Kontakt 180Grader.dk
26

Skrevet af Torben Snarup Hansen 1100 dage siden - Direkte link

For det første handler et forbud mod at dyrke og ryge hamp om en offerløs forbrydelse – victimless crime. For det andet er den slags indgreb et skråplan, da der på samme måde kan argumenteres for at forbyde produktion og salg af alkohol.
For det tredje kan hampeplanten – og i øvrigt også tobak – bruges som medicin. For et par år siden havde jeg en nabo, der lider af rygsmerter. Dem dulmede han ved at ryge hamp. Disse planter voksede i hans have. Han generede ingen – måske med undtagelse af medicinalfirmaerne, der i hans tilfælde ikke fik solgt nogle piller. Nu viser det sig, at han generer de Konservative. Guderne har dømt dette parti til undergang og slået dets ledere med blindhed – både m.h.t. til hamp og andre sager.
Det er ikke kun venstrefløjen, der har mistet kontakten med virkeligheden!


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1100 dage siden - Direkte link

Jeg har lidt kendskab til afhængighed - fra virkelighedens verden, og bekendskaber med flere alkoholikere, fra dem ved jeg at afhængighedens magt, er så stærk at mange heller vil undlade at spise, bare de kan få deres fix...   

 

Derved er afhængigheden faktisk stærkere end døds angsten.

 

Nogle af dem jeg kendte berettede endda at de gerne drak alle pengene op, uagtet  om deres børn kunne få noget at spise..

 

Nu må man antage at afhængigheden af stærkere narkotika, og hamp, må være en grad stærkere end alkohol, (selvom jeg har mine tvivl),  således at uagtet hvor strafbart, man gør stoffer, så vil de afhængige gøre alt hvad der er nødvendigt for at få et fix..   Fra hus-inbrud, til væbnet røverier, således er forbudet en grobund for det meste af vores samfunds kriminalitet..  

 

Som jeg forstår det, så lever meget af den organiserede kriminalitet af at forbuddene eksistere, såldes der er virkeligt mange penge i at handle med ulovlige stoffer.

 

Man kan således sige at staterne (regeringen/politikerne) er skyld i det meste af kriminaliteten i samfundet, ved at ulovliggøre stoffer..

 

Min mening har altid være, lad folk bruge det hvis de vil, men sørg for at folk ikke kører i påvirket tilstand, eller udsætter andre for fare... 

 

Hvordan stopper man folk for at blive brugere, det er meget nemt, information, og gøre det  un-cool at bruge det, altså fremmane et billede af at folk der brugere narko er tabere...   Lige nu med forbudene, gør forbudet det interessandt for unge, da det ses som cool at antaste det etablerede magt system, samt at det ses som fedt at gøre det.. 

 

Kigger man på rygning, så går det ned ad, efter man begyndte med de negative reklamer (tilbage i 1980'erne), hvor man begyndte at gøre det uncool - dette var mere effektiv end ryge lovene, som nu har fået mange til at ryge i trodsighed..    Da man gjorde det uncool kendte jeg mange der virkelig prøvedet at holde op med at ryge, men da det blev forbudt mange steder, er de gået tilbage til at være trodsige rygere..

 

 

Forbud løser intet, det gør kun ondt værre, men desværre har vi en godhedsindustri som har ingen praktisk erfaring med livet, og fatter ikke en brik...   De lukker også øjene for de positive resultater, ved lovligørelsen af hash i en del lande... Ofte med en hovedet i jorden mentalitet - "Det er andre forhold der end her", bla.bla.bla..

 

Vil folk leve i et rus, lad dem, bare sørg for at folkene ikke er til fare for andre...  


Skrevet af Word 1100 dage siden - Direkte link

Legaliser cannabis og indfør Coffee Shops

- Annonce -


Skrevet af Jens Krag 1100 dage siden - Direkte link

LA har desværre transformeret sig til nogle opportunistiske narrehatte efter kun få måneder i folketinget - længe leve taburetklæberne.


Skrevet af Niklas H 1100 dage siden - Direkte link

Kan du uddybe lidt?

Mig bekendt har LA ingen taburetter.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

44
33
50
12
11
24
15
4
4
13
2
3
19
2
44
8
10
3
9
36

- Annonce -


- Annonce -