Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

13

Skrevet af Byggemand Bob 1578 dage siden - Direkte link

Lige på kornet... 

 

Jeg kan ikke glemme, at Antorini har som dedikeret mål at mindske ulighed - det betyder jo at målet kan nåes ved at slå de dygtigste oven i hovedet... uheldigt... 


Skrevet af CaBroKo 1578 dage siden - Direkte link

Merete Riisagers Flid og Fordybelse er metoder, og de kan tages i brug straks.

 

I modsætning til det er Antorinis mål der ikke kan måles; der mangler helt enkelt en definition.

 

Alle skal være dygtigere - end de er nu? end den dygtigste i klassen - næppe. Der mangler en måleenhed og en tidsmåler, for hvornår skal målet være nået - og hvad så bagefter?

 

Betydning af social baggrund i forhold til faglige resultater skal mindskes. Det kan gøres på mange måder; af og til ser man "målinger", hvor der er korrigeret for social ulighed, og dermed har man givet eleverne fra socialt dårligere kår bedre placeringer end deres karakterer berettiger - og det helt uden at eleverne bliver overanstrengt. Ikke at det hjælper de "korrigerede" elever senere, men pyt ...

 

 Opbygge tillid til dagtilbud og uddannelse med respekt for professionel viden og praksis. Undskyld jeg ligner et spørgsmålstegn - men problemet er, at den professionelle viden og praksis ofte fremstår amatøragtig og derfor ikke ligefrem tillidsvækkende.

 

Forandring af praksis på et grønt, socialt og økonomisk bæredygtigt grundlag. Igen føler jeg mig som et spørgsmålstegn, for hvornår er noget grønt, hvad menes med socialt og "økonomisk bæredygtig" trænger også til en forklaring før man - nogen som helst - kan tilslutte sig synspunktet eller tage afstand fra det.

 

Et mål skal kunne måles - typisk: hvad skal det ende med, og hvornår skal det være endt - ellers er det ikke et mål men bare en dagdrøm.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

21
16
4
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17
15
13
13

- Annonce -


Om Carl Andersen
Byrådskandidat for Liberal Alliance i Vejen Kommune                 ...

Se Carl Andersens profil
eller
Følg Carl Andersen
Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -