Kontakt 180Grader.dk
16

Skrevet af Michael Nybye 1368 dage siden - Direkte link

De gør det vel bare fordi de kan


Skrevet af ingefys 1368 dage siden - Direkte link

skulle afskaffes omgående ligesom pension af folketingsarbejde burde kun være på samme længde som arbejdet i folketinget (som minister også) 

så blev der nok gjort mere i den tid for at blive der og ikke bare gøre som man nu lyster


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1368 dage siden - Direkte link

Et ord for det.

 

SYGT!.

 

i udlandet betaler man støtte til børn af faldne soldater, pga en af deres forældre ofrede deres liv i krig for fæderlandet, dette kan man forstå.   Da man har givet det ultimative ofre for sit land, så skal en's land også passe på ens børn og familie.

 

Men det her!!! det er hånligt mod Danskere at give velslåede politikere's børn pensioner, og at politikere har bevilliget sig selv pension (Og deres børn, FFS).., mens de med samme åndedræt øgede pensions alderen for alle andre Danskere..

 

Det er sygt, men som jeg siger, det er for lukrativt at være politiker...   Deres lønninger, pensioner og betingelser skal reduceres til hvad den menige Danskere kan få for en leder stiling, men ellers ingen specielle forhold.   Minster lønninger burde til folkeafstemning, da i princippet, så er vi deres arbejdsgivere, og hvem bestemmer normalt en medarbejders løn og vilkår ? nemlig forhandling mellem lønmodtager og arbejdsgiver!!!

 

Det skal sgu fjernes, og det med tilbagevirkende kraft!

- Annonce -


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1368 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Lige som dig ville jeg gerne vide grunden til det over hovedet er indført, og om det er blevet sneget ind under radaren, som så mange andre ting er.


Skrevet af Isabella Balkert 1368 dage siden - Direkte link

Det er ren og skær nepotisme at politikerne bare tildeler sig selv goder uden vi kender til det. De har jo også pensionsret mange år får os andre og det vil de heller ikke pille ved.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
37
5
42
22
14
30
32
9
13
6
7
27
47
20
36
25
7
9
15

- Annonce -


- Annonce -