Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

64

Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

Det er ligeså absurd som at være tvunget til at have abonnement på Politiken.


Skrevet af _slettet_bruger_2660 1607 dage siden - Direkte link

Det allermest latterlige er jo at det må være tydeligt for enhver at DR og deres licenskontor ser totalt bagvendt på sagen.

 

Alle andre tv stationer bruger kryptering og dekodere med dekoderkort til at sikre sig at kun den som betaler får adgang.

 

DR derimod bruger alle kræfter på at få deres prokukter spredt ud over så mange teknologier for derefter at forlange at alle der benytter disse teknologier skal betale fordi de har muligheden for at se DR:

 

Altså alle de andre beskytter deres indhold mod gratister...DR propper deres indhold ned i halsen på os på mange platforme for derefter at betale fordi vi har muligheden for at synke om man så må sige..

 

TV2 er krypteret på det terrestrielle sendenet, der skal dekoder og kort til og på internettet har de sputnik hvor man betaler for adgang til deres programmer ..

 

Det må være på tide at vende bøtten på hovedet for DR og forlange at hvis de vil have penge for deres indhold så må de ligesom ALLE ANDRE selv sørge for at beskytte indholdet.

 

Nu hvor TV2 er krypteret og de fleste danske hjem hvor der modtages via antenner må formodes at have et TV2 kort så burde det være ultranemt at indgå en aftale med boxer om at kryptere DR og så kun åbne for de husstande som betaler licens. På samme måde kan DR vælge at lægge en kode på deres bonanza side så kun abbonenter har adgang til deres side. Koden kan sendes sammen med opkrævningen på licens og så evt spærres hvis der ikke betales.

 

På den måde kan man helt afskaffe licenskontores inspektørkorps og spare en masse penge der.

 

DR har tit i fortiden brugt argumentet om at det ikke var teknisk muligt at kryptere men det argument er nu totalt invalidt.

 

Henrik Madsen


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1607 dage siden - Direkte link

Licens er noget, de tager fra os. Hvor svært kan det være..?

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1607 dage siden - Direkte link

DRs kulturredaktør, Morten Hesseldahl, argumenterer for, at et markedskoncept som X Factor er public service, fordi det er public. Jøsses.

Oven i den fornærmelse af vores intelligens kommer en anden form for hån:

 

DR håndhæver copyright. En ægte PS-kanal ville lade alt materiale være frit distribuérbart.


Skrevet af Frihed 1607 dage siden - Direkte link

De håndhæver mig bekendt kun copyright overfor politiske modstandere. Endda på en ekstremt nidkær måde, hvor begrebet efter min overbevisning overfortolkes. Men alene truslen om at en mastodont sender sin hær af jurister efter en kan jo få enhver til at trække sig for ikke at ende med en regning som kan smadre en privatøkonomi.

DR er en frastødende organisation. Og de har næsten intet modspil. Ingen tør, slet ikke politikere, at gå i kødet på DR. For det kan koste karrieren og levebrødet.


Skrevet af Henrik Ræder Clausen 1607 dage siden - Direkte link

De håndhæver mig bekendt kun copyright overfor politiske modstandere.

Good point. Det ved Kim Møller på Uriasposten et par ting om...


Skrevet af Badger Badger Badger 1607 dage siden - Direkte link

Tv-licens er og bliver en særskat på at eje et tv-apparat eller i dag en internetcomputer. Særskatten vender ovenikøbet den tunge nedad, hvorimod skattefinansiering af DR ville fordele byrden med at finansiere denne mastodont mere solidarisk. At DR så burde indskrænkes voldsomt, er en anden historie.


Skrevet af _slettet_bruger_833 1607 dage siden - Direkte link

Jeg blev også gal da jeg så den kampagne.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1607 dage siden - Direkte link

Det er jo polit beuroet fra USSR igen.

 

Propeganda maskinene kører for fulde tryk..   DR promoere at  DR er livsnødvendig for det Danske samfund, og alle der ikke vil havde DR er svin, udskud, og kriminelle..

 

Det er jo dejligt for dem at bygge på dette, således de kan garantere deres egen eksistens...


Skrevet af _slettet_bruger_7708 1607 dage siden - Direkte link
Betaler så personligt ikke licens. Det er imod min overbevisning, og påstanden om at DR er for alle er noget bras. Føler personligt aldrig de sender noget jeg gider at se for at være ærlig.

Skrevet af Jesper Haaber Gylling 1607 dage siden - Direkte link

For mig handler det ikke om hvorvidt de sender noget som er interessant eller ej, for det mener jeg bestemt at de gør. DR2 kan til tider være inspirerende og super tv i min verden, men jeg vil bare ikke betale for det.

 

Grunden til at jeg ikke vil betale er at det teknisk er muligt at kode/kryptere deres udsendelser og dermed løse licens problemattiken i eet snuptag.

 

Hvis DR vælger at sende deres udsendelser ud i æteren, så må de også tage konsekvensen at folk ser det. Sådan er det og det har de selv bed t om.

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

4
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -