Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

9

+2 Skrevet af Jens Knudsen 217 dage siden - Direkte link

Klogeågernes tid er forbi, klogeågerne erstattes i stedet af klogeåser der er mindst lige så uduelige som klogeågerne. Suk!

 

Men sådan ser den politiske virkelighed altså ud. De to trediedele af vælgerne som har hele deres indtægt fra kollektivets velfærdskasse, har det demokratiske overtag, og har tilsyneladende besluttet sig for at stemme sig til størstedelen af de konfiskerede skattemidler i kollektivets kasse.

 

En kasse som fyldes ved fuldt lovligt ved at konfiskere to trediedele af den værdiskabelse som den sidste trediedel leverer.

 

Lighedsfascistisk overgreb på den skrumpende gruppe af værdiskabende borgere, langsom og målrettet strangulering af velfærdssamfundets 'guldgås', et parasitternes paradis, med direkte kurs mod kollaps efter Græsk forbillede, bare i mere moderat hastighed.

 

Mere suk!


+3 Skrevet af Christian Kjellerup Hansen 217 dage siden - Direkte link

Borgerne får ikke de politikere, som de ønsker eller vælger. Det er partierne, som med opstillingslister bestemmer, hvem der skal vælges. Systemet er noget råddent. De ledende i et parti fremmer ganske unge ubefæstede personer uden erhvervserfaring efter idéen: "Jeg skaffer dig et muligt folketingsmedlemskab - hvilket vil sige en indtægt,som dine evner aldrig ville kunne opnå - mod at du altid stemmer på det jeg mener, ganske uanset hvad du selv synes. - På den måde får vi en stab af dummernikker ind i tinget, og når de så af og til selv udtaler sig om noget, opleves til fulde hvor indskrænkede de egentlig er. - Skal vi undgå en yderligere dansk udvikling i retning af en bananrepublik, så skal vi ved kommunevalg kun kunne stemme på personer og ikke partier, og ved folketingsvalg indføre et system i lighed med det engelske.


Skrevet af Thomas Michael Høilund Staal 216 dage siden - Direkte link
Dertil kommer, at disse amatørpolitikere ikke kan hverken huske eller evner at levere det, de lover.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Ulrik B. Petersen 213 dage siden - Direkte link

Nåh, dette med den selektive hukommelse og løfte- og aftalebrud, er nu ikke noget der er forbeholdt dem, du kalder amatørpolitikere, hvordan du så vil definere denne gruppe.

Man kan bare tænke på fx. Socialdemokraterne, der ikke vil overholde aftalen med NATO om at betale 2% af BNP til vores militære forsvar, hvilket den socialdemokratisk ledede regering ellers skrev under på. Eller på LLR's straksopbremning eller Anders Samuelsen trussel om at vælte den smalle Venstre-regering, hvis han ikke fik sin vilje om reduktion af topskatten eller ...

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -