Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

22

Skrevet af Niels Ohlsen 126 dage siden - Direkte link

Nå, denne artikel fik ikke stemmer fra det nationalistiske og socialistiske segment her på 180grader.


+1 Skrevet af Michael Thomsen 2 125 dage siden - Direkte link

Er det savnet af din biologiske mor der gør dig til en savlende troll?


Skrevet af Niels Ohlsen 125 dage siden - Direkte link

Nå, nu kom de så :o)

Dejligt at se en artikel om økonomi øverst på 180grader.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Jimmi Schmidt Israelsen 125 dage siden - Direkte link

Der er ingen tvivl om at velfærdsamfundet har nogle negative konsekvenser..for mig at se er det største problem at det ødelægger dynamikken mellem mænd og kvinder..hvis et ægteskab skal holde skal der være mere end kærlighed til at holde det hele sammen..normalt bringer mænd beskyttelse,resourser og kvinden bringer fertilitet og adgang til sex..begge parter bringer selvfølgelig venskab og omsorg for hinanden..Velfærdsamfundet tvinger mænd til at give deres resourser til kvinder og politiet sørger for beskyttelse..derfor er mænd blevet overflødige og har kun deres personlighed at byde ind med..det betyder at lige så snart det bliver svært smutter kvinden (8 ud af 10 gange) og tager børnene med sig og manden kan så stå og glo uden at ane hvad han skal gøre..det resultere i enlige mødre og ulykkelige børn og ulykkelige mænd og endda også ulykkelige kvinder..alle taber..vores samfund er bygget op efter at beskytte og tilgodese kvinder og at mænd må ofre sig for samfundets skyld..hvordan nogen mænd overhovedet kan finde på at stemme rødt er mig en gåde og det er imod mænds og børns og i sidste ende kvinders interresse.


Skrevet af Ulrik B. Petersen 125 dage siden - Direkte link

De tre søjler for det gode samfund angives at være markedsøkonomi, borgerskab og sikkerhed. Og disse gode begreber synes at smuldre i velfærdssamfundet. Men jeg synes at Alex Vanopslagh glemmer noget måske endnu vigtigere, nemlig ansvar.

Vi mangler ansvarlighed overalt, inden for politik, inden for offentlig forvaltning og offentlige tjenester samt, hvad der især er stærkt problematisk, personligt ansvar for egne valg.

I hvilket omfang disse mangler er indbygget i velfærdssamfundet, kan selvfølgelig diskuteres, men hvis folk tog et større personligt ansvar, var der næppe brug for så mange velfærdsydelser. I disse tider viser det sig, at velfærdssamfundet, som det havde udviklet sig siden 1970'erne, ikke er bæredygtigt. Trods en del nedskæringer på alt muligt, vil vi se mere af samme skuffe i fremtiden.

Som jeg ser det, kommer danskerne uundgåeligt til at genopfinde sig selv som ansvarlige individer, og det kommer ikke til at gå stille af. Vi kan derfor vente idelig hyl og jammer i de offentlige debatter.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

13
9
13
9
8
13
11
15
8
10
15
12
11
12
15
17
16
12
12
11

- Annonce -

- Annonce -