Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

18

+7 Skrevet af Rasmus Jensen 65 dage siden - Direkte link

Jeg er tilhænger af, at man benytter en mere aggresiv argumentation, når folk (primært venstrefløjen) argumenterer, at hvis man sætter børneydelsen ned, så X, Y eller Z. F.eks. Zornig, der mener at det vil resultere i flere bander (!!!). 

 

Modspørgsmålet må være, at hvis børneydelse og bander er forbundne kar, så må man kunne give et kvalificeret bud på, hvor høj børneydelsen skal være, for at banderne forsvinder.

 

Så når Ø er modstandere af at sænke skatten fordi det går ud over en eller anden (hjemløse eller hvad det nu er), skal de spørges, hvor høj skatten skal være, for at der ikke længere er hjemløse, forurening, fattige børn, ensomme ældre, huller i vejene, en effektiv offentlig transport (HA!), rygere, syge, ventelister osv. osv.


+3 Skrevet af Christian Cederberg 65 dage siden - Direkte link

Ø mener da at alle skatter skal være 99,5%, men at man til gengæld kan købe ris og bønner til 10 øre/kg i de statsstyrede butikker, når de altså ikke er løbet tør.

Cuba er jo forbilledet.


Skrevet af Rasmus Jensen 64 dage siden - Direkte link

Men forsvinder alle dårligdommene så, når vi har 99% skat?

 

Pointen er jo, at det ikke er skatteprocenten (eller pengene) som er afgørende. Der er andre aspekter af tilværelsen, som gør at folk er hjemløse eller ensomme. Kan penge lave noget om? Ja, men ikke alt og derfor bør det ikke være det eneste vi diskuterer, når vi taler velfærd osv.

Rigtig meget handler også om menneskers eget ansvar for eget liv (og om at vi andre tager frivilligt ansvar i forhold til os selv og vores nærmeste).

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Christian K Hansen 65 dage siden - Direkte link

Jeg er ikke sikker på at det alene er Cuba der er forbilledet. Sovjetunionen under Stalinstyret er også en del af det EL vil have indført.  Uden tvang og vold kan man nemlig ikke være sikker på at beholde magten.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
12
11
7
13
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -