Kontakt 180Grader.dk
34

Skrevet af Iceman 1368 dage siden - Direkte link

Heureka..

 

Jeg tror sør'me jeg har fundet ud af hvor begrebet kulturberigelse er opstået...

 

Det må simpelthen være de svenske meningsdannere der er så åbenlyst åndssvage at selv det mest primitivt tænkende analfabet er at foretrække..


Skrevet af ino 1368 dage siden - Direkte link

Sverige er nok stadig at regne for et demokrati, men... valghandlingengerne er ikke helt fair, og svensk tv og øvrige medier er langt fra fair i deres dækning af politik. På mange måder mindes jeg 70'ernes tv fra DDR. Og det er vel ikke så mærkeligt endda. Mange svenske - såvel som danske - tv-journalister har fået deres skoling i DDR. Bid venligst mærke i at DDR ikke formelt var en et-parti stat! Det er Sverige heller ikke, men i det daglige virker det faktisk sådan. Man forsøger i hvert fald med alle tænkelige midler og ufine tricks at holde Sveriges tredjestørste parti, Sverigedemokratarna, udenfor.


Skrevet af bjarnebinee 1368 dage siden - Direkte link

Ja Sverige er en skændsel, det er ikke underligt at affaldsprederen Carsten Jensen er så glad for Sverige og svenskerne for ham.

 

Det undrer mig iøvrigt, at så mange kritikere af Sverige alligevel gladeligt holder ferie der, Morten Uhrskov, Michael Jalving, Uriaspostens Kim Møller m.m. En ferie i Sverige i 2012 må da være en oplevelse på lige fod med en ferie DDR eller Rumænien i 1982.

 

Hvorfor ikke bare leje en affaldscontainer og tage ophold i den i en uge? Det er langt billigere og lige så spændende

- Annonce -


Skrevet af ino 1368 dage siden - Direkte link

Meget morsomt, men ikke dækkende. Sverige er stadig et stort og smukt land, naturmæssigt set, og her sydpå er der jo en masse fornuftige og dejlige skåninge som giver fa'n i Stockholm og stockholmere.


Skrevet af bjarnebinee 1368 dage siden - Direkte link

Joh, jeg tror da gerne du har ret, men Tyskland mellem 1933 og 1945 var vel også et sort og smukt land, naturmæssigt set.

 

Det glæder mig da, hvis folk i Skåne er mere normale end resten af svenskerne. Det var bare ikke den opfattelse jeg havde bl.a. på baggrund af Malmöo og byens borgmester, der jo er valgt af skåninger.


Skrevet af AndreasH 1368 dage siden - Direkte link

@ Roehakker

 

Ikke alle, personlig har jeg søgt politisk asyl på den sydvestlige side af sundet!

 

Kulturradikalismen i Sverige er så ekstrem at arvesynden er blevet genindført. Gad hvide hvornår den svenske kulturelite synes at det svenske folks bodsgang er overstået?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

9
37
5
42
22
14
30
32
9
13
6
7
27
47
20
36
25
7
9
15

- Annonce -


- Annonce -