Kontakt 180Grader.dk
94

Skrevet af Otto Kjærgaard 1092 dage siden - Direkte link

Det er er rystende, hvornår stopper det her. Skal sex i familien også beskattes?


Skrevet af jesper 1092 dage siden - Direkte link

"Skal sex i familien også beskattes?"

 

Nej, så ville man jo skulle have kameraer med forbindelse til myndighederne sat op i alle hjem. Vent, det var måske ikke så dårlig en ide. Men vi kommer nok til at vente en 20-30 år inden befolkningen er klar til det. Måske i 2034 - så er vi jo også 50 år efter 1984...


Skrevet af peter ok 1092 dage siden - Direkte link

20-30 år inden befolkningen er klar til at dyrke sex for rullende kameraer?

 

Næ, de unge mennesker vil da være helt vilde med ideen allerede nu. Det er vel det Paradis Hotel og Big Brother går ud på!

- Annonce -


Skrevet af frankie 1092 dage siden - Direkte link

Jeps.

Har du aldrig hørt om samleje værdi af egen hustru?


Skrevet af VladKalashnikov 1092 dage siden - Direkte link

Heh. Man skal vel også beskattes af herlighedsværdien afhængig af hvor smuk hun er. Med hensyn til emnet, vil det blot medvirke til at gøre skatteunddragelse mere udbred og alment accepteret. Og når man først er begyndt at ”snyde” i skat på et område, er det ligetil også at gøre det på andre områder.


Skrevet af hoffmann 1092 dage siden - Direkte link

Forslaget er jo vækstskabende idet det skaber 20000 nye offentlige stillinger som hustrutaksator således at samlejeværdien af egen hustru kan fastsættes korrekt


Skrevet af LordNacho 1092 dage siden - Direkte link

Lyder kompliceret. Bare der ikke kommer skat på onani, så har jeg mit på det rene.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1092 dage siden - Direkte link

hmm, indførselen af "chastitybelts", hvor man skal ned på kommunen for at låne nøglen til ens pige..   eller også skal begge køn havde det,  - det kunne jo være de gik til en udlænding uden sit jern undertøj.


Skrevet af dengamleaage 1092 dage siden - Direkte link

Nu bør sex jo aldrig - ALDRIG være noget man værdisætter i kongelig mønt - det burde være til gensidig glæde og motion, selv om det lugter lidt, når mange taler om at "mænd får sex" og "kvinder giver sex" men det er en helt anden sag. Men hvorfor kun håndværkere - (og ikke et ord om håndværkersex) hvorfor ikke når den pensionerede folkeskolelærer laver lidt lektiehjælp til sit barnebarn eller oldebarn - hvad med når FORÆLDRE MF HJÆLPER MED I VALGKAMP FOR AT FORNY FAMILIENS BESTAND AF MF'ER, hvorfor skal det ikke med eller når den jurastuderende hjælper gammelfar(og mor) med at udfylde selvangivelsen på PC????


Skrevet af jesper 1092 dage siden - Direkte link

Nogen der ved om bedstemødre stadig må passe de små - eller om det også skal beskattes?


Skrevet af Michael Nybye 1092 dage siden - Direkte link

Nej, lovene der laves rammer kun mænd!


Skrevet af Froggy 1092 dage siden - Direkte link

Må man give sine venner en hånd når de skal flytte? Må man bære min nabos skrald med ned? Må man vaske kærestens bil? etc. etc. 


Skrevet af jesper 1092 dage siden - Direkte link

Det kommer nok an på om du er henholdsvis flyttemand, skraldemand, vaskemand eller bare muselmand.


Skrevet af Nielsr 1092 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

I så fald er enhver indtrængen af politiet på privat grund jo "stik imod ånden i grundloven".

 

Mon ikke SKAT finder et rimeligt niveau med dette redskab ig bruger det til at slå ned der hvor der foregår byggeri af en sådan størrelse at det ligger udenfor hvad der kan betragtes som vennetjenester.


Skrevet af Hans Nielsen 1092 dage siden - Direkte link

I så fald er enhver indtrængen af politiet på privat grund jo "stik imod ånden i grundloven".

Det er da noget fordrukkent vrøvl.

For at politiet kan trænge ind på privat grund, kræves der en dommerkendelse. Det vores skatteminister ligger op til her, er at SKAT kan krænke den private ejendomsret på den blotte mistanke.

 

Mon ikke SKAT finder et rimeligt niveau med dette redskab ig bruger det til at slå ned der
hvor der foregår byggeri af en sådan størrelse at det ligger udenfor hvad der kan betragtes som vennetjenester.

Seriøst Niels?

Det der med "rimeligt niveau" og "hvad der kan betragtes som" er jo individuelle subjektive størrelser.

Det du advokerer for her er, at ansatte i SKAT må slå ned efter forgodtbefindende, alt efter hvad humør den pågældende ansatte lige er i på dagen.

Det er pokker tage mig ikke noget der hører hjemme i et retssamfund.


Skrevet af jesper 1092 dage siden - Direkte link

Helt enig. Lovgivning hvor den udøvende myndighed selv vurderer rimeligheden af at krænke den private ejendomsret hører til i bananstater.


Skrevet af Nielsr 1092 dage siden - Direkte link

Det er en misforståelse at tro at politiet kun må bevæge sig på privat grund med en dommerkendelse. Der vil feks være mange husspetakler som kunne fortsætte længe hvis det var tilfældet.

 

Det er ikke mere "efter forgodtbefindende" end at politiet også prioriterer deres ressourcer og mon ikke SKAT også kun vil benytte denne mulighed når der åbenlyst ikke er tale om kun en vennetjeneste men sort arbejde.


Skrevet af Hans Nielsen 1092 dage siden - Direkte link

Der vil feks være mange husspetakler som kunne fortsætte længe hvis det var tilfældet.

I så fald er politiet blevet tilkaldt. De er ikke
bare kommet rullende ned ad gaden på udkig efter "mistænkelig"
adfærd.

 

Derudover, så er der lysår mellem at intervenere og potentielt redde menneskeliv og så til at bryde ind på privat område, for at snage i folks gøren og laden, på deres egen matrikel, blot fordi der holder en firmabil i indkørslen.

 

mon ikke SKAT også kun vil benytte denne mulighed når der åbenlyst ikke er tale om kun en vennetjeneste men sort arbejde.

Hvad der er åbenlyst for mig er, som det fremgår af denne debat, ikke åbenlyst for dig. Vi er igen tilbage ved de subjektive betragtninger. Sådan skal det vel egentlig også være i en debat som denne, men det må aldrig nogensinde blive grundlaget for myndigheders indgriben overfor borgerne. Det er derfor vi har et retssystem.

 

Og så bliver du ved med dit "Mon Ikke" og jeg kan ærlig talt ikke finde ud af om det er en bøn eller et lysegrønt håb fra din side, men jeg er af den klokkeklare opfattelse, at det er en af delene.

Fint nok, så lad os give myndighederne en blankocheck til at bryde ind på folks private ejendom for at kontrollere borgerne.

 

I dag er det SKAT, men hvorfor dog stoppe der? Vi kan jo fortsætte med at slippe de sociale myndigheder løs i morgen. For "mon ikke" de godt selv kan finde ud af at administrere retten til overgreb på en rimelig måde..... Kan du ikke selv høre hvor sygt det lyder?

 

Og jo Niels, at bryde ind på folks private ejendom er et overgreb. For det ligger ligesom i sagens natur, at den private ejendomsret er ukrænkelig, og den skal være hævd bar. Ellers giver det ingen mening at tale om privat ejendom.


Skrevet af Nielsr 1092 dage siden - Direkte link

Det var nu din påstand at " for at politiet kan trænge ind på privat grund, kræves der en dommerkendelse"

Det er forkert.

 

Den private ejendomsret eller privatlivets ukrænkelighed er ikke hævet over at myndigheder som politet eller SKAT ikke kan få adgang til dit hjem hvis der er tungtvejende grunde til at formode at der er sket en lovovertrædelse. Også uden en dommerkendelse.

Du er ikke beskyttet mod poliitet fordi en lovovertrædelse finder sted på din private ejendom.Selvfølgelig ikke.

 

Vi skal sandelig tage den private ejendomsret og privlatlivets fred og ukrænkelighed meget alvorligt og netop derfor prioriterer feks politiet meget nøje når de går ind på folks enemærker.

Det samme gør SKAT og dette lovforslag er jo blot en måde at komme åbenlyst sort arbejde til livs og dermed få en bedre retstilstand.


Skrevet af Janus C. H. Knudsen 1092 dage siden - Direkte link

Jeg har sagt det før... Sæt den vanvittige dreng på gaden, ud med ham; Thor Möger Pedersen er så småt igang med at ødelægge det land vi har opbygget igennem århundrede.

 

Ud med Thor Möger Pedersen han er en cancerbyld i det danske samfund der langsomt fortærer vores frihed.


Skrevet af inga hansen 1092 dage siden - Direkte link

Du mener Møgøre!!??


Skrevet af Calle Berthelsen 1092 dage siden - Direkte link

Havde lige en VVS'er forbi til at fikse en vandhane, som dryppede.

 

Han var chokeret over, at de nu ville kræve skat, hvis han lavede noget arbejde for sin familie. Gad vide, hvad de mere kan finde på? sagde han ...jeg flytter s'gu snart.

 

Den grusomme sandhed er gået op for det arbejdende folk: vi er skaffedyr for den herskende klasse. Planlæggerne, som godtroende mener, at man i alle detaljer kan lovgive sig til et bedre samfund. Eller mere sandsynligt: som kynisk ser egen fordel i at opretholde og udvikle/udvide statens tilstedeværelse overalt i folks liv.

 

Det sørgelige er, at den kommende nedsmeltning, hvor vi alle bliver fattigere, kommer til at gå mest ud over de virkelig svage, mens de riiige nok skal klare sig.


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1092 dage siden - Direkte link

Bliver over mit lig at de får så meget som en krone kradset ind via venne tjenester jeg yder, eller modtager.

 

Hvis de tvivler kan de forsøge.


Skrevet af merlyn55 1092 dage siden - Direkte link

Jeg håber sandelig, at der er i samme omgang lægges meget høje skatter på socialistisk nepotisme. Ja, faktisk bare mistanken herom.


Skrevet af Torsten Malm 1092 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Hovedet på sømmet.

 

Helt ærligt, jeg troede rent faktisk det var et morsomt indslag her på 180 da jeg så overskriften. Jeg har faktisk stadigt en nagende fornemmelse af "det må da være en joke!".


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1092 dage siden - Direkte link

Problemet er bare, at med den regering vi har, kan man sgu aldrig være helt sikker.

 

Vi har hørt mere tåbelige forslag fra regeringen før..  og de har gennenført forslag der er mere tåbelige..

 

Men indfører det her koncept, så griber jeg til helt andre midler, end debat.


Skrevet af Torsten Malm 1092 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

God pointe, Erik. Og hvad med forældre grupper der frivilligt gør rent på den lokale skole?

 

Og nu vi er ved skolebørnene: Når børnene holder børnefødselsdag, så "passer" værtsforældrene de andre børn imens de leger ude i haven eller sidder og får kagemand og saftevand indenfor. Det skal vel også beskattes? Jeg mener, de andre forældrer sparer jo en baby-sitter imens. Ikke?


Skrevet af Ulrik B. Petersen 1092 dage siden - Direkte link

Bare man husker også at beskatte politikernes vennetjenester og skattefri nepotisme, så er man i det mindste konsekvent. Vi er på vej mod det rene DDR-lighedsparadis, for det planlagte tiltag kan ikke fungere uden at folk anmelder hinanden. Velkommen til stikkerstaten.


