Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

18

+2 Skrevet af Businesspeople 365 dage siden - Direkte link

Jeg er glædeligt overrasket over at vi rent faktisk kunne slippe en afgift igen... det sker ikke ofte i dansk politik... 

 

Men at hæve bundskatten er jo direkte tåbeligt... Man erstatter således bare en afgift med et lønkrav... idiotisk!

 

Hvis vi skal hjælpe klimaet og miljøet, så skal man jo producere dér hvor lovgivningen er mest miljørigtig...

 

DVS... Alle klima organisationer bør jo arbnejde for at produktionen ligger i lande som Danmark og IKKE Banglasesh... Kun derved får vi en miljørigtig produktion...

 

Vi jager konstant produktionen ud af miljølandene over til svine landene...

 

Det er så tåbeligt at jeg fattes ord! 


+3 Skrevet af Vivaldi13 365 dage siden - Direkte link

Alle klima organisationer bør jo arbnejde for at produktionen ligger i lande som Danmark og IKKE Banglasesh... Kun derved får vi en miljørigtig produktion...

 

Venstrefløjen er ikke modtagelig overfor saglige argumenter.


+4 Skrevet af Businesspeople 365 dage siden - Direkte link

Det er jo derfor at Hillary tabte, (og Frederiksen kommer også til at tabe) for argumentationen er så simpel at den ikke kan misforstås...

 

Skandinavien er det mest miljørigtige lande i Verden... DERFOR SKAL al produktion jo udgå fra Skandinavien... ellers kan man jo ikke få miljøforbedrelsen...

- Annonce -

- Annonce -


+8 Skrevet af H. Seldon 365 dage siden - Direkte link

Liberal Alliance er bare mere af den samme "Nødvendige Politik" tilsat lidt vi-vil-have-billigere-fede-biler. LA har aldrig forstået at for at sætte skatterne ned så skal først sænke udgifterne og derfor stemmer de igen og igen for nye skatter.

Vi må heller ikke glemme at LA stemte med rød blok og hjalp med at importere endnu flere håbløse immigranter til landet. Og dermed har de igen gjort det endnu sværere at få sænket de afgifter på biler som åbenbart er en stor ufarlig mærkesag.

 

Hvis LA kiggede lidt på landets virkelige problem, altså udgifterne og det faktum at langt over halvdelen af landets befolkning slet ikke arbejder så kunne vi sikkert fjerne alle afgifter inkl momsen på biler. 


+2 Skrevet af Erik Ninn 364 dage siden - Direkte link

Liberal Alliance i maj om at hæve bundskatten:

Det vil vi simpelthen ikke være med til.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/pso-strid-stoettepartier-advarer-regeringen-mod-haeve-bundskat


Skrevet af _slettet_bruger_7537 365 dage siden - Direkte link

Der er nok en der er en anelse mavesur på sit gamle parti....

 

Det er i hvert fald at tage tingene ud af en kontekst at sige at LA her stemmer for skattestigninger. Det kan allerhøjest kaldes skatteomlægninger, og hvis man vil arbejde for et mere enkelt skattesystem og undgå kompleksitet og deraf følgende bureaukrati, så går vejen både gennem lempelser og omlægninger. 

 

Synspunktet er helt legitimt, men det lugter fælt af stråmand. 


+1 Skrevet af Thegreatmisdirect 365 dage siden - Direkte link

Hmmm giver det ikke mere mening at lade folk beholde så meget som muligt af deres egen løn, og så styre Statens "indtægter" via afgifter, som befolkningen ret beset selv kan styre størrelsen af via deres forbrug. Jeg synes sgu, det er en ommer for LA. Hvorfor stå så stejlt på topskattelettelser, når man laver denne stigning i bunden. Det vil i øvrigt også bare bekræfte alle kritikere i, at LA er et elitært rigmandsparti, som hader de fattige...


+1 Skrevet af H. Seldon 365 dage siden - Direkte link

Hvorfor stå så stejlt på topskattelettelser, når man laver denne stigning i bunden

 

Det er bedøvende ligemeget med topskattelettelser for det samlede regnskab skal alligevel balancere og der er kun os "rige" til at betale regningen der SKAL betales. Der er ikke andre måder end at inddrive pengene der hvor de er. Så skal topskatten ned så stiger skatten bare et andet sted medmindre man skærer ned et sted. Og det kommer reelt ikke til at ske i vores nuværende politiske situation.

De fleste borgere i dette land har langt mindre lommepenge til rådighed end en kontanthjælpsmodtager og der er ikke nogen penge at hente hos lavtlønsgrupperne.


+4 Skrevet af Uffe Merrild 364 dage siden - Direkte link

Jeg mener at din præmis er forkert - hvis man sænker topskatten kan vi forvente en større produktion både nu og i fremtiden, der gør det lettere for staten at kradse større resurser ud af den private sektor. Jeg støtter en sænkelse af topskatten på trods af at staten bliver mere magtfuld, ikke på grund af skatteindtægterne stiger.

 

Økonomiens størrelse afhænger meget af hvor stor frihed befolkningen har til at drive produktion, investering og arbejde. Derfor er det altid positivt at sænke de skatter som er de hårdeste, topskat og registreringsafgiften er netop to af disse.

 

De skal sænkes af flere årsager, en af årsagerne er at gøre så mange mennesker så tilfredse med livet som muligt. En af effekterne af en skattesænkning er større velfærd til skatteyderen, men det er også større velfærd til dem som ikke direkte får skattelettelsen, fordi økonomien bliver større når dygtige mennesker kan beholde deres egne penge og dirrigere resurserne hen hvor de bliver brugt socialt optimalt.

 

Den almindelige arbejder som ikke rammes af topskatten får derfor flere/billigere produkter og services at vælge mellem, når topskatten sænkes. Det er den vej man skal forsøge at forklare flertallet, at skattelettelser til "de rige" også hjælper de som ikke betaler skatten på deres selvangivelse.

 

Jeg er dog enig i din pointe der siger at det er vigtigt at sænke det offentlige forbrug, for ellers får man ikke meget ud af en skattelettelse hvis det betyder øget inflation når staten gældsætter sig til banksystemet, og en øget gældsbyrde for samfundet i fremtiden.


Skrevet af H. Seldon 364 dage siden - Direkte link

hvis man sænker topskatten kan vi forvente en større produktion både nu og i fremtiden,

 

Det er vi to da helt enige om men topskatten har også en større funktion end bare at kradse kroner ind. Den er også en vigtig misundelsesskat og jeg er ikke i tvivl om at det vil betyde massiv uro og demonstrationer at fjerne den. For slet ikke at tale om de endeløse kampagner i pressen, fagforeninger osv. Ingen af de slatne politikere i blå blok tør det i praksis.

 

Desuden er der jo altid risikoen for at folk rent faktisk ikke ville arbejde mere og det ville så efterlade i hul i kassen. Danskerne er snu nok til ikke at hoppe på den galej og personligt vil jeg ikke bidrage mere end jeg gør og foretrækker fritid.+2 Skrevet af _slettet_bruger_7537 364 dage siden - Direkte link

Stigningen i bunden bør dog modsvares af en lidt mere end ditto billigere el-regning for en gennemsnitlig modtager.

 

Det er hele humlen efter min mening. Men selvom jeg ligesom så mange andre gerne så en kraftigt nedadgående skattebyrde, så ønsker jeg stadig at man selv med en uændret skattebyrde gennemførte forslag som gjorde systemet mere enkelt. 

 

Jeg ønsker personligt at afskaffe samtlige offentlige puljer, efterløn, DR, ældrecheck hele beskæftigelsesindsatsen og privatisere al form for hjælp til udlandet og udlændinge. Men det er næppe realistisk med den nuværende folketingssammensætning. 


Skrevet af H. Seldon 364 dage siden - Direkte link

så ønsker jeg stadig at man selv med en uændret skattebyrde gennemførte forslag som gjorde systemet mere enkelt. 

 

Og der hopper kæden jo af, for hvis du gør systemet mere enkelt så er der mindre brug for offentlige ansatte til at administrere det hele. Der er såvidt jeg ved ingen medlemmer af folketinget idag der rent faktisk ønsker det for alvor.


Det foresvæver mig at Trump foreslog noget i retning af at for hver ny lov skulle der fjernes 2 love. Så ham hader systemet og segmentet jo også som pesten. Men det kunne være et sted at starte. Eller simpelthen pålægge folketinget at reducere antallet af love med x antal % per år, lægge loft over det samlede antal tilladte love osv.


+3 Skrevet af H. Seldon 365 dage siden - Direkte link

Det var ikke en skatteomlægning da LA sammen med Rød Blok stemte for mere åbne grænser med deraf tusinder af nye sociale klienter der for 80-90% vedkommende skal forsørges for livstid.

Det er ligemeget om man er racist som mig eller ej så må man erkende at så mange på fuld forsørgelse kan aldrig føre til skattelettelser. 

 

Man kan omlægge skatter så meget man vil. Man letter skatten lidt her og finder på en ny afgift eller gebyr der. Det korte og det lange er at skal man nogensinde nå LA's snak om at lette skatten 5% så går vejen gennem at sænke udgifterne. Der er ikke andre veje og deres ævlebævle om billigere biler er ufarlig udenoms-snak som ikke fører til målet om at sænke skatterne.

 

Al det ævl om billigere biler er bare populisme og stemmefiskeri. Vi kan sagtens få billigere biler, det kræver bare man opfinder en ny afgift eller skruer på dem man allerede har. Så vi kan få federe biler men så må vi skrue ned for varmen eller kører vores nye biler på hullede veje som ikke bliver vedligeholdt.

 


Skrevet af _slettet_bruger_7537 364 dage siden - Direkte link

Det virker da som om at LA gerne vil spare på udlændingeområdet. Både ved at tage et opgør med konventioner og med forslaget om asylstop for ansøgere der har rejst gennem sikre lande. 

 

Er man skuffet over den mængde stramninger (og sammensætningen)  som den samlede blå blok har lagt for dagen indtil nu så mener jeg at pilen peger på Venstre som den største løftebryder og trussel mod det danske samfunds sammenhængskraft. 


+2 Skrevet af H. Seldon 364 dage siden - Direkte link

LA vil altid gerne diskutere udlændingestramninger, de må bare ikke være effektive og holde nogen ude. LA er i bund og grund det Radikale Venstre med en skarpere erhvervspolitik og et ønske om 5% nedsættelse af skatten. Og så mindre afgifter på fede biler. Det er vist mere eller mindre det.

 

Følger man med i hvordan LA rent faktisk stemmer og agerer når der skal strammes og det er alvor så er de sjældent med ved bordet.

Og når de har stemt med til stramninger så har det kun været når der alligevel var flertal for det. De har aldrig leveret de afgørende stemmer til stramninger.

 

Er man skuffet over den mængde stramninger (og sammensætningen)  som den samlede blå blok har lagt for dagen indtil nu så mener jeg at pilen peger på Venstre som den største løftebryder og trussel mod det danske samfunds sammenhængskraft. 

Ja, og atter ja. Er også dybt skuffet over DF som slet ikke har formået at udnytte deres stemmer. Blå blok har ikke engang formået at bremse op på indstrømningen, det havde sikkert ikke gjort megen forskel om vi havde haft Rød Blok istedet. 


+2 Skrevet af Felix Krull 364 dage siden - Direkte link

Blå blok har ikke engang formået at bremse op på indstrømningen, det havde sikkert ikke gjort megen forskel om vi havde haft Rød Blok istedet.

Indvandring havde sandsynligvis vaeret mindre, for under en roed regering ville DF have kaeftet op konstant. Nu er der bare tavshed over hele linien.


+1 Skrevet af T Nielsen 365 dage siden - Direkte link

Blå blok er jo i forklædning......de bliver aldrig andet end anden rangs socialister. Hvor svært kan det være ?? Meger svært når det er en børnehave uden vissioner for landet overhovedet. De holder landet statisk ! Dvs. uden fremgang, men nedafgående.


+1 Skrevet af T Nielsen 364 dage siden - Direkte link

Decentralisering kan jo umuligt foregå når man hæver istedet for at sænke bund top skat, selskabs skat-----nul afgifter på biler, dog el...men sikkert en svag virkeform i det samlede billede. Den dynamiske effekt vil derfor udeblive.....Man har smurt lagkagen op med en anden glasur, som slet ikke duer-----Det er for svagt og lavtbegavet hvis man ønsker landet fremgang på alle fronter. Nøglen eller koden om man vil er der. Ingen bruger den .

 

 

 

Hvor længe skal Danmark vente på at landet kommer på fode.....


+1 Skrevet af Jesper Jørgensen 364 dage siden - Direkte link

vi skal vente indtil vi er et godt stykke ude over afgrunden og politikkerne ikke længere kan undgå at skære i det offentlige. Det kommer ikke til at ske et sekund før, og når det sker vil det stadig være småskridt istedet for store nødvendige reformer så pinen rigtigt kan trækkes ud.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -