Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

17

+2 Skrevet af Gitte Nielsen 245 dage siden - Direkte link

Man behøver vel ikke at være "sundhedsguru eller hippie" for at fravælge vaccinen.

 

Mine 2 ældste børn er fra før vaccinens tid og de har begge haft mæslinger, de 2 yngste er blevet vaccineret, efter de selv traf beslutningen, fordi de skulle på efterskole, med rejser til udlandet.

 

Da jeg var barn fik vi alle mæslinger og jeg gik på byens største skole, men ingen fra min skole fik efterfølgende mén eller døde af mæslinger.

 

Jeg er ikke hippie, men undersøger grundigt medicinalindustriens produkter og forholder mig kritisk til medicinalindustrien.

 

Medicinalindustrien er skyld i alle de nye diagnoser som ADHD, borderline, angst og depression. Industrien lever ganske godt af at sygliggøre os alle sammen så de kan sælge mere medicin. Derfor skal man kigge med kritiske øjne på industriens produkter - skal man tage medicin for at øge industriens indtjening eller er medicinen med til at forbedre helbredet ?

 

Jeg vil hellere have at man bruger pengene til at forske i hvorfor mennesker får ADHD eller om ADHD overhovedet er en sygdom.  


+1 Skrevet af Lasse Skou 245 dage siden - Direkte link

Der er ingen penge i raske mennesker.


+2 Skrevet af Maria Kvolbæk 245 dage siden - Direkte link

At være med på trend med at sige nej tak til gratis forebyggende vaccine og det ser vi allerede nu konsekvens af og det kan koste liv.

Ale vacciner-forebyggende behandling-kan give,i enkelte tilfælde bivirkninger. En operation der er livsnødvendig kan også give uheldigt forløb.

- Annonce -

- Annonce -


+3 Skrevet af Frihed Nu 245 dage siden - Direkte link

Det behøver ikke være en "trend". Man kan godt sige nej tak efter at have opvejet fordele og ulemper,uden at skulle være en hippie.. Kunne ikke selv drømme om at vaccinere mine unger,ligesom jeg selv også undgik calmette tilbage i 70erne.

Jeg har selv haft alle børnesygdommene,og er af den overbevisning,at hvad der ikke slår dig ihjel,gør dig stærkere..Ja,sygdommene kan koste liv,men dødsraten er så forsvindende lille.

Der er en risiko ved mange ting her i livet,så der er ingen grund til at introducere flere i form af vacciner.

Desuden er der ikke noget der hedder "gratis forebyggende vacciner" da medicinal selskabet nok ikke giver vaccinen væk,du betaler bare for det over skatten i stedet.


+1 Skrevet af Marianne Minerva Andersen 245 dage siden - Direkte link

Sagen er bare, at ved du ikke vaccinere dine børn, så udsættes andre børn som ikke er vaccineret p.g.a. de ikke kan tåle vaccinen for at blive smittet og i værste fald vil du dermed indirekte kunne medvirke til at de får livslange følgesygdomme eller ligefrem dør.

 

At ikke vaccinere sine børn hvis de skønnes at kunne tåle det er yderst selvisk og burde efter min mening slet ikke kunne lade sig gøre, børnevaccinationerne skal selvfølgelig være lovpligtige netop af hensyn til de børn som ikke kan tåle vaccinen og derfor ikke har et valg.


+2 Skrevet af Frihed Nu 245 dage siden - Direkte link

Alt jeg har at sige til det er blah,blah,blah..Du har ædt propagandaen råt kan jeg se.

Børn har alle dage været udsat for smitte i børnehaver og alle mulige andre steder,sådan er livet..Du aner jo ikke på forhånd om de kan tåle vaccinen,ydermere skal du og andre bare blande dig fuldstændig udenom hvad jeg og mine gør og ikke gør..

Der er INGEN der skal bestemme om mine børn skal vaccineres eller ej.


+3 Skrevet af Gitte Nielsen 245 dage siden - Direkte link

Danske børn er generelt sunde nok til at kunne tåle en infektion. Men idag ser vi flere og flere børn som ikke får de nødvendige vitaminer og mineraler, fordi deres mødre er hoppet med på den trend, at børnene ikke må få almindelig mad, men skal på en eller anden populær diæt.

 

Børn skal ikke på diæt, de skal have almindelig sund og varieret mad. 


+1 Skrevet af Lars Erik Hareskov 245 dage siden - Direkte link

I USA og i Storbritannien har man i mange år anerkendt at vaccinationerne giver bivirkninger hos nogle af de vaccinerede. Der er i begge lande udbetalt store summer i erstatning til de berørte. Producenten af vaccinerne nævner på deres hjemmeside at vaccinerne kan give bivirkninger med de symptomer vi også har set i Danmark. Hvorfor danske myndigheder stadig tvivler på om der er en sammenhæng mellem vaccinationerne og de pludselig opståede symptomer hos de vaccinerede er uforståeligt. Ny forskning er ikke nødvendig, den har de allerede gennemført i andre lande.

Inden man begyndte at vaccinere mod børnesygdommene i Danmark var der 75.000 børn som hvert år blev smittet. Dødstallet lå mellem 3 og 5 p.a.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
12
11
7
13
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -