Værd at læse

00

Ok det er lidt langt ude, og så måske ikke alligevel?

HTS annoncerer, lige efter at have været Statsminister i et år, at hun trækker sig grundet de urimelige familiemæssige omkostninger som en personlig hetz mod hende har medført.

Ligeledes kan hun ikke forsvare overfor partiet at denne personlige hetz tager focus for alle de fantastiske resultater hun har opnået i regeringen.

Hun mener at 10 år med borgerligt styre har forrået retorikken, og tilsidesat den Danske Model hvor man ikke inddrager politikkernes privatliv.

Ligeledes finder hun det afskyeligt at opdage at Frode Holm i virkeligheden er Lars Løkke maskeret med Julemandsskæg, hvilket blev opdaget da hun lagde en snedig fælde ved at indikeret SK havde lidt kønsforvirring i de ensomme nætter helt alene i den fremmede verden. 

Hun overlader roret til ??? som understrager at S er hele befolkningens parti der forsat vil basere deres politik på luftige løfter og manglende handlekraft, modsat den forrige regerings ødelæggende kontraktpolitik hvor man holder hvad man lover - med resultat at det hat´r gjort det næsten umuligt at være Centrum Venstre politikker.

S øgede øjeblikkeligt deres stemmetal til 25%.

1 Kommentarer

Vis kommentarer

Log ind for at kommentere