Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

16

Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Hatten af for Özlem Cekic, der står ved sin mening. Uanset om jeg er enig i hendes politiske overbevisning eller ej, er hun et 'mandfolk'.

 

Faren for en politiker er jo så, at vedkommende bliver henvist til bagerste række. Hvem har efterfølgende f.eks. hørt om venstrepolitkerne, der præsenterede de 10 teser?


Skrevet af slettet bruger 419 1578 dage siden - Direkte link

Ja, hvem har det? Altså ud over at Søren Pind blev minister, Tina Nedergaard blev minister, Torsten Schack og Peter Christensen sidder og har siddet på vigtige partiposter, Lars Krarup fortsat er borgmester, Leif Mikkelsen har sit eget parti og Edith Thingstrup har fast plads i borgerlige spalter, så er de da fuldstændigt blev glemt.


Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Så er der såmænd nok også håb for Özlem Cekic, ikke?   ;-)

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af slettet bruger 1099 1578 dage siden - Direkte link

Husk at Kristian Madsen først og fremmest er fagforeningsmand og partilakaj. Politik, meninger og den slags kommer i anden eller tredje række. Denne tidligere "hangaround i fagbevægelsen"s klummer er en tour de force ud i hvidvaskning og bortforklaringer omkring Helle Thorning og S-SF -"projektet", over tid endda på den komisk selvmodsigende måde. 

 

Ozlem er i Kristian Madsens optik farisæer (helt bogstavligt) og skal naturligvis derfor kanøfles. 


Skrevet af Louis B. Knockel 1578 dage siden - Direkte link

"Politikens Kristian Madsen går langt over stregen i sin polisering mod Øslem Cekic"

 

Hvad betyder ordet polisering?

 


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Det skulle have været "politisering" - det er nu rettet. Tak for det.


Skrevet af _slettet_bruger_7892 1578 dage siden - Direkte link

Det er sjovt hvor mange der vil tage hatten af for Özlem Cekic. Damen der stædigt fastholder, at det er de arbejdsløse som "betaler" skattelettelser.

 

Pudsigt nok lader det til at jeg er ganske enig med Kristian Madsen i denne sag. Özlem havde ingen jordisk chance for genvalg, hun blev valgt ind på et hængende hår - efter fintælling. Hvis hun vil fortsætte i folketinget, kræver det en sag som denne - en sag hvor der med sikkerhed er opbakning blandt vælgerne.Hvad hun og sympatisørene tilsyneladende har glemt, så er det Carina. Der går en lige linie fra Carina selvmålet til den nye retorik i SF "det skal kunne betale sig at arbejde" . At hun ikke udviser den mindste smule ansvarlighed for sit dårlige politiske arbejde -  siger det hele.


Skrevet af Smutti 1578 dage siden - Direkte link

der tror jeg så i modsætning til dig at Özlem i høj grad har chance for at blive valgt igen, for det er et faktum at hun har mange mange støtter for sit synspunkt, og står man i stemmeboksen næste gang der er valg så husker man hende og har man bare det mindste lille sympati med hende sættes krydset der tror jeg i hvert fald.


Skrevet af _slettet_bruger_7892 1578 dage siden - Direkte link

Ja - efter denne manøvre er hendes chancer blevet kraftigt forbedret. Det er grunden til at jeg ikke tilægger hende de store flotte bevægegrunde. Tværtimod fremstår hun som springende fra det synkende skib, med maksimal fokus på sin person - for egen vinding - og fra en situation hun selv har skabt.

Hvis nogen har grundstødt hele tanken om at de arbejdsløse skal have flere penge - så er det hende. Hun virker æresløs og spejlblank - at hun skal have respekt kan jeg simpelthen ikke forstå.


Skrevet af slettet bruger 6003 1578 dage siden - Direkte link

Jeg skal overhovedet ikke tage hatten af for hende.

 

Men hvis valget for umiddelbar sympati partout skal stå mellem hende og så meningsbladets "journalist", så kan man ikke lade være med at holde med hende. 

 

Tilsammen vil jeg dog grine af begge to. Af hende fordi hun er en helt blæst demagog uden nogen forbindelse til realiteternes verden og af ham, fordi han er en krybende, selvfed pamper udi medieverdenen, der ser sit metier som navigatør i det store skatteyderbetalte politiker-spindoktor-mediefolk circus under trussel. 


Skrevet af slettet bruger 425 1578 dage siden - Direkte link

+1


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

AMEN! +1


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Som jeg skrev i min kommentar, så sympatiserer jeg ikke (meget langt fra endda) med SF, og på den baggrund ser jeg med glæde frem til næste valg og en decimering af SF´s repræsentation i folketinget.

Når jeg alligevel tager hatten af for Øslem, er det fordi hun med sin holdning i den aktuelle sag står for noget, som meget få politikere idag lever op til: Hun siger hvad hun mener, og hun holder fast i hvad hun mener, også selv om hun kommer i modvind. Hvor mange politikere i regeringspartierne - eller for den sags skyld i folketinget - kan man sige det samme om? 

( I et svagt øjeblik kan jeg måske også bringes til at indrømme, at min holdning er påvirket af det faktum, at en Øslem, der holder fast, betyder større problemer for SF og dermed for regeringen.)


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

Özlem Cecik er blot så forhippet på magt og penge - til sig selv og sine vælgere, de københavnske muslimer, der ikke gider arbejde - at hun holder fast her.

 

Jeg er enig med Kristian Madsen. Og Özlem er en skamplet på et vestligt demokrati. Hun burde sendes hjem til sit eget land.


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Den eneste skamplet i denne sammenhæng er (hvis vi skal bevæge os ud i den retorik) Kristian Madsen; han er en skamplet på