Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

31

Skrevet af _slettet_bruger_428 1607 dage siden - Direkte link

I stedet for at hænge foran tv'et og se fordummende tv3 serier og reality shows, så brug i stedet tiden til noget produktivt. Få en hobby. Læs på aftenskole. Vær sammen med børnene. Lav forfaldent arbrjde. 


Skrevet af stenergut 1607 dage siden - Direkte link

Ja, det må du gerne.

 

Det hjælper sikkert når man arver et forspring på +400 millioner kr.


Skrevet af Martin1 1607 dage siden - Direkte link

Ja uha. Tag ikke imod gode råd fra folk med penge. Så hellere snuppe et afsnit mere af "de unge mødre". Det skal nok øge din indkomst, kompetencer og udvikling på arbejdsmarkedet...

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_8887 1607 dage siden - Direkte link

Hov Hov så det godt De unge mødre og Singleliv er der intet galt med. :)


Skrevet af Thomas H 1607 dage siden - Direkte link

Selvom jeg er tilbøjelig til at være enig klinger det lidt hult når det kommer fra en person der har arvet hele sin formue. Hun har jo aldrig bygget noget op helt fra bunden af, men har altid haft et godt udgangspunkt at starte i.


Skrevet af rathje 1607 dage siden - Direkte link

men en 360 dobling af startformuen er jo også en del.


Skrevet af Thomas Langhoff Nielsen 1607 dage siden - Direkte link

Der er masser af mennesker der gør som hende, og naturligvis ikke opnår samme økonomiske resultat som hende, da hun har et meget højt og allerede veletableret udgangspunkt.

Men derfor kan man godt nyde et godt råd, det er jo ment vel når hun siger, at man kun opnår noget hvis man kæmper for det og har sine prioriteringer i orden.

 


Skrevet af SHJensen 1607 dage siden - Direkte link

Debatten er et udtryk for et sammenstød mellem to vidt forskellige livsfilosofier.

 

Den ene - taberfilosofien: Hvis du vil have mere end du har i dag, så klynk mere og kræv større solidaritet. (Ordforklaring: solidaritet - at nogle andre skal give dig hvad du vil have, så du ikke selv behøver at lette røven).

 

Den anden - vinderfilosofien: Hvis du vil have mere end du har i dag, så udret mere, arbejd mere og invester mere. Og tag de tæsk der kommer når du fejler og lær af dem. Og gør det så endnu bedre næste gang.

 

I dagens Danmark hælder alt for mange til taber-livsfilosofien. Det er derfor det går ad h...... til for tiden. Og det Gina Rinehart påpeger er, at der også åbenbart også er alt for mange i Australien der vedkender sig taber-livsfilosofien.


Skrevet af Wowbagger 1607 dage siden - Direkte link

Lige i øjet!


Skrevet af Lubas 1607 dage siden - Direkte link

Wow, det er først nu jeg indser, hvor vigtigt det har været for min tankegang at have læst Anders And & Co som lille. Joachim von And, anyone? Tjente sin første 25-øre som lille og gennem flid og intelligens opbygget enorm velstand. Historierne selvfølgelig krydret med at han også snyder engang imellem, så der også er noget at grine af.


Skrevet af _slettet_bruger_4129 1607 dage siden - Direkte link

JvA er klart min favorit i Andeby! Men han er dog også forfalden til overdreven selvmedlidenhed fra tid til anden ;-)


Skrevet af Jonas H 1607 dage siden - Direkte link

Jeg har sat en plakat op af JvA på ungernes værelse. Har også selv læst jumbobøger da jeg var lille....


Skrevet af Jan Daniel Andersen 1607 dage siden - Direkte link
Perfekt! +1000

Skrevet af _slettet_bruger_5617 1607 dage siden - Direkte link

Med al respekt for hvad kvinden har udrettet, kan man spørge sig selv, hvad nu hvis det var et ismejeri faderen havde efterladt sig.

 

I visse situationer i livet bør man være ydmyg, overfor det der tilflyder en.

 


Skrevet af Rasmus J 1607 dage siden - Direkte link

Vel, hvis man ser lidt på de riges børn, så er der en god procentdel af dem, som vælger et liv på overførelsesindkomst - ikke fra staten, men fra far og mor, og dermed ligner de meget de som suger fra os via skatten.

 

Jeg kender ikke kvinden, og tror nu heller ikke hun ene kvinde har løftet hele arven efter faderen (mon ikke der findes et par kvikke hoveder omkring hende, som har ført firmaet og dermed hendes formue på rette vej), men hun har en pointe, som gælder ligemeget om du er hundredenær, tunsindenær, millionær eller milliardær. Du bliver nød til at tage chancer, og arbejde hvis du vil noget her i livet - ligemeget hvilket mål man sætter sig.


Skrevet af kalasky 1607 dage siden - Direkte link

Milliardæren har en udmærket pointe. Mennesket har inderst inde også lyst til at arbejde, fordi det tilfredsstiller mange af de behov, vi har. - Vi skaber noget, vi er sammen med andre, tiden flyver afsted, vi glemmer alle dårligdomme, vi bliver naturligt trætte og sover godt om natten, vores børn ser op til os, vi får endda penge for det osv.

 

Pointen gælder bare ikke i vores moderne samfund mere. Det er blevet alt for kompliceret at arbejde. Arbejde er omkredset af så meget fnider, at det næsten ikke er til at komme til det. - Kildeskat, arbejdstilsyn, fagforeninger, regler, love, kontigenter, det fysiske og psykiske miljø, problemer med at komme til og fra arbejde, dårlig ledelse, dårlig kollegialitet osv. gør det surt, og lysten til så at blive hjemme og hygge sig med en smøg og en kop kaffe og se TV bliver tillokkende.

 

Mange udfører gerne frivilligt arbejde, fordi man her helt selv vælger, hvad man har mest lyst til og helt selv bestemmer vilkårerne. Hvis man ikke kan li' røgen i bageriet, så kan man bare sige Good Bye Ruth - jeg finder noget andet frivilligt arbejde og hygger mig med i stedet for. - Problemet er blot, at man ikke må udføre frivilligt arbejde med noget andre har "patent" på, og man må ikke modtage nogen form for belønning for det uden at det modregnes i alt muligt andet.

 

Milliardæren har ret, men vores system er råddent. That's the problem.


Skrevet af _slettet_bruger_9292 1607 dage siden - Direkte link

Der er da ingen grund til at være forarget på damen, hun siger jo det samme som hele koret at
sundhedsapostle i Danmark: Kvit rygning og druk og vær fysisk aktiv.

 


Skrevet af Klaus K 1607 dage siden - Direkte link

Ja - det er jo tydeligt, hvad det har resulteret i: 

Detailsalget 2005 - 2010


Skrevet af cisco 1607 dage siden - Direkte link
Jeg kan anbefale at tage et kik på de faktiske data, istedet for det manipulerede udsnit fra Klaus Ks egen hjemmeside. http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/Graphics/MakeGraph.asp?menu=y&pxfile=20129365250110871804DETA21.px&gr_type=0&PLanguage=0

Skrevet af Klaus K 1607 dage siden - Direkte link

Mon ikke du skulle droppe anbefalingerne, indtil du har lært at lægge links?

Det er nu tredie gang, du får at vide at den pågældende graf er identisk med figur 2 i Danske Erhvervs rapport - 1. gang - 2. gang  - Alligevel fortsætter du med at kalde det et "manipuleret udsnit".

Du spilder alles tid, Cisco.


Skrevet af Andreas Baumann 1607 dage siden - Direkte link

Er jeg den eneste, der ser det ironiske i en pointe om at "tage sig sammen", kommende fra en person med dén fysik?


Skrevet af RonPaulist 1607 dage siden - Direkte link

+100

 

Alle de intime middage sammen med australske lovgivere koster på vægten. 


Skrevet af khansen 1607 dage siden - Direkte link

sådan et fedtbjerg. havde jeg makt havde jeg sørger for at alt hvad hun havde var blevet taget fra hende.


Skrevet af snielsson 1607 dage siden - Direkte link

Lad os få dit BMI og skrub så af med dine troldeprovokationer. Hvem tror du, at du narrer? Intet menneske kan være SÅ gennemført dum, som du fremstiller dig selv. Eller?


Skrevet af ianarki 1607 dage siden - Direkte link

Inspirerer kan hun ikke


Skrevet af slettet bruger 425 1607 dage siden - Direkte link

Muligt men hun siger jo bare sandheden, at den er ilde hørt er noget andet!!!

 

Men nu henter du vel også inspirationen "hos" Helle Thorning og co, og så er det

ganske forståeligt.

 


Skrevet af RonPaulist 1607 dage siden - Direkte link

Vi kan måske blive enige om hun siger lidt af sandheden. Selvfølgelig skal man selv skabe sig en tilværelse man er tilfreds med. Dog ikke med det mål at gøre tilværelsen håbløs for andre.

 

Men hun taber på sin ensidige fremstilling af fattige, som var det altid selvforskyldt. Så nogen stor indsigt i samfundsforhold lader hun ikke til at have.

 

Dertil er hun et svedene fedtbjerg. Sikkert et af dem med gustne osteskorper under fusserne. Hvad er det for en vilje hun da viser? Hun kunne starte med at smide nogle kilo. Vis vejen...udenom McD.


Skrevet af _slettet_bruger_4129 1607 dage siden - Direkte link

Dertil er hun et svedene fedtbjerg. Sikkert et af dem med gustne osteskorper under fusserne. 

Hvorfor.... hvorfor er det en god idé at skrive det?


Skrevet af kalasky 1607 dage siden - Direkte link

Dette her har ikke noget med hendes krop og useende at gøre. Hendes succes har at gøre med, at hun har levet i omgivelser, hvor hun har kunnet se, at muligheder kan lykkes, hun har ført en målrettet livsstil, som andre er med på og ikke har forhindret, og så har hun været inspireret og flittig, fordi hun kunne se, at det kunne betale sig.

 

Damen er jo ikke dum, og der er ikke nogen, der har formået at forhindre hende i, at det skulle gå hende godt. - Når der bliver peget på hende med én finger, så peger man de andre fire fingre mod sig selv. Misundelsen hos nogle af skribenterne fejler ikke noget, og mon ikke vi skal kritisere vores eget system for, at det er så skide svært at opnå samme succes i vores omgivelser.

 

Hun har ikke gjort arbejdet alene. Der er mange, der har hjulpet hende og fået deres belønning for det. Uden det, var hendes resultater ikke nået.


Skrevet af kalasky 1607 dage siden - Direkte link

Come on - vi er ikke bonderøve allesammen her på egnen. - Prøv at se hvad de kan tage sig sammen til på den anden side af Atlanten. Lad os vælte dem, der lægger hindringerne i vejen. Behandl dem, der vil frem i skoene ordentligt, og lad os blive millionærer alle, der vil: http://www.googlelunarxprize.org/teams/videos/barney-pell-value-moon-cnet

 


Skrevet af Birte Frandsen 1607 dage siden - Direkte link

Tja, medmindre man har arvet formuen kommer man jo ikke til rigdom ved at drikke,ryge og se TV3.

Ordsprog :Den misundelige plages ligeså meget  af andres lykke som af sin egen ulykke..

Hellere misundt end misunde.

 


Skrevet af roehakker 1607 dage siden - Direkte link

Danmark kan ikke få for mange millionærer , garanteret et statussymbol omverdnen vil misunde , behandlersamfundet er yt .


Skrevet af kalasky 1607 dage siden - Direkte link

Danmark er et lille land, så en stor andel af os kan blive millionærer, hvis vi vil. Vi kan begynde med at forbedre vores venskab med grønlænderne. Vi kan motivere F.L. Schmidt til at starte minedrift og Mærsk til at bore efter gas og olie deroppe. Vi er nødt til at komme igang på Grønland før kineserne, som allerede efterforsker deroppe og har etablere et brohoved på Island, så de er klare til at gå i gang så snart der er grønt lys.

 

Vi må ikke blot sidde på hænderne og vente til det er for sent. Vi må samarbejde med grønlænderne om et starte produktion nu af metaller, sjældne jordarter og energi, ellers kommer vi til at se, at kineserne og de store internationale entreprenører løber fra os, og både nord- og syddanskerne ender som Mr 2%.

 

Det er ikke blot Grønland som er interessant. Der bliver også behov for en række nye forædlings- og produktionsvirksomheder i DK, som skal ansætte masser af særligt kvalificerede folk. Dersuden får vi behov for markedsføringsstrateger og eksportsælgere, som kan sikre en masse kontrakter til danske virksomheder. Der ligger en gylden fremtid lige foran os - de der ikke kan se det og taler imod det kan melde sig syge og holde sig udenfor. Vi andre løber bare fra dem med de store gevinster.

 

Skråt op med Thorning. Hun er historie efter næste valg. Vi skal nu gå efter en Udviklingsregering, som vil gøre alle interesserede og kvalificerede danskere til millionærer. Så får vi også bedre råd til at betale for de syge og hypokonderne, som ikke kan være med i en spændende fremtid.

 


Skrevet af kalasky 1607 dage siden - Direkte link

Hvorfor spilder I tid på at skændes med og kritisere hinanden. Der er både grønlandske og danske geologer som ved, hvor vi skal grave efter hvad. - Hvorfor ikke prøve at blive enige om at bruge denne enestående mulighed for udvikling, vækst og masser af nye jobs. - Det er nu, at politikerne og embedsværket skal bane vejen for, at de vores private firmaer kan komme igang, inden udlændingene render med gevinsten.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4

- Annonce -


Om Carl Andersen
Byrådskandidat for Liberal Alliance i Vejen Kommune                 ...

Se Carl Andersens profil
eller
Følg Carl Andersen- Annonce -