Værd at læse

12

Libysk kystvagt: NGO'er bringer migranter i fare - TV 2

Den Libyske kystvagt er vred på de internationale NGO’er, der også arbejder med at redde migranter op af Middelhavet. Havde det ikke været for dem, ville migranterne måske aldrig taget af sted på den farlige rejse.

Vi har fundet ud af, at fordi de er der, er antallet af migranter steget. Det sker, fordi migranterne er sikre på, at der er nogen derude, som er klar til at redde dem.

I flokken af migranter sidder en ung mand fra Gambia. Det er anden gang, han bliver taget i at forsøge at rejse med båd til Europa og hans forklaring på hvorfor han forsøger igen og igen at komme til Europa er:

- Jeg vil til Europa for at hjælpe min familie. For de forhold vi lever under, er alt for hårde, fortæller han om sin fattige baggrund.

Altså IKKE en forfulgt flygtning, men endnu en migrant som gerne vil forsørges i EU, lad os nu få standset denne trafik, når de først er nået ind i EU, slipper vi ALDRIG af med dem igen.

Det er fuldstændig grotesk at man kan tiltvinge sig adgang til EU og at vi så ikke finder en løsning på at få dem sendt hjem igen.


Læs artikel

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere