Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

42

+15 Skrevet af Gitte Nielsen 245 dage siden - Direkte link

Hvis vi bare negligerer ghettoproblemerne, så er det kvinder, som pigen her, vi svigter

 

Det største svigt er at, vi har tilladt alle disse mennesker med middelalderlige, mellemøstlige normer at komme ind i Danmark.

 

Det er det største svigt af den Danske befolkning, som nu må leve i en daglig frygt for overgreb, kriminalitet, drab og skyderier på åben gade.

 

Vi svigter ikke muslimerne, de hører ganske enkelt ikke til i Europa, de skal hjem til ligestillede i mellemøsten, med de samme normer og religion som dem selv.


+11 Skrevet af Erlend Ottar 245 dage siden - Direkte link

Pigens bror, der truer hende med æresdrab, er ligeglad med politi og fængsel, men han er bange for udvisning.

Kig med her, handlingssvage politikere. Forstå, hvilken enestående sanktion i er i besiddelse af. Desværre er udvisningstruslen blevet undermineret af retsvæsnets udbredte brug af gentagne betinget udvisningsdomme. Det har slynglerne ikke længere respekt for.

 

Jeg er meget åben for forslag til løsninger på ghettoproblemerne, og hvis det kan gøres uden at træde nogen over tæerne, så siger jeg bravo.

Det kan det desværre ikke. Hvis ikke muslimerne selv trækker offerkortet, vil deres danske beskyttere i den venstreradikale lejr gøre det.


+6 Skrevet af Baphomet 245 dage siden - Direkte link

Nye Borgerlige: udvisning efter første dom.

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af _slettet_bruger_14849 244 dage siden - Direkte link

Ja, men det hele starter med at gøre den lange rejse til Danmark mindre attraktiv, således at det tilrejsende antal falder. I Tyrkiet, Libanon og andre lande har man flygtningelejre, det kunne man også have i Danmark. Her kan man sidde i tryghed indtil man kan returnere til sit hjemland. Disse lejre skal være afskærmet fra det øvrige samfund og gerne langt væk, så ingen får skøre ideer. Hvis det strider imod EU´s menneskerettigheder, så? Træk på skulderne og ignorer EU´s fordømmelser og domme. Hvad vil EU reelt gøre, smide os ud? Jeg tror ikke Ungarn m.fl. vil stemme Danmark ud på den konto.

 

Sandheden er at vore politikere er bange for at gå EU imod. Årsagerne er mange: Mangel på rygrad og integritet og så naturligvis frygten for at gå glip at et fremtidigt internationalt job i en at de mange lukrative organisationer. 


Skrevet af Baphomet 244 dage siden - Direkte link

Nye Borgerlige: helt ud af EU (og ind i EFTA)


+2 Skrevet af Lasse Skou 245 dage siden - Direkte link

Jeg hørte selv at det ikke er korrekt - ghettoerne domineres af subjekter der føler sig danske, men som bliver marginaliseret af det omgivende samfund.</ironi>


+2 Skrevet af Hr Danmark 245 dage siden - Direkte link

De fleste mandlige negere fra 3 verden kommer kun herop for penge og voldtægter. Andet er der ikke at forstå.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4

- Annonce -

- Annonce -