Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

17

+4 Skrevet af Uffe Merrild 124 dage siden - Direkte link

Hvilket chok.


+3 Skrevet af Gitte Nielsen 124 dage siden - Direkte link

Latterlig Alliance er et parti fyldt med inkompetente opblæste pralr...

 

Og alligevel hævder Anders Samuelsen at han er den mest kompetente udenrigsminister nogensinde :-)


+1 Skrevet af Inge Nielsen 124 dage siden - Direkte link

LA er blot endnu et af de partier, der er totalt overflødige.

 

Og hvorfor kalde sig Liberal Alliance i stedet for blot at blive hos de radikale. Men naturligvis, det gav et par ministerposter, og i politik gælder alle kneb.

 

Men der er desværre en del, der er hoppet på navneskiftet. Forhåbenlig bliver de klogere, efterhånden som forklædningen falder.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Uffe Merrild 123 dage siden - Direkte link

Det samme vil ske med nye borgerlige, der er ingen i politik der kan klare fristelserne.

 

Det betyder ikke at det er håbløst at stemme, men blot at politikerne ligesom os andre søger sin egen gevinst. Ærgerligt at i politik kan man kun få ved at stjæle.


+1 Skrevet af Knud Madsen 123 dage siden - Direkte link

Aaarrgh Uffe M, skulle vi nu ikke give NB en chance før vi opgiver? Ellers kommer vi da slet ingen vegne. Jeg selv arbejder med på sidelinien i tiltro på en mere fast linie.


+1 Skrevet af Anders Rasmussen 123 dage siden - Direkte link

Det repræsentative demokrati formår ikke (længere) at decentralisere magten eller at beskytte borgerne mod staten og systemet, da fristelserne og tankeensretningen netop er blevet for stor.

En stemme hver 4. år på en politiker er en fuldmagt uden reelle repressaliemuligheder til en fremmed person som man sikkert aldrig har mødt, og som man kun har set i TV e.l.

Om man giver fuldmagt til LA, Nye Borgerlige, Venstre, DF, Socialdemokratiet, Konservative, m.fl., ændrer kun marginaler, da de i bund og grund er enige om de store linjer, og ikke tør tage opgøret der hvor det virkelig batter, da de risikerer at ryge ned fra magtens tinde.

 

Det eneste der virker er krav om indførelse af direkte demokrati, hvor flertallet af befolkningen til hver en tid har mulighed for at overrule politikere ved en hurtig folkeafstemning.

Desværre er det nok for sent at indføre i DK, da langt over halvdelen af befolkningen allerede er dybt afhænging af staten, og derfor formodentligt ville anvende deres nyvundne direkte demokratiske rettigheder til at stemme sig til endnu flere af andre borgeres penge..

På lang sigt er det dog den eneste rigtige vej at gå, selvom det i starten nok vil give mange splittelser. Tiden er løbet fra det repræsentative demokrati.


+1 Skrevet af Uffe Merrild 123 dage siden - Direkte link

Direkte demokrati vil være en forbedring, enig. Men kombiner det med stemmeret kun for netto skatteydere så bliver det endnu bedre.

 

I min lille utopi kan staten nedlægges totalt, men jeg tager med glæde mod alle liberaliserende forslag der måtte komme.  Alene ideen om at gå tilbage til stemmerettens regler anno 1960 er bizart for den politiske elite og vil næppe ske alligevel.


+3 Skrevet af Uffe Merrild 123 dage siden - Direkte link

Jo, giv dem da en chance.

 

Det er mig der har mistet illusionen om en reel reform af velfærdsstaten. Jeg tror ikke på noget som helst før det sker, og med det ene kovending efter den anden så tror jeg snart ikke det er muligt at nogen kan gøre nogen forskel. Så snart de er stemt ind skal der høstes personlig vinding. 

 

Systemet opretholder sig selv. Ingen får karriere uden at indgå i særinteressernes tjeneste. Enhver ny politiker risikerer problemer hvis ikke særinteresserne plejes. Disse interesser sørger for at tage sig godt betalt af skatteydernes penge og fordeler lidt tilbage til de hjælpsomme politikere. Vil du have en fin stilling efter karrieren som politiker så skal der leveres skatteydere på fad på særinteressernes alter.


Skrevet af Flemming Kattrup 122 dage siden - Direkte link

Igen en fin debat, når en Niels Ohlsen holder sig væk.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
12
11
7
13
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -