Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

+3 Skrevet af Ulrik B. Petersen 135 dage siden - Direkte link

Jeg tror at Folketinget skal tvinge/presse DR til at streame alle sine udendelser. Det hører fortiden til at en leverandør som DR bestemmer, hvornår nogen kan få lov til at se udsendelserne. Ved streaming kan folk se, hvad de vil, når de vil, og betale for det, de ser. DR's problem er at når folk finder ud af, hvor dyrt det bliver at se udsendelserne, bliver elendige udsendelser valgt fra, og det er langt mere end halvdelen. DR's størrelse ville skrumpe til under en fjerdedel, hvad jeg ville anse for naturlig størrelse. DR ville kæmpe imod med arme og ben, men der er ingen grund til at lytte til partsindlæg. Traditionelt afviser DR alligevel enhver kritik og ved altid bedre, men flere og flere danskere har opdaget at det gør DR absolut ikke.

Så vidt jeg kan se, bliver aviserne nødt til at følge samme spor, hvis ikke de over tid vil tabe alle deres abonnenter. Det kunne ske ved at læserne kunne abonnere sektionsvis, så at de kun betalte, for det, de interesserede sig for. Jeg synes fx. at Politikens kultursektion er god og ville gerne abonnere på den alene, men min læge har frarådet mig at læse det politiske stof, for ikke at tale om lederne, da det driver mit blodtryk i vejret. Når jeg ikke ser det, vil jeg selvfølgelig heller ikke betale for det.

Praksis med at man at tvinge kunder til at købe hele pakken, er under stærk erosion i vore dage. Bare spørg satellitkanalerne. Hvem ville bryde sig om at skulle købe en fem-retters menu på en restaurant, hvis man blot havde appetit til en enkelt ret?


+2 Skrevet af Henning Nissen 134 dage siden - Direkte link

Koranskolen er et nyt lavpunkt for DR. Imamsuppe i stedert for åndelig føde. Antiintellektualisme sat i system. Saudi-Arabien burde betale.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

7
11
13
12
15
7
14
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -