Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

18

+7 Skrevet af Anders Wegge Keller 130 dage siden - Direkte link

Hvis man er utilfreds med en privat virksomheds prisniveau, kan man jo altid vælge at fravælge den. Problemet er nok at Politikken og dens læsere er så groet fast i tanken om kollektivismens fortræffeligheder, at den mulighed ikke er faldet dem ind.


+2 Skrevet af Torben Nielsen 130 dage siden - Direkte link
Jeg mener, Legoland begår en brøler af dimensioner. En forlystelse, der skal give et lille afbræk i dagligdagen. Et sted, hvor børn (og de voksne) kan være fri for alle de problemer, der dagligt skovles i hovedet på os af uduelige politikere. Og nu skal der sør'me osse laves et A- og et B-hold blandt børnene. Tak skal i da have, Legoland. Tjener i da ikke i forvejen styrtende på forlystelsen? Det er simpelthen usmageligt, i mine øjne. Man kan måske forsvare liberalismen som ideologi blandt voksne. Men her går legoland da helt i hegnet. Et lille paradis for børnene, øh ja for de priviligerede. Øv, skam jer! Jeg håber, det går Legoland som det er gået "Jensens bøfhus", usmagelig opførsel, der fører til boykot og fallit.

Skrevet af Dennis Thrysøe 128 dage siden - Direkte link

Det kunne også tolkes omvendt. Hvis ikke Legoland havde denne ordning, der koster ekstra for de "riiiige", så ville billetterne for alle (også de "fattige") måske koste 25% mere.

 

Hvem ved? Det er jo sådan vores skattesystem er skruet sammen.

- Annonce -

- Annonce -


+4 Skrevet af Gitte Nielsen 130 dage siden - Direkte link

Det er flere år siden Legoland indførte dette.

 

Og jeg har af den grund fravalgt Legoland, det er den eneste sanktionsmulighed forbrugerne har. Legoland gør intet ulovligt - men de gør noget uetisk og noget "ikke Dansk".

 


+5 Skrevet af Claus Wøbbe 130 dage siden - Direkte link

Hold da op - man har da "fast tracks" i masser af forlystelsesparker rundt om i verden! Hvorfor pokker tager I sådan på vej? Nå, men hvis man er utilfreds, kan man jo skrive en mail til direktionen og gøre opmærksom på, hvordan man oplever deres kundeadfærd. Det ville da være både nyttigt og konstruktivt.


+3 Skrevet af Morten V. Hansen 130 dage siden - Direkte link
Enig. Skal DSB så også afskaffe 1.klasse og skal Gucci sætte priserne ned på alle deres varer fordi det er uretfærsigt? Synes mere vi skal boykotte DSB. De får også gratis kaffe på første klasse. Det er snyd, siger jeg.

+4 Skrevet af Leif Barbré Knudsen 130 dage siden - Direkte link

Jamen det er da en meget større politisk forbrydelse at supermarkeder tager EKSTRA PENGE for en bedre leverpostej!! AAAAltzå, det er jo ren racisme overfor de fattige. Vi må tilkalde Enhedsfascisterne til at slå hårdt ned på den sociale massegrav.


Skrevet af Torben Nielsen 130 dage siden - Direkte link
Nåhh sådan. Så skal man også kunne betale for at komme foran i køen i Bilka, for at få hjælp af politiet, når man bliver overfaldet, osv. osv. Findes almindelig anstændighed ikke længere? Ganske almindelig forståelse for andre? Egoister tror pr. automatik, at alle er ude på at snyde, stjæle og rage til sig. Hvorfor mon det?

Skrevet af Dennis Thrysøe 128 dage siden - Direkte link

Ja, og hurtigkøen i Bilka bør også afskaffes :)

 

Det bør "HOV lanes" også. Folk skal ikke mase sig foran i trafikken, bare fordi de har flere personer i bilen.

 

I øvrigt kommer man vel ikke foran i køen i Legoland, men får mulighed for at forhåndsreservere et tidspunkt i en forlystelse? Hvilket nok endda bibringer Legoland omkostninger til personale/administration.

 

Altså har Legoland - ligesom Coop med Fakta og SuperBrugsen - valgt at tilbyde differentierede produkter.


+1 Skrevet af Niels Ohlsen 130 dage siden - Direkte link

Hvorfor skulle man dog ikke kunne betale sig fra at involvere sine børn i den primitive nationalistiske pøbels børn?

Hvorfor skulle man dog ellers arbejde 80 timer om ugen og skaffe arbejdspladser til det samme segment? Hvis ikke netop for at slippe for dette i fritiden?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

14
6
10
10
8
15
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11
15
4

- Annonce -

- Annonce -