Skrevet af Frihedtilfolket 1092 dage siden - Direkte link

Eller at folk ryster på hovedet og gør som de plejer. Der er heldigvis meget få socialister på villavejene. I hvert fald hvor jeg bor.

 

Det er nu skønt med en skatteminister der aldrig selv har betalt skat.


Skrevet af KristianLarsen 1092 dage siden - Direkte link

Det uhyggelige er at drengen og de øvrige i regeringen absolut aldrig skaber værdi for andre, derfor kommer disse forslag aldrig til at ramme dem selv.


Skrevet af Johnson 1092 dage siden - Direkte link

Hvorfor kan man ikke få en t-shirt med sådan et tryk på?

 

http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00785/Stasi_m_ger_785378o.jpg


Skrevet af Michael J 1092 dage siden - Direkte link

+1

Jeg køber gerne nogle stykker.


Skrevet af mbs 1092 dage siden - Direkte link

Hvis man nu skaffer/henviser en bekendt til et, måske akademisk, job, har dette jo også en værdi.

Et headhunter firma, mener jeg, tager typisk en halv årsløn for dette.

Så det gælder om at lukke ørerne når ens venner begynder at tale om der, f.eks., mangler en ny embedsmand i ministerium xyz.

 

Og hvad med at beskatte forældre som får deres børn fragtet rundt af andre forældre når de skal til sport.

En klar vinder vil også være at beskatte naboer for at vande blomster eller slå hverandres græsplæne i ferien. Eller at lukke et vindue de har glemt at lukke. Smide sit skrald i deres skradebøtte eller parkere i deres indkørsel, for at det skal se ud som om de er hjemme.

 

Jeg tror jeg vil være skatteminister;-)


Skrevet af KristianLarsen 1092 dage siden - Direkte link

Hver gang Möger drengen har kontakt med uddannede DJØF'er eller politikere som ikke er direkte ansat i ministeriet, må dette beskattes efter behørig konsulent takst!


Skrevet af Byggemand Bob 1092 dage siden - Direkte link

Vil det sige, at hvis en IT uddannet hjælper svigermor med at reinstallere PC'en er det skattepligtigt?

Hvis en gartner slår sin fars græsplæne skal der svares skat?

Hvis en rengøringsassistent gør rent hos sin søster, skal hun beskattes?

Hvis frisøren klipper sin mand, skal hun så også svare skat?

 

Og er det kun faguddannede der er omfattet? Hvis man nu arbejder som ufaglært tømrer, er man så også omfattet?

Og hvad hvis man bare har hænderne skruet rigtigt på, er det så også skattepligtigt?

 


Skrevet af Troels Bjerre Sørensen 1092 dage siden - Direkte link

Ja, du er skattepligtig ligegyldig hvad.  Og hvis ikke du er det, så skal Thor nok sørge for at du bliver det.


Skrevet af Troels Bjerre Sørensen 1092 dage siden - Direkte link

Ja, du er skattepligtig ligegyldig hvad.  Og hvis ikke du er det, så skal Thor nok sørge for at du bliver det.


Skrevet af vera madsen 1092 dage siden - Direkte link

Det kan så blive dyrt at vande blomster og tømme postkasse for naboen når denne er bortrejst, eller passe børnebørnene på vuggestuens lukkedage, hvad med IT hjælp, gad vide hvad de kan løbe op i.

Frem over må man vel så passe sig selv, sige nej til at hjælpe familie og naboer.

 

Troede faktisk ikke denne regering kunne blive værre --DET KUNNE DEN--


Skrevet af Henrik Lundquist 1092 dage siden - Direkte link

Hihi - tja... Den er udpræget ude på at være den dårligste regering EVER.

 

Lad dem endelig hamre løs med ligkistesøm...

 

Der er ikke den befolksgruppe som de ikke vil rodes ud i slagsmål med. Jeg klapper mig på lår over dette makværk. - og Jeg var ved at brække mig over at høre P1 idag over 2 socialister uimodsagt bavle op og ned af stolper....  Hold da helt kæft for en omgang pladder.


Skrevet af Michael J 1092 dage siden - Direkte link

VALG NU. Det kan kun gå for langsomt.


Skrevet af Klor 1092 dage siden - Direkte link

Jeg foreslår en børneskat. Ligesom vi har skat på død, skal også nyt liv beskattes. Der er gode argumenter for at beskatte børnefamilier: Børn er ulige fordelt, nogen får mange, nogen vælger ikke få børn, andre kan ikke få børn. Altså, ulige fordelt. Børns fødselsdage skal naturligvis også beskattes. Der oprettes en tilskudsordning til fattige børnefamilier, så de fattige har råd til mange børn.

Når alt kommer til alt er børn jo samfundets ejendom, og arbejdere kan undgå at betale børneskat ved at afsætte deres børn til en offentlig opdragelsesanstalt, alternativt afsætte deres børn til de som ingen børn har. Børneskatten afregnes gennem Børnebanken som står for beskatning af børn, ligesom vi har Tidsbanken som står for registrering af arbejdstid, fællesskabstid, fritid og børnetid.

 

Hvis en bankdirektør, pilot eller overlæge går personligt konkurs, indgår hans børn i boet - børnene vil som hovedregel have brug for et års genopdragelse på en opdragelsesanstalt, og derefter kan børnene overdrages til barnløse minoritetsgrupper.

 

Kommunal udligning skal tage højde for antallet af børnefødsler og adoptioner. Tal fra Danmarks Statistik viser store uligheder mellem landsdelene. Københavns By stod for eksempel for 11.171 børnefødsler i 2011, mens Bornholm kun fik 236.

 

Børneskat nu!


Skrevet af Zohan 1092 dage siden - Direkte link

Meget kan man sige om de stakkels socialister, men kreative det er de da - den cadeau skal de da alligevel have. Sidst var det sæd, nu er det vennetjenester, hvad bliver det næste mon?

Don't miss next weeks episode of The Danish Parliament; Helle T is struggling to maintain her cool as the journalists substitutes applause for questions. Meanwhile young prodigy Thor is trying to implement a tax on 'man-made-methane' by franticly chanting CO2, climate change, pending doom - to the ever so excited crowd.

What a show! 


Skrevet af Henrik Lundquist 1092 dage siden - Direkte link

Jamen for helvede da - Det er da grotesk hvad sådan en lille nar kan finde på af cirkus.


Skrevet af LordNacho 1092 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg hørte et eller andet med at man skal smide et stykke papir i en kasse hvert fjerde år. Har ikke helt detaljerne... lyder lidt cargo cult.


Skrevet af Nielsr 1092 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det er jo ikke anderledes for SKAT end for politiet at myndigheder selvfølgelig prioriterer deres ressourcer og ikke bruiger deres tid på at rende efter alle mulige småting.

 

 


Skrevet af jesper 1092 dage siden - Direkte link

Altså med mindre deres overordnede har et horn i siden på en eller anden. Sådan lovgivning åbner jo en ladeport for chikane af bla. politiske modstandere for småting. Og det vil sikkert ikke blive brugt ret tit. Men vi har jo allerede nu set hvordan Skat navigerer i politiske sager. Og jeg er i hvert fald ikke overbevist om, at det sker uden hensyn til politiske venner.


Skrevet af LordNacho 1092 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Ok, lad mig starte det brev for dig...

 

Kære Anders Fogh Ras...


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1092 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

jae, men hvad så med besøgende fra udlandet, så kan de jo få det gratis....  

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
47
37
20
48
13
26
10
5
3
2
34
24
9
21
16
20
18
7
10

- Annonce -


- Annonce -