Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

24

Skrevet af Afskaftopskattennu 1608 dage siden - Direkte link

Ja, Venstre ved man hvor man har. Der hvor de mener, de får mest i meningsmålingerne og som passer bedst ind i deres spin. 

 

Fedtafgiften brugte VKO til at sænke skatten på arbejde, som de også indførte multiemedieafgift, iværksætterskat o.s.v. Omvendt gik de imod Skattekommissionens forslag om at reducere fradraget for renteudgifter fra 33 til 25 %. Det blev kun for den del der var over 50.000. 

 

Samme taktik brugte VK da det galdt den nye skattereform og hvor blev Venstres krav om en lavere selskabsskat af? Et krav som regeringen ellers ville imødekomme, ved accept af reformer og færre midler til forsvaret. 


Skrevet af Christian Melgaard 1608 dage siden - Direkte link

Det er meget karakteristisk, at du kommenterer ethvert indlæg som handler om regeringen med udfald imod specielt Venstre, og dette er så ingen undtagelse. Skal man læse din kommentar således, at det er et særkende for Venstre, at de lader sig styre af et ønske om at maksimere deres vælgertilslutning?

Jeg anerkender, at det kan se ud som om den siddende regering forfølger andre og mere overordnede hensyn, men det skyldes udelukkende deres manglende formåen. Regeringens strategi op til valget er den mest kyniske der nogensinde er set i Danmark med hensyn til at vildlede og forføre vælgerne.

Det ville være mere interessant at høre din mening om hvordan de igangværende forhandlinger og fjernelsen af fedt- og sukkerafgifter kan håndteres, men det er vel for meget at forlange?


Skrevet af Afskaftopskattennu 1608 dage siden - Direkte link

Er det ikke Venstre der indførte fedtafgiften? Er det ikke dem der indførte iværksætterskat og multimeideskat?

 

Er det ikke dem der indførte en ændring i skattereglerne for udsendte, der nu - selv ifølge LA - rammer ingeniørarbejder i udlandet for danske virksomheder?

 

Er det ikke Venstre der direkte i strid med sagkundskaben går ind for skattestop på ejendomsværdiskatten (dog ikke grundskylden....) og omvendt er imod en reform af rentfradraget?

 

Er det ikke Venstre hvis skatteudspil var en kluntet You Tube video og en masse sort snak fra Løkke, hvis eneste formål var at tilsløre at partiet er opportunistisk som få andre.

 

Hvor pengene til fedtskatten skal komme fra. Ja, det er vel en mindre smagssag, udover at det betyder højere skat på arbejde og indkomst. Om det så er mindre personfradrag som V allerede har erfaring med eller højere bundskat.

 

Hvad blev der af den lavere selskabsskat som ellers kunne være et trængt bidrag til den danske vækst der i følge de seneste prognoser forsat vil slæbe sig afsted de kommende år, mens Sverige igen får vækst i 2,5 til 2,8 % niveauet? 

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Christian Melgaard 1608 dage siden - Direkte link

Det er pænt af dig at offentliggøre de noter du tilsyneladende gemmer for at skrive historien om Venstre, men lad hellere de historieinteresserede få den samlede og færdigredigerede historie når du er færdig. Prøv i stedet at vende dig 180grader og kig fremad ......

Din uvilje mod Venstre bliver sat fint i perspektiv af din kommentar om deres skatteudspil som en "kluntet You Tube Video" for der er få mennesker i kongeriget, som ikke mener at betegnelsen "kluntethed" mere passende kan hæftes på regeringens håndtering. Og med rette; Der er gennemført en relativt "blå" skatteaftale, den er mere blå end regeringens udspil, det er regeringen der har formået at miste sit parlamentariske grundlag, og det er et regeringsparti, der er ved at flække i to dele - og Venstre, ja uanset hvad man mener om deres håndtering, så holder de skansen i meningsmålingerne.  

Jeg er ikke stor tilhænger af Venstre, og jeg meldte mig ud af partiet fordi jeg mente de var forstenet og havde glemt at ordet "liberal" indgår i partiets navn, MEN man skal være mere end almindelig ensporet hvis man ikke kan få øje på at de p.t. har succes.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1608 dage siden - Direkte link

Er fedtafgiften, iværksætterskatten og multimediskatten nu pludselig "noter" ?

 

Det er vist de afgifter og skatter som VKO indførte der har været størst kritik af. 

 

M.h.t. Venstres skattekrav, har de i de sidste måneder kun givet sig udtryk i Lars Løkkes You Tube indlæg, samt en masse modstridende og usammenhængende påstulater i medierne, hvor man dels angriber regeringen og dels kommer med en masse stråmænd.

 

Kassen er tom og derfor måtte Løkke i det første forløb ty til kreativ bogføring, da han kom med sit krav om 13 mia. i "friske penge". Nu er de brugt op og der er snart ikke flere områder Venstre kan pege på, hvor der er reformmilliarder.

 

Du glemte at svare på den manglende erhvervspakke. Hvor vil V finde de mange milliarder eller er det pludselig ikke nødvendigt med lavere erhvervsskatter?


Skrevet af Christian Melgaard 1608 dage siden - Direkte link

Jeg bliver helt bekymret for dit velbefindende. Jeg er sikker på at der er en medicinsk term for din tilstand - du kan simpelthen ikke slippe uviljen mod Venstre. Det er ganske enkelt uinteressant at læse ......

 

Jeg kalder det dine personlige noter fordi der intet nyt er i det, og fordi det måske er interessant i en historisk diskussion, mens det er aldeles uinteressant for en fremadrettet diskussion.

 

Hvis du mener Venstres udmeldinger er modstridende og usammenhængende postulater så kunne du måske underbygge din påstand i stedet for blot at kaste din galde ud over det hele.

 

Jeg skal ikke svare på en "manglende erhvervspakke", og hvor V vil finde finansiering til at sænke erhvervsskatterne, det må Venstre gøre.

 

MEN måske kan Venstres manglende evne eller vilje til at finde finansieringen forklare, hvorfor de ikke sænkede erhvervsskatterne - ligesom de ikke sænkede personskatterne fordi de ikke havde det nødvendige råderum. Det er det der er interessant ved den politiske udvikling; at en række partier "pludseligt" har indset, at der er behov for at sænke skattetrykket og samtidig begynder at vise villighed til at finde de nødvendige besparelser som kan muliggøre lettelserne, uden at det gravet større huller i budgettet. Det er sket under indtryk af presset fra LA og det viser at et parti ikke behøver at være i regering eller at deltage direkte i forlig for at have indflydelse - i dette tilfælde en ganske betydelig indflydelse.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1608 dage siden - Direkte link

Hold nu op. Det var Venste der indførte de ovenstående skatter og afgifter. Man skal være Lars Løkke & hans sidekicks eller æresmedlem for ikke at kunne se, at disse var direkte skadelige for erhvervslivet og grænsehandlen. Nu købes der også kød og andre dagligvarer over på den anden grænse. 

 

Venstre er igang med endnu en gang rygcrawl, nu hvor de undsiger deres tidligere skattereform.

 

Det var Venstre der ville med i et forlig med regeringen og krævede 13 mia. i "friske penge" som Lars Løkke kaldte det. Udover, at ingen økonomer kunne finde mere end 3-4 mia. var det ikke muligt, at se hvad Venstre ville udover endnu flere lettelser af skatten på arbejde end regeringen forslog, samt afviste de fleste finansieringsforslag. Regeringen foreslog så, at VK kunne få en erhvervspakke på skattelettelser for erhvervslivet, hvis VK stemte for diverse reformer og besparelser.

 

VK valgte så, at bruge pengene fra forsvarsbesparelserne på at pille rentefradraget ud - det var ca. 3 mia. og så var der det løse.

 

Samlet set. Venstre har brugt de sidste mia. i reformudspillene på deres rentefradrag og så er der stort set ikke mere, at hente i reformer m.m. Nu er råderummet brugt op. 

 

Så Løkke og Venste har store forklaringsproblemer på skatten. Hvad bliver der af lavere skat på selskaber og hvorfor foretrak de rentefradraget frem for erhvervslivets skatter. Måske fordi Lars Løkke er insolvent, og ikke kan sælge sin ejendom og nu flytter til Nyhavn i en lejet lejlighed? Manden bliver jo utroligt pirlig, når han taler om rentefradraget, der i øvrigt koster statskassen mia. 


Skrevet af Christian Melgaard 1608 dage siden - Direkte link

Jeg har ikke lyst til at bidrage mere til dit korstog. Uanset om man kan lide Venstre eller ej, så har partiet opnået resultater i opposition, og vælgernes vurdering af resultaterne taler for sig selv. Kan du have en god aften.

 


Skrevet af Afskaftopskattennu 1608 dage siden - Direkte link

Det er okay. Du blev også småsur sidst, da jeg påpegede at LAs 22 mia. i deres plan ikke længere holder, da efterlønnen allerede er kræftigt beskåret.


Skrevet af Christian Melgaard 1608 dage siden - Direkte link

Jeg blev ikke sur, men jeg tillod mig at gøre opmærksom på at du ikke tog højde for at der ikke var gennemført ændringer af efterlønnen da LA fremsatte deres forslag. Når der var et potentiale på kr. 22 mia. før tilbagetrækningsreformen, og der derefter gennemføres væsentlige ændringer af efterlønnen, så er det ikke overraskende for normalt tænkende, at der ikke længere er samme potentiale tilbage - hvilket hverken LA eller andre i.ø. har påstået. Du skriver før du tænker, og det er til tider underholdende, men oftest irriterende.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1608 dage siden - Direkte link

 Du skriver før du tænker, og det er til tider underholdende, men oftest irriterende.

Forkert. Jeg gjorde opmærksom på, at den plan LA stadig henviser til på deres hjemmesiden ikke længere holder, da der er gennemført en begrænsning af efterlønnen. Endvidere gjorde jeg opmærksom på, at de regnede med 22 mia. i provenu, mens Arbejdsmarkedskommissionen angav et maksimum på 18 mia. og at Finansministeriet regner med at den gennemførte reform, betyder et provenu for staten på 10 mia. så LAs program hænger ikke sammen p.t.


Skrevet af _slettet_bruger_428 1608 dage siden - Direkte link

Det ville være klædeligt om du respekterede alm. kommentator regler som at holde dig til emnet. Dine evindelige udfald mod især rentefradrag, Venstre og LA er kedelige i længden. Hvis du har så meget på hjerte om disse emner så skriv din egen artikel om dette i stedet for at sabotere kommentarsporet på CM's artikel.


Skrevet af Christian Melgaard 1608 dage siden - Direkte link

Jeg har ikke chekket det, men jeg har en stærk formodning om at du på andre partiers hjemmesider kan finde tidligere oplæg - f.eks. 2020-oplæg - også selv om forudsætningerne for disse nu er ændret som følge af de seneste aftaler om efterløn, skat m.v.


Skrevet af slettet bruger 8942 1608 dage siden - Direkte link

Ja, det var tydeligvis for meget at forlange. Det er synd for Afskaftopskatten at han er blevet så bitter.


Skrevet af Afskaftopskattennu 1608 dage siden - Direkte link

Jeg er skam ikke bitter. Men det ærger mig da, at Venstre i den grad i så mange år, har været årsag til at dansk økonomi har klaret sig så dårligt. 


Skrevet af _slettet_bruger_7323 1608 dage siden - Direkte link

Var det ikke venstre der ikke ville gøre det dyrere, at være dansker?


Skrevet af roehakker 1608 dage siden - Direkte link

Hvis regeringen afskaffer fedt og sukkerafgiften har alle danskere været til grin for deres egne penge , den øgede grænsehandel vender ikke på en studs og firmaernes ekstraudgifter til udregning  af indkøb og forbrug af fedt og sukker der har øget omkomstningerne for alle i det Danske samfund viser at politikerne er fuldstændig respektløse og idiotiske , det gælder alle 179 lønnede på borgen , det er kun pga. andres penge at de overlever , deres fejl er at de kun lytter til smagsdommere og såkaldte eksperter .


Skrevet af _slettet_bruger_428 1608 dage siden - Direkte link

Enig. Bare se på Arla der har udformet nye smør bøtter med 50g mindre i for at kunne holde samme pris på 'pakken'. Hvad har det ikke kostet dem i omstilling af maskineriet. Håber erhvervslivet råber rigtigt højt næste gang Regeringen (uanset farve) finder på sådanne tåbeligheder.


Skrevet af slettet bruger 6264 1608 dage siden - Direkte link

Og priserne kommer ALDRIG ned igen i samme forhold efter en afskaffelse af afgifterne. ALDRIG.


Skrevet af Callesen58 1608 dage siden - Direkte link

Jo, det gør de.

 

Priserne vil være normaliseret efter max 8 år, hvis man tager højde for inflation.

 

Hvis der var mere konkurrence blandt supermarkederne kunne det lade sig gøre på 2-3 år, men tak du staten for de love og regler, som hindrer konkurrencen.


Skrevet af slettet bruger 6264 1608 dage siden - Direkte link

Jeg tænkte nu på, at butikkerne AKTIVT ville sætte priserne ned igen i samme omfang som de satte dem op, da afgifterne blev indført.

 

At det skal tage en årrække - ved en åbenbart passiv indstilling fra butikkerne - viser bare, hvor farligt det er at indføre den slags afgifter. (Bagerbrød er vist ikke faldet, da råvarerne igen fald ti pris.)

 

I det hele taget burde politikere tænke, hvad nu hvis ... HVER gang de indfører en ny bestemmelse.

 

Hvor svært kan det være at forstå, at øgede priser, isoleret i Danmark, vil 'jage' danske forbrugere over grænserne, hvis varerne er billigere der?

 

Hvor svært kan det være at forstå, at elafgifter og moms på samme, vil flytte forbrug af el over på andre kilder (solceller, solfangere), så snart det viser sig profitabelt?


Skrevet af Shadowen (Michael Nielsen) 1608 dage siden - Direkte link

Generelt har du ret... Men, de kan for min skyld holde priserne oppe, men når jeg hører dem klage over at de ikke kan tjene penge i Danmark vil jeg på pege, at det var dem der holdte prisen oppe..

 

Altså sænk prisen, og få de handelen tilbage, lad være, og grænsehandlen forsætter, men hvis regeringen fjerner afgifterne, så er det de fiorretningsdrivende der selv jager kunderne syd for grænsen..

 

Men det er mere frit end det vi har nu..

 

Det eneste staten skal gøre er at åbne Danmark for dyske butikker, og vupti priserne falder, eller Danske butikker lukker..


Skrevet af slettet bruger 6264 1608 dage siden - Direkte link

Jeg handler ikke mere i de store butikker. Jeg holder mig til de mindre.

 

Dér kan priserne nemlig ikke nå at stige i minutterne, fra jeg har taget varen ned af hylden, til jeg kommer til kassen.


Skrevet af NNielsen 1608 dage siden - Direkte link

børnehave - amatører


Skrevet af Niklas H 1608 dage siden - Direkte link

Du glemmer:

 

hundehoveder, hængerøve, fæhoveder, lusede amatører, slapssvanse, småfede grødbønder, feje hunde, jammer-kommoder, elendige klamphuggere, skidesprællere, narrehatte, socialdemokrater, sølle fede skvat, tøffeldyr, bovlamme bidesild, pjalt, pjok, pudseklud, snotklat, lumpne lus, idiot m.fl.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

5
16
7
11
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15

- Annonce -

- Annonce -