Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

38

Skrevet af slettet bruger 9244 1608 dage siden - Direkte link

"Det er et problem: Der er færre til at betale skat og mange flere udgifter til pension og sundhedsvæsenet."

 

- pengene er jo betalt jvf. de har betalt skat af deres arbejde gennem livet. Hvor er denne opsparing af kapital der skulle bruges til at pleje 68'erne? Har de stemt sig til andre goder, uden at tænke over at andre måske IKKE gider betale for deres liv i luksus?

 

Jeg siger surt show. De skulle have tænkt sig om, før de stemte korrupte levebrødspolittikere ind i tinget.

 

Over and out.

 

 


Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

At fjerne erhvervsstøtten vil give bedre virksomheder fremover, så det er ikke nogen dårlig ide. Erhvervsstøttede virksomheder derimod bliver lynhurtigt til dårlige virksomheder, det er kendt.

Mht. til 2050, så er det måske en ide, at glemme fremtiden et øjeblik. Der er økonomiske problemer lige nu, som skal løses nu, inden vi får en hele unge-generation, der aldrig vil få lært hvad det vil sige at arbejde.

Efter min opfattelse løser man dette ved at fjerne alle de begrænsende regler og afgifter, som holder økonomien nede. Vi har brug for vækst i den private sektor nu - for at klare problemerne nu og i fremtiden. Det løses ikke med penge, med med fjernelse af regler & afgifter.

Overordnet løses problemerne ved, at politikerne holder op med at blande sig i erhvervslivets forhold - og at borgerne holder op med at kræve, at det offentlige skal løse alle mulige småproblemer for sig.


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Hvis nogen skulle være i tvivl, så er det Klaus taler om helt specifikt rygeloven.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Nej - som alle andre end du åbenbart kan læse i indlægget, taler jeg om:

alle de begrænsende regler og afgifter, som holder økonomien nede 

Ikke om nogen regler specifikt.


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Det var måske noget der lå dig meget på sinde, allerede inden rygeloven kom?

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Ja, herr undersøgelsesleder


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Og som du skriver på facebook, så er rygeloven den værste af alle reglerne, det er lidt morsomt du nu prøver at give indtryk af det ikke er den du specifikt taler om. Klaus, efter snart 7000 indlæg fra din side, der alle handler om rygelov, så kender man efterhånden din måde at skrive tingene på ret godt.

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Ja, min holdning er, at rygeloven er den værste, herr undersøgelsesleder. Den rammer ikke alle folk, men dem den rammer, rammer den hårdt. Små virksomheder og hele brancher lider under rygeloven.

Men det er ikke den eneste regel, der er skadelig. Der er masser andre regler, som små virksomheder er underlagt. Hertil kommer alle afgifterne - fx. sundhedsasfgifterne.

Alle disse regler og afgifter rammer små virksomheder hårdest. De har ikke, som de store virksomheder, mulighed for at sætte en person af til at holde det offentlige på afstand. Det er ofte ejeren, der må sidde og slås med kommunalt regelbureaukrati.


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Nu er det mig bekendt dig der omtaler dig selv som røgresearcher, selvom jeg bestemt ikke mener du er titlen værdig. Tryllekunstner eller illusionist er nok mere passende, sådan som du tryller og manipulerer med de data du finder på nettet.

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Nej, herr undersøgelsesleder. Jeg omtaler ikke mig selv om røgresearcher - men som researcher.  Har den nådige undersøgelsesleder noget imod det?

Jeg tryller ikke, nej - og jeg manipulerer ikke. Hvem der manipulerer er myndighederne. De har manipuleret mange folk til at tro, at andre folks røg er skadelig for dem. Det er der nemlig ikke noget bevis for.

Se, det var en manipulation. Men det er ikke min - det er myndighedernes.


Skrevet af slettet bruger 425 1608 dage siden - Direkte link

KK - det er jo ligegyldigt hvad du taler/skriver om, så vil visse personer

(hvis formåen det ikke er værd at skrive om) jo helst tale/gætte om din person.

At det altid skal være perfidt eller negativt grunder vel nok i at du er kendt.

Nogen (socialisterne/radigale) kalder det for "janteloven" - vi andre dødelige

kalder det for misundelse.

 

 

 

 


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Du må da erkende at det selv med min, i dine øjne, ringe formåen, mange gange er lykkedes at afsløre mange af Klaus manipulationer.
Jeg forstår dog ikke hvad jantelov og misundelse har med noget at gøre.

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

selv med min, i dine øjne, ringe formåen, mange gange er lykkedes at afsløre mange af Klaus manipulationer.

Det er gået helt hen over mit ydmyge hovede, at nogen har afsløret "manipulationer" fra min side.


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Det tror jeg gerne. Men det skyldes nok mere at du lukker øjnene for facts, end noget andet.

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Nej - det skyldes, at der ikke er nogen manipulationer. Flere har forsøgt - ganske ihærdigt at finde manipulationer, men de har intet fundet.  


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Der er fundet adskillige eksempler på vilde manipulationer fra din side. Det er blot dig der ikke vil anerkende det som manipulationer, da det vil skade dit i forvejen dårlige ry endnu mere. Men det ændrer ikke på at der er tale om manipulationer.

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Jeg er helt ked af at jeg ikke kan leve op til denne enorme efterspørgsel efter "manipulationer" fra min side. Men der er altså ingen - beklager.

Mange har forsøgt at finde dem, også brugerprofil Cisco - den eneste, der har været tæt på at finde "løgn og manipulation" i fem artikler, jeg havde skrevet, er faktisk Hr Hansen.

Men - desværre viste det sig på målstregen, da beviserne kom på bordet, at de påståede løgne og manipulationer stod mellem linierne i artiklerne, ifølge Hr Hansen - ikke på linierne. Det var jo lidt trist ...


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
For at komme videre, så kunne det være du skulle forklare hvad du forstår ved ordet manipulation, for du har tydeligvis en helt anden forståelse af det ord end resten af verdenen.

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Hvorfor skulle jeg dog definere ordet "manipulation" for en anti-ryge troll, der kun har sat sig op som kommentator på 180grader i den hensigt at gentage til bevidstløshed, at jeg laver manipulation?

Det er lidt svært at forstå ...


Skrevet af Hr Hansen 1608 dage siden - Direkte link

Den som KK åbenbart henviser til er den om efterskolerne:

 

http://www.180grader.dk/Politik/efterskoler-kan-ikke-skaffe-elever-aarsag-rygeforbud#c85050

 

Her kan Klaus K ikke regne, men det har vi jo set før.

 

KK mener at efterskolerne mister elever, fordi at der er kommet flere ledige pladser. Problemet er bare, at KK glemmer at fortælle at flere efterskoler udvidede det år. Så der var 300 flere ledige pladser, men der var kommet 500 flere sengepladser. Det giver 200 flere elever.

 

Altså giver 200 flere elever en nedgang - efter KK's mening. Så hvis KK sælger 200 flere plader end året før, så er der en nedgang for ham. Det forklare i den grad hvorfor det går dårligt for musikindustrien, når de ikke kan regne.

 

Det ville være sjovt, hvis der var en efterskole som lukkede og at der derved manglede 1000 sengepladser, og samtidigt 200 færere elever. Om KK så også ville bruge antalet af pladser, til at "bevise" hans agenda  ? Nå, nej, det kunne han jo ikke. Det beviser hvordan KK tager de ting som han kan bruge i hans agenda, og omskrive det, så det ser rigtigt ud, for jeg kan jo ikke modbevise at der er kommet 300 flere tomme pladser. Men det er jo ikke det som er sagens kerne, da der er kommet 200 flere elever. KK mener stadigt at det er de 300 flere tomme pladser vi skal se på. på trods af at de er kommet efter sidste års udregning. Derfor er det så svært at diskutere med KK:

 

Derudover var der den med de rygende piloter som var blevet trætte efter rygeforbudet. Men der har da aldrig været problemer med de ikke-rygende piloter. Og KK undlader også at fortælle at piloterne fik en op til 60 timers arbejdsuge - Årsag - rygeforbudet :-)

 

Jo, der er mange flere. Men KK tror at han har skrevet det med en lille kattelem, så han kun er budbringeren. Og derfor må vi ikke skyde på KK, da han jo kun gengiver det som andre har skrevet.

 

Nej, KK du lyver og manipulere, så det gør helt ondt og hvis du var budbringeren, så ville du blive skudt af dine egne. Da du ikke aflevere sandheden.


Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Erik - helt enig. Jeg kan ikke længere skrive om andre emner i en debat. Her fx. - uden at de små hyæner kaster sig over mig og drejer hele debatten over til at handle om min person.

Tak for din omtanke ...


Skrevet af cisco 1608 dage siden - Direkte link
Åhhh din stakkel, godt du har en du kan dele dine frustrationer med. ;-)

Skrevet af Klaus K 1608 dage siden - Direkte link

Jeg er skam ingen stakkel. Tænk dog på al den helt ufortjente opmærksomhed, jeg får fra de søde små anti-ryge trolls.

Jeg elsker jo anti-ryge trolls. Det ved du da.


Skrevet af Tommy Jensen 1608 dage siden - Direkte link

Ja vi skal af med erhvervsstøtten. Det skal bare ikke resultere i at erhvervslivet samlet kommer til at betale mere i skat. Det gør de med den nuværende plan.


Skrevet af _slettet_bruger_1212 1608 dage siden - Direkte link

Det er faktisk sundt at staten mindsker erhvervsstøtten - det som staten mangler at gøre er nu at sænke skatten. Så de folk som tjener pengene, ved at producere noget af værdi, kan få lov til at beholde deres egne penge.

Yderligere bør staten afskaffe sin tåbelige og inkompetente regulering, så de kreative kræfter i Danmark kan udfolde sig mere frit.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1608 dage siden - Direkte link

Problemet er at det er en envejs gade.

 

Man afskaffer en støtte ordning, eller fradrags ordning, men man sænker ikke skatten, afskaffelsen skaffer kun penge til det umættelige bæst..

 

Jeg vil ikke støtte nogen som helst afskaffelse af fradrag, eller søtteordninger, hvis ikke FØRST skatten sættes ned, fordi jeg ved den bliver ALDRIG sat ned.


Skrevet af _slettet_bruger_1212 1608 dage siden - Direkte link

Enig, den danske stat vil helt sikkert bare dele de sparede penge ud til et eller andet uproduktivt (eller direkte destruktivt, à la de ca. 58 mio. brugt på "integration" af Vollsmose) projekt og så undlade at sænke skatten på erhvervslivet.

Derfor har du helt ret i at kræve at sænkningen af skatten sker mindst samtidig med sænkningen af tislkuddet/fradraget.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -