogen. De er til krudt, kugler og tyranni.

 

Der er åbenbart et sært sammenrend af skabssocialister på blå fløj i dette spørgsmål. De ønsker ikke at betale regningen for deres egen respektløse tilgang til andre folkeslag's ret til at leve på deres måde. Men påberåber sig ret til at bombe og ødelægge alt for andre lande hvis de ikke vil leve på samme destruktive måde, som vi. Mon ikke de blå skulle se at melde sig ind i Enhedslisten? I har en masse tilfælles, lige under overfladen.


Skrevet af Smutti 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

enig. LA er så utroværdige


Skrevet af Smutti 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

LA = det rene la la


Skrevet af Ole Birk Olesen 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er forkert. Alle lovændringer skal gennemføres selvstændigt og ikke bare "som en del af finansloven" - det var også tilfældet her. Og LA stemte imod afskaffelsen af starthjælpen, fordi LA ikke ønsker at afskaffe den for indvandrere. Det er kun for flygtninge, at LA har villet afskaffe starthjælpen.


Skrevet af Kim Ursin 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det giver jo faktisk god mening i en sammenhæng.Udenlandske borgere skal forsørge sig selv, hvis de er kirminelle skal de ud uden undtagelse, dermed er starthjælp, tilknytningskravet vel overflødigt?

 

24 års regel er dum og det er alle nok enige om, men alternativet (altså at fjerne den) bevirker nok desværre flere tvangsægteskaber, så man kan i hvert fald ikke droppe den regel uden at sætte noget andet i stedet.


Skrevet af Ole Birk Olesen 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

I stedet for at beskylde mig for udenomssnak, så kan du jo søge oplysningen om, hvad vi stemte, hvis du ikke tror mine ord. Arbejdsprogrammet, som du henviser til, blev lavet et par år før valget. I dag sidder en ny folketingsgruppe på Christiansborg, og det er folketingsgruppen, der vedtager sin egen politik. Et nyt arbejdspogram er i øvrigt vedtaget af gruppen lige før sommerferien og er på vej til offentliggørelse. Det erstatter den tekst, du henviser til. Den tekst ligger så godt som i skraldespanden.

Skrevet af Ole Birk Olesen 1371 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Dit ønske om at skifte diskussionsemne må være udtryk for, at du endelig erkender, at du tog fejl om starthjælpen. Det er fint.


Skrevet af Kim Ursin 1371 dage siden - Direkte link

Men hvad var egentlig den dybere begrundelse til man slækkede på kravene?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
7
2
23
25
12
4
10
8
3
13
10
9
4
4
2
33
9
15
13

- Annonce -


- Annonce -