Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

Skrevet af _slettet_bruger_5617 1580 dage siden - Direkte link

Der hoppede kæden da helt af LA.

 


Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Det er rystende, at LA kan være så virkelighedsfjern. Dette virker som et klart og tydeligt skridt til venstre og et signal om, at man ikke ønsker en ansvarlig udlændingepolitik men i stedet ønsker en Radigal udlændingepolitik.

Dybt dybt skuffende. 


Skrevet af slettet bruger 3623 1580 dage siden - Direkte link

Åh gud. JBO har gjort det bedre på den del end nogen anden politiker de sidste 30 år.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Louis B. Knockel 1580 dage siden - Direkte link

Til lykke til Radikal Alliance og til de titusinder af ekstra bistandsklienter fra den tredje verden, som Radikal Alliance så gerne vil importere.

 

Det er en smuk alliance: Levebrødspolitikere med selvgode, radikale ansigter og de titusinder af nye danskere, som de gamle danskere skal forsørge. Et herligt syn. Til lykke også til hr. Birk Olesen, som træder i pedalerne for at holde denne alliance kørende.

 


Skrevet af _slettet_bruger_7537 1580 dage siden - Direkte link

Det gør nok næppe en forskel. JBO har jo i den grad prioriteret arbejdsmarkedspolitikken, og bestemt gjort det godt.

Jeg tror ikke vi kan forvente at LA formulerer en fornuftig udlændingepolitik som sikrer 'lukkede kasser'. Så der må man jo nok satse på at det i et frejtidigt samarbejde med VKO bliver nogle andre der definerer denne politik.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1580 dage siden - Direkte link

Åbne grænser og åbne kasser :(


Skrevet af Otto Kjærgaard 1580 dage siden - Direkte link

Det er nu helt op til hr Ammitzbøll og Mette Bock om LA skal have en plads i dansk politik eller blot være et forbigående fænomen. Lukkede kasser åbne grænser, som var Ammitzbølls opfindelse er endt som en dårlig vittighed.


Skrevet af Thomas H 1580 dage siden - Direkte link

Det må betyde endnu åbnere grænser og endnu åbnere kasser! Sådan LA!


Skrevet af _slettet_bruger_177 1580 dage siden - Direkte link

De forsøger måske at konkurrere med de Konservastive i diciplinen virkelighedsfornægtelse?


Skrevet af slettet bruger 834 1580 dage siden - Direkte link

Nej, hvor ville jeg gerne skrive "Ro på nu, lad os lige først se resultatet, inden fanden bliver malet på væggen"

 

Men så naivt et indlæg vil jeg ikke have liggende på nettet med fuld navn!


Skrevet af 1984grader NEJ TAK 1580 dage siden - Direkte link

Joachim B. Olsen er jo i den forhenværende folketingssamling blevet sat på sidelinien af Simon Emil Ammitzbøll, når der har været forhandlinger omkring integrationsspørgsmål, hvilket har været en stor fejl. JBO's udmeldinger har været langt mere fornuftige en SEA's. Så vi kender allerede hele pakken.

 

Det forsvindende lille del af danske folk, der er nettobidragsydere, skal åbenbart betale for underholdet af en hel masse fremmede mennesker, som strømmer til for at få del i verdens højeste overførselsindkomster, og som siger tak for den naive venlighed ved at begå kriminalitet og vold i grove mængder. Hvor liberalt. 

 

Dansk partipolitik er så inderligt ligegyldigt. Flommefed levebrødspolitikere. Hver og en socialister, socialdemokrater eller selvgode social-liberale. Jeg brækker mig.


Skrevet af slettet bruger 834 1580 dage siden - Direkte link

Check!


Skrevet af slettet bruger 425 1580 dage siden - Direkte link

+1

 


Skrevet af slettet bruger 1099 1580 dage siden - Direkte link

Ork! Det kan da sagtens gå et par år endnu. Trods alt er der stadig et stykke op til 100% i skattetryk, altså masserr af rige svin der får en stor del af deres løn i milde gaver, som Johanne sikkert vil udtrykke det, og overraskende mange ting er der slet ikke lagt afgifter på endnu - tænk bare på folks vejrtrækning, der udleder skadelig CO2, eller alt det man kunne kradse ind på at lægge skat på julegaver.

 

Det ALLER vigtigste i hele verden er som bekendt tonen, og hvad vi kan være bekendt. Viskylder jo nogen noget. 

 

LA foretrækker åbenbart flotte klistermærker i karakterbogen, når de er til eksamen hos R, frem for flere vælgere. De går til valg på lavere skat og mindre offentligt forbrug - Samuelsen kører det helt store cirkus frem med pegepind og kugleramme - men når valgflæsket er spist, det man kan få billigt på Vejlegården, så arbejder LA i praksis for øget offentligt forbrug og dermed højere skatter.

 

Og når S-SF-R regeringen er gået helt fallit, og vi har haft folketingsvalg, kan LA så støtte en borgerlig regering der kører alt videre som hidtil, bortset fra man så fabrikerer en 2030-plan.


Skrevet af Louis B. Knockel 1580 dage siden - Direkte link

Glimrende analyse i kortform, dadk, mange tak. LA's problem ved næste valg vil være, at kernevælgerne har gennemskuet partiets svagheder, især hvad udlændingepolitikken angår. Den tunge radikale arv, som hr. Birk Olesen er med til at bære videre, og som han ikke nedlader sig til at debattere, her eller andre steder.

 

 

 

 


Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Det sidste er noget af det mest tankevækkende. 

Det er simpelthen sådan en tabersag, at man hellere forsøger at tie stille. Niels Westy har forsøgt og er jo et yderst fornuftigt menneske, ligeså Torben Mark. Men de er så vidt jeg kan se personer i LA fuldstændig uden indflydelse. 


Skrevet af bjarnebinee 1580 dage siden - Direkte link

Det er næppe ond vilje fra Ole Birk Olesens side. OBO er simpelthen afskåret fra  at debattere udlændingepolitik, da han er aldeles ubekendt med problemstillingen.

 

Skulle OBO få et spørgsmål om dansk udlændingepolitik eller boliviansk kulturpolitik, så ville OBO stirre måbende på spørgeren og svare: "Lavere skat"


Skrevet af slettet bruger 1099 1580 dage siden - Direkte link

OBO er så omvendt ærlig om det. Jeg husker han engang i Debatten på DR2 svarede "Jeg ved ikke noget om emnet", eller noget i den stil. Det klæder en politiker frem for blot at smække en grammofonplade på.


Skrevet af jasbg 1580 dage siden - Direkte link

Valget at Mette Bock som kandidat for LA - var/er begyndelsen til enden for LA !

 

Damen er ærke radikal socialist og har derfor intet at gøre i et liberalt parti - uanset at hun er søster til formanden.

 

Og nu får hun så lov at 'hjælpe Radikale med at åbne porten på vid gab' - for direkte og fri adgang til det danske 'tag selv bord af sociale ydelser' (som bare fra 2009 - til 2010 steg med  fra 553- til 583.000.000.000 kr - bare stigningen' er på 30 milliarder 'ÅRLIGT'.

http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR511_1.pdf

 

LA hjælper med denne ordfører rokering - Dansk Folkeparti direkte tilbage på banen - som de eneste', der har et nogenlunde realistisk syn på hvad indvandringen koster danmark. 


Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Man føler sig politisk hjemløs. LA bør forstå, at det er en yderst midlertidig situation, at udlændinge-spørgsmålet er neddæmpet. Det er en skandale af dimensioner ikke at tage dette i opløbet før konsekvenserne af en uansvarlig udlændingepolitik for alvor kan mærkes af den brede befolkning.

LA kunne være et fantastisk parti og et kraftcenter i dansk politik, hvis de havde en ansvarlig og klog ikke-radikale udlændingepolitik.

Den gode Hr. Knockels bemærkning om, at LA er pinligt fraværende fra enhver debat om udlændingepolitik, ikke mindst på denne netavis, er dybt tankevækkende. De går så højt op i "radigal pænhed" fremfor at forholde sig realistisk og fornuftigt til virkeligheden. Jeg ved ikke hvem de prøver at imponere; men det er en yderst lille del af vælgerne. Men de må bevæge sig i nogle cirkler, hvor det farligste man kan blive sat i bås med er "DF" eller lignende. Det var noget der hørte 90erne til. Tag jer sammen LA og kom ind i det nye årtusinde. Der er brug for klogskab og ansvarlighed.


Skrevet af jasbg 1580 dage siden - Direkte link

Som de fleste på dette site ved - så er det egentlige problem for vort lille kongerige 'den danske velfærdsmodel' !

 

Når man igennem en periode på +50 år åbner mulighed for at en helt industri af uproduktive speciallæger og alternative behandlere - via lovgivningen får direkte adgang til statskassen - så har landet selv inviteret 'djævelen indenfor' !

 

Lise Ehlers, påviste for mere ned 10 år siden, hvordan at dansk 'misforstået godhed' har skabt en hel industri af advokater og speciallæger og klinikker der har specialiseret sig i  - "de nye sygdomme".

 

http://www.b.dk/danmark/de-syge-kvinder

 

Og fra samme artikel i Berlingske -  Reumatolog og overlæge på Hjørring Sygehus' gigtafdeling, Claus Rasmussen:


»Engang var sygdom noget man døde af, nu er det noget man kan leve af. Der er skrækkeligt mange penge i sygdomme, og i det øjeblik du bliver syg, bliver du modtaget af en hel hær af advokater, fysioterapeuter, læger og kiropraktorer til at tage sig af dig. Og man skal heller ikke glemme fagbevægelsen, for hvem arbejdsskadeerstatninger er blevet den største aktivitet.«

 

Tusindvis af hårdt pressede sagsbehandlere, sidder hver dag på kommunerne i dette land og bevilger 'nødtvunget' - evigheds-pensioner til klienter  (bevilget førtidspension betyder i danmark i 2012 - imellem 17- og 18.000 kr om måneden - uden de udgifter et 'normalt' job medfører - i form af transport- børnepasning- ekstra madudgifter') !


Læste fornuligt at 71% af alle indvandrer-kvinder over 50 er på dansk førtidspension.

 

Her i 2012 er allerede 10% af befolkningen i Danmark indvandrere - elller det der svarer til befolkningen i Stor-Århus - landest næststørste by med opland.

 

http://www.nyidanmark.dk/da-dk/spoergsmaal_og_svar/indvandrere_og_efterkommere/indvandrere_og_efterkommere.htm

 

Bliver det danske sociale offentlige 'tag selv bord' ikke afviklet meget hurtigt ( i det mindste for mennesker det ingen relationer har til danmark) så vil tilstrømningen med garanti  forsætte i stedse stigende tempo - med den siddende regering - og nu åbenbart også støttet af LA. 


Skrevet af _slettet_bruger_1454 1580 dage siden - Direkte link

Som de fleste på dette site ved - så er det egentlige problem for vort lille kongerige 'den danske velfærdsmodel' !

 

....

 

Lise Ehlers, påviste for mere ned 10 år siden, hvordan at dansk 'misforstået godhed' har skabt en hel industri af advokater og speciallæger og klinikker der har specialiseret sig i  - "de nye sygdomme".

Det har desvære ikke rigtig noget med velfærdsmodellen at gøre. Derimod har det noget med liberalismen/kapitalismen at gøre. For de eneste der "vinder" på dette maskespil, er de store industrier. De får nemlig omsætning - mere omsætning på nyopfunde "sygdomme" (hvilket retmæssigt burde hede "lidelser". Men så får de jo ikke så meget slagkraft i samfundet eller tilskud).

 

At en del af "patienterne" så ikke har intelektet til at gennemskue denne ekstraudgift for dem, det er så problemet. Men de bliver jo også flasket op med ikke at tænke selvstændigt i hele skoletiden.

 

Sidst er der bestemt også dem, der blot tænker i at udnytte dette maskespil (af patienterne altså). Her er vi helt enige - det skal der bestemt gøres noget ved! Men bør der ikke også gøres noget ved de sammenslutninger af selvskaber og andet (= bl.a. liberalilsme), der støber fundamentet og understøtter til dette maskespil...?


Skrevet af slettet bruger 8942 1580 dage siden - Direkte link

DF eller kaos.


Skrevet af Frederik Blegvad 1580 dage siden - Direkte link

DF er også kaos. De har nermest ikke gjort en skid for at udlændinge ikke skal kunne modtage offentlige ydelser, hvilket de stadig gør i hobetal!


Skrevet af Kim Freyberg 1580 dage siden - Direkte link

Hvor meget kan DF i realiteten bare gøre uden videre, når der er en skov af tumpede politikere der vil trække den anden vej?


Skrevet af Frederik Blegvad 1580 dage siden - Direkte link

DF havde så meget magt op gennem 00erne som et parti kunne have og de har ikke brugt den smart.

 

Hvad er til hinter for at man laver en lov der gør det forbudt for det ofentlige at udbetale kontante beløb til alle der ikke er statsborgere?


Skrevet af bjarnebinee 1580 dage siden - Direkte link

EU


Skrevet af _slettet_bruger_1454 1580 dage siden - Direkte link

De KAN ikke gøre noget. De har ikke magten, selvom de sidder med ved bordet. De er underlagt Venstre, Konservative og andre pladderhumanistiske grupperinger - heribland FN !


Skrevet af Frihed 1580 dage siden - Direkte link

Skrevet af _slettet_bruger_1454 1580 dage siden - Direkte link

He he - dette opsumerer det måske meget godt:

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-52462632:la-ud-med-kriminelle-indvandrere.html

 

Simon Emil Ammitzbøll:

Han erkender, at der er tale om nye toner.

"Men tiden har måske gjort, at synspunkter, som tidligere var gangbare, i dag ikke holder i den konkrete virkelighed, når det handler om at begrænse kriminaliteten i Danmark."

DF:

"Hvis vi skal tro på Liberal Alliance, kan partiet jo starte med at opsige alle de aftaler om lempelser af udlændingepolitikken, som det har indgået med regeringen," siger integrationsordfører Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti til Morgenavisen Jyllands-Posten.


Skrevet af bjarnebinee 1580 dage siden - Direkte link

De såkaldte "nye toner" har rigtigt fået DDR op på mærkerne. Kl. 08.25 til morgen var Hans Engell indkaldt for at advare LA mod eventuelle stramninger på udlændingeområdet.

Iflg. Hans Engell risikerer LA at skræmme kernevælgerne væk. Disse kærnevælgere har iflg Engell netop valgt LA pga en "blød udlændingepolitik"

Hans Engell var også i stand til at fortælle, hvor LA's kærnevælgere ville søge hen. Til de Radikale selvfølgelig!

 

Og således fortsætter DDR sin utrættelige kamp for en af sine mærkesager.


Skrevet af oecon 1580 dage siden - Direkte link

Haha dejligt med et morgengrin :-) ...selvfølgelig med mindre Hans Engell med kernevælgere har ment LA's MF'erè?


Skrevet af bjarnebinee 1580 dage siden - Direkte link

Ja som det så smukt hedder: "Af jord er du kommet, til jord skal du blive"

Eller let omskrevet: " Fra de Radigale er du kommet, til de Radigale skal du vende tilbage"

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
15
12
9
21
16
5
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -