Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

22

Skrevet af slettet bruger 6902 1578 dage siden - Direkte link

Der er masser af billige boliger i København.

 

De er dog midlertidigt beboet af indvandrere fra den store verden, det er de såkaldte ghettoer.

 

Når disse beboere, som det vist foreslås et andet sted, søges hjemsendt/ hjemsendes til deres egne kultursfærer, hvor de givetvis vil finde sig meget bedre tilpas end i dette kolde på alle måder land, vil der være masser af boliger til rådighed.

 

Således blev Mjølnerparken på Nørrebro i 1984 færdiggjort med 700 lejligheder, bygget til boligløse danskere.

Bebyggelsen blev uheldigvis over årene ramt af kosovosyndromet, og af de oprindelige danskere er ingen tilbage. 


Skrevet af Kim Freyberg 1578 dage siden - Direkte link

Det var faktisk alt det dyre lejlighedsbyggeri der på det tidspunkt tilfaldt de enorme masser af indvandrere der med en boliggaranti i hånden fra tomhjernerne i de daværende regeringer og støtteparti, fik tildelt alle de dyre lejligheder i de mange nybyggerier rundt om i København og derfor kunne springe diverse boligkøer over. For boligkøen var ikke andet end en teaterforestilling iscenesat af de fjolser længere nede i systemet, som skulle effektuere ordren om at skaffe indvandrerne en lejlighed så hurtigt som muligt. Den almindelige dansker måtte gang på gang se sig oversprunget i køen, mens de så hvordan al nybyggeriet blev fyldt op med fremmede fra 3 verdens lande. 

 

 

 

 


Skrevet af slettet bruger 946 1578 dage siden - Direkte link

Der er også billige boliger i privat udlejning. Min underbo betaler kun halvdelen af hvad jeg betaler i husleje. Hun har boet der i 35 år (hun er i 70'erne) og flytter selvfølgelig først når hun dør, mens jeg selv allerede er ved at flytte igen efter at have boet der i få år.

Det er lejeloven der er skyld i sådanne fastgroede lejere og uretfærdige tilstande.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 5235 1578 dage siden - Direkte link

Billige boliger betyder boliger, som koster mindre end hvad markedet tilsiger, og det betyder, at der vil være en langt større efterspørgsel end markedet kan honorere. Spørgsmålet er derfor dels hvem der skal betale regningen for de billige boliger ...

Hvis der skal være en regning for at sætte boliger til udbud lavere end hvad resten af markedet udbyder til betyder det jo at markedspriserne giver tæt på 0 kr i overskud. Forholder det sig sådan?


Skrevet af -SPQR- 1578 dage siden - Direkte link

Hvis der skal være en regning for at sætte boliger til udbud lavere end hvad resten af markedet udbyder til betyder det jo at markedspriserne giver tæt på 0 kr i overskud.

Forkert, men den sætning betyder at du ikke har forstået betydningen af alternativ omkostninger.


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

"Billige boliger" som det har været defineret først af Ritt Bjerregaard og nu af S og EL betyder boliger der udlejes til en leje, som ikke kan forrente prisen på boliger der er opført på markedsvilkår. Der skal med andre ord tilføres subsidier i en eller anden form. Det har været på tale at sælge byggejord under markedspris, hvilket vil sige at man forærer kommunens værdier bort, men da det næppe er nok skal der også direkte subsidier - d.v.s. skattekroner - til.

Og der er naturligvis mange, der tjener penge på opførelsen af boliger: Bygningsarbejdere der får en højere løn, end hvad andre vil bygge for hvis de ellers fik lov i et Europæisk arbejdsmarked hvor der er fri bevægelighed, producenter/importører af byggematerialer, som forlanger priser der i nogen tilfælde ligger 50-100% over priserne i vores nabolande, banker der kræver renter på 6-7-8% selv om de funder sig til 0-1-2% - og så naturligvis developere, som tager sig betalt for at løbe en risiko. Hvilke avancer vil du fjerne - og hvordan?    


Skrevet af slettet bruger 5235 1578 dage siden - Direkte link

Og der er naturligvis mange, der tjener penge på opførelsen af boliger:

Selvfølgelig er der det, men der er stadig også ejeren af udlejningsejendommene der i sidste ende får profit efter alt er betalt. Hvis ejeren droppede den profit og kunne han jo leje ud til under markedspriser uden at få underskud.

 

Jeg ved ikke hvor meget eller hvor lidt det er, men humlen er jo at der ikke kommer en regning hvis man bare nøjes med at droppe den endelige profit. Det at du skriver at der er en regning at sende videre er derfor en sandhed med modifikationer, for det gælder jo kun hvis rabatten de giver er større end der er råd til, en problem jeg ikke har taget stilling til.


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Ejeren af en udlejningsbolig får det du så smukt kalder en "profit", men der er såmænd blot tale om en forrentning af den kapital han har investeret i ejendommen. Man kan så diskutere hvor høj denne rente skal være?

På nyere boligudlejningsejendomme får investors en forrentning på 5%, og på ældre boligudlejningsejendomme ses der afkast ned til 2-3%, da de ofte sælges på forventning om at de gennem mordernisering kan bringes til at give et højere afkast. Er det det afkast du mener er for meget og som ejeren bare kan droppe?

Hvorfor starter du ikke med at konfiskere alle renteindtægter og andre afkast af investeringer, for der er da ingen sæson i at det kun er afkastet af ejendomsinvesteringer du mener man "bare" kan fjerne?   


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Smart. Så bør staten jo producere alt. For vi kan jo vinde en masse ved at undgå den onde profit. Det fungerer jo også fint i alle kommunistiske lande. Måske kan vi være så heldige, at vi kan få Trabant og Lada-biler igen med 10 års venteliste i stedet for VW og Toyota.

Måske kan vi også håbe på at staten laver mad og på den måde undgår den onde profit på livsvigtig mad. Så kan vi blive ligeså heldige som alle de andre gange man har forsøgt det, og hvor det har ført til sultkatastrofer og rationering med en diæt af ris og bønner.

Skide god idé, Crispy! 


Skrevet af Frihed 1578 dage siden - Direkte link

Det er så dumt så dumt :-(

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
11
16
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17
15
13
13
13
12
9

- Annonce -

- Annonce -