Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

31

+6 Skrevet af Jalopeno 245 dage siden - Direkte link

Cepos er i krise. Dyb krise. 

 


+2 Skrevet af Fell the burn 245 dage siden - Direkte link

Fordi de har mistet en Trump apolog? aaaaaaaaaah næppe.


+1 Skrevet af Jalopeno 245 dage siden - Direkte link

Ikke kun derfor - men generelt. 

- Annonce -

- Annonce -


+6 Skrevet af ClausOlsen 245 dage siden - Direkte link

Cepos-slænget er et klasseeksempel på mennesker der hader nationalisme mere end de elsker frihed.

 

Jeg kender det samme ancap miljøet. Hvor folk har svært ved at at skelne mellem idéer og idealer der kun findes mellem deres ører og den objektive virkelighed vi lever i. 

 

Det er synd at man i Cepos ikke kan kan finde ud af at kombinere isme med rationel tænkning.


Skrevet af Klaus K 245 dage siden - Direkte link

Det kunne være interessant at høre, hvad David Gress mener om Trump ...


+2 Skrevet af Brian Equator 245 dage siden - Direkte link
Min oplevelse er nu, at langt de fleste ancap'ere har den ganske pragmatiske indstilling, at så længe vi har en stat, der kan stjæle folks penge, må vi nødvendigvis have en grænse. Skulle man komme i den lykkelige situation, at man får afmonteret staten, kan der i sagens natur ikke være landegrænser. Så vi al ejendom være privatejet, og indvandring vil således kun kunne ske med ejerens velsignelse.

+10 Skrevet af Uffe Merrild 245 dage siden - Direkte link

Hvad er det for en gang bras at sige? Trump er kaos siden og de liberale som CEPOS er orden siden?

 

Det sidste ord er næppe sagt endnu, men det er påfaldende at bloggeren lægger det ud som kaos vs orden.

 

Trump er forhåbentlig fredelig og derfor at foretrække for en magtsyg krigsliderlig Clinton. Trump går også kontra på klimahysteriet, det er også dejligt at se. Hans restriktive visa politik kan også have visse liberale fordele, særligt for skatteyderne i USA.

 

Man kan på indvandringsspørgsmålet efter min mening være mod fri adgang for alle når velfærdsstaten står klar til at lænse skatteyderen for hver person der går over grænsen. Andre kan tage et mere humanistisk vinkel, men jeg mener den liberale beskyttelse af ejendomsretten er vigtigere end tvangsfinansieret socialhjælp. Det burde være klart for enhver.

 

Den liberale position på indvandringsspørgsmålet bør være at lade det være op til ejerne af ejendommen at bestemme hvem må komme ind. Vil man huse flygtninge eller donere til dem, så gør blot det. Men det må være op til den enkelte landejer at beslutte hvem man lader passere. Alle arealer bør naturligvis være ejet privat således en naturlig grænse beskyttes privat.


+7 Skrevet af jasbg 245 dage siden - Direkte link

Findes der efterhånden et elitært selvoptaget hoved - der ikke har en eller anden utreret mening om Donald Trump - som det er meget vigtigt 'at komme af med' - offentligt.

------------------------------

 

Vil æde min hat på at 'fuldstændig som på flertallet af de store liberale MSM medier i USA' - så er der ikke en eneste reporter der reelt har sat sig ind i Donald Trumps politik - og hvad det er han vil. De har altfor travlt med at svine ham til - til at interessere sig for substans. 

 

De nøjes alene med 'at fordømme' og lure på ethvert ord ' - de kan kaste sig over - for at miskreditere den nyvalgte præsident  

 

Hele den Globalistiske Establisment Elite i den Vestlige verden (det er i store træk der den skiller) har stadigvæk ikke forstået at:

 

BEFOLKNINGERNE er 100% imod illegal indvandring'.

 

BEFOLKNINGERNE har gennemskuet FN og globalisternes Co2 pengemaskine - som BS - regulært svindel og humbug. 

 

BEFOLKNINGERNE bruger deres stemmeret til at ændre på ting de er modsatandere af - det hedder i daglig tale - DEMOKRATI. 

 

Et klogt elitært hovede (som man må antage der sidder på en Martin Ågerup) - burde som iøvrigt alle andre i Pressen og Offentlige instanser - anderkende en DEMOKRATISK afstemning, som det er foregået i USA - uden at behøve 'som et fornærmet barn' - at svine den nye præsident til. 


+2 Skrevet af John Locke 245 dage siden - Direkte link

Nå nej, man må ikke svine den nye præsident til. Han har ellers travlt med at twette svinere i spandevis mod Gud og hver mand, der skulle være uenig med ham.

 

Men selvfølgelig mener jasbg at Trump, som han i flere indlæg nærmest har ophøjet Trump som "føreren".

 

Derudover er din demokrati opfattelse som et lille barns. Demokrati er ikke kun at stemme, det ville nedgradere vælgeren til stemmekvæg.

Nej, det er også den politiske diskussion og debattere de politiske agendaer og det er det Ågerup gør og er i sin gode demokratiske ret til at gøre.

 

Desuden er det jo svært at sætte sig ind i Trumps politik, manden skifter jo holdning dagligt. Han har en holdning når han til til en flok og en anden når han taler til en anden flok.

 

Men der var nogle ganske ansete økonomer som inden valget havde sat sig ind i Trumps politik og de konstaterede at han var lige så farlig for verdensøkonomien som terrorisme.

 

Var der forresten nogen anerkendte økonomer der understøttede Trump?


+7 Skrevet af Klaus K 245 dage siden - Direkte link

Nå nej, man må ikke svine den nye præsident til.

What ... ??? Hvilken planet lever du på? Virkeligheden er omvendt: I mange medier bliver man sandsynligvis fyret, hvis man ikke sviner Trump til. 


+1 Skrevet af John Locke 244 dage siden - Direkte link

godt du skrev sandsynligvis, ellers ville ejg havde skrevet fake news


+9 Skrevet af Klaus K 245 dage siden - Direkte link

Kampen for-eller imod Trump er kampen mellem dem, der har sugerøret i kassen vs. dem, der betaler.


+2 Skrevet af John Locke 245 dage siden - Direkte link

Trump har nu haft det sugerør nede i den lille mands lomme i lang tid. Afviser du at det var den lille mand der betale for hans konkurser, afviser du at det var den lille mand der betalte for hans pyramidespil og afviser du at det var den lille mand der betalte for hans "uddannelses" svindel?

 

Lige nu har han svært ved at skelne mellem sin præsidentpost og sin vikrsomhed.

 

Nu har Cepos aldrig sagt mig det helt store, men jeg kan ikke forstå at en libelal tænketank får verbale røvfuld for ikke at tækkes en mand med semifascistiske holdninger.


+7 Skrevet af Klaus K 245 dage siden - Direkte link

Ja, det afviser jeg. Trump er businessmand, og han har ingen "småfascistiske" holdninger what-so-ever. Han har heller ikke svært ved at skelne sit arbejde fra sin business. Du har vist læst for mange mainstream medieartikler ...

Trump har skabt nogle enorme værdier i sit forretningsimperium - i modsætning til dem, der bekæmper ham, som alle lever af et sugerør, de har i en offentlig kasse somewhere.


Skrevet af John Locke 244 dage siden - Direkte link

Manden har ca. 3500 retssager på CVet. Men da fint at du ikke sætter dig ind i hvem han i virkeligheden er.

Du læser åbenbart for mange konspirationssites, som ejg tenderer til at hylde Trump helt og aldeles ukritisk.


+1 Skrevet af Klaus K 244 dage siden - Direkte link

Jeg begrænser mig i hvert fald ikke til mainstream media. Det er let at konstatere, at man hurtigt bliver uvidende af at gøre det.


Skrevet af John Locke 244 dage siden - Direkte link

Svært at debattere med en mand, der kun forholder sig til "alternative facts"


+2 Skrevet af _slettet_bruger_14849 244 dage siden - Direkte link

Lars Larsen, Danmarks 4. rigeste mand har også konkurser og tab (golf eventyret og rejseeventyret  bl.a.) med i bagagen, som betales af skeeteyderne qua at det modregnes i det overskud, der endeligt beskattes. ådan fungerer skattesystemerne nu engang i vore samfund, det er ikke specielt for Trump.

Mærsk trækker da også dere tab fra og ligeledes gør LEGO og alle de andre store skattebetalere.

Hvorfor er det lige at Trump skal hænges ud for noget alle gør og som er en naturlig del af skattesystemerne?

 

Jeg er ikke enige med Trump i alt og tager mig ogsåtil hovedet nogle gange pga hans fremtoning og enkeltsager. Men budskabet som han kommer med, og blev valgt på, er tiltrængt. Ikke kun for USA men også for Europa.

 


+3 Skrevet af Baphomet 244 dage siden - Direkte link

Interessant vinkel, tak for det tankespor.

Det er vel lidt ligesom vi har det med rød blok og blå blok i Danmark.

Hvor Løkke skal svines fordi han er blå og holder med de "onde" kapitalister og virksomhedsejere.


+5 Skrevet af Klaus K 244 dage siden - Direkte link

Ja, bortset fra at du skal se hele det politiske establishment som værende en del af "dem med sugerøret i kassen".

Politikere, embedsværk, journalister og medier, tænketanke, ngo'er og kommentatorer ... alle der modtager løn eller på en eller anden måde er afhængige af offentlige uddelinger. Hele den talende klasse med andre ord. "The Swamp". Disse folk hader Trump ...


+4 Skrevet af Brian Equator 245 dage siden - Direkte link
Fra et liberalt synspunkt er der masser at kritisere ved Trump, men Ågerups indlæg er jo det sædvanlige følelsesporno. Voldsomt skuffende at han har så travlt med at blive medlem af Det Gode Selskab og derfor undlader at se, hvilken fantastisk mulighed for opgør med den socialistiske diskurs, Trump også repræsenterer.

+3 Skrevet af skjold 244 dage siden - Direkte link
Martin Ågerup:

Jeg modtager i disse timer mange sympati-tilkendegivelser på grund af Lars Seier Christensens udsagn om, at han siger "farvel og tak til CEPOS" på grund af min holdning til Trump.

Seier har siden meddelt her på facebook, at "CEPOS er velkomne tilbage, når de finder sutten igen".

Jeg ved ikke, hvad Seier mener med "velkomne tilbage". Det er efterhånden en årrække siden, at Seier sagde farvel og tak til CEPOS som sponsor. Vi modtager ikke en krone fra Lars Seier. Men det er sådan set sagen uvedkommende. Mine synspunkter - og mine medarbejderes synspunkter - dikteres ikke af CEPOS' sponsorer. Og vi er kun interesseret i sponsorer, der forstår og respekterer dette.


+4 Skrevet af jasbg 244 dage siden - Direkte link

CEPOS - er i denne sammenhæng nogen Narhoveder - der render efter de røde MSM - og lytter/har lyttet til hele venstrefløjens fuldstændig hysteriske skrigeri over at deres - 'retoriske taleoplæser (for hans unge taleskriver han brugte i alle 8 år) - Obama - er blevet erstattet ef en 'mand af kød og blod. 

 

CEPOS har åbenbart ikke forstået at Obama - både udenrigspolitisk - og endnu værre indenpolitisk i USA var den største katastrofe nogensinde i amerikansk politik.  Det eneste Obama de sidste år at sin regeringstid interesserede sig for var at 'løbe efter' globalisternes og alt deres tåbelige klimavrøvl, som endte med at ødelægge amerikansk energipolitik fuldstændig.

------------------------------

 

Man kunne have forventet at netop CEPOS ville have forstået bare en smule af hvad der rent faktisk foregår i USA, i hvor høj grad det store land er bragt i knæ af Obama perioden, men nej' de løber bare efter alle de røde, og står og skriger skældsord ud i vildskab.  

 

Det forklarer virkeligt lidt af det generelle hysteri i europa og EU i særdeleshed. Og det er nok der den trykker når det kommer til stykket. Truslen om at EU kan bryde sammen.

-----------------------------------------

 

Trump har hele vejen sagt 'America first' - hvorfor skulle han ikke bifalde at mennesker i europa tænker ligesådan 'Great Britain first' - eller Frankrig' eller Holland' first.

 

Hvorfor skulle Trump - der under sin kampagne opfandt begrebet 'Drain the Swamp'  (meaning Washington establishment) - hvorfor skulle han forsvare 'et EU' fælleseskab der på alle måder er at sammenligne med 'The Swamp i  Washington.

 

Et sammenrend af karrierepolitikere - tusinder af tolke - teknokrater - lobbyister - altsammen dybt udemokratisk - alt for bureaukratisk med 'alt for regler og regulativer'. Hvorfor forventer nogen at Trump bakker om om 'The Swamp i Bruxelles' når han ønsker at 'dræne den i Washington ? 

 

Det nye ved Donald Trump er' - og jeg fatter ikke at selv CEPOS åbenbart ikke forstår det - det er at han er igang med at gennemføre PRÆCIST hvad han sagde til beforkningen på over 100 store rallies - med titusinder af mennesker - hvad han lovede at ville gøre som præsident.

 

Hvorfor skal han 'svines og hænges ud' for det. Og han har 100% ret når han peger på hvor hadefuld stemningen blandt Obamas globalist venner - og hos liberale MSM og den elitære venstrefløj - er' og har været' mod ham hele vejen. 


Skrevet af Winged Hussar 244 dage siden - Direkte link
Stærk udmelding fra Lars Seier.
Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -


Om Jesper Ørsted
Medlem af Nye Borgerlige Kernekrafttilhænger
Modstander af indvandring af uudannede personer fra den tredie verden
Modstander af fri narko
Mac...

Se Jesper Ørsteds profil
eller
Følg Jesper Ørsted- Annonce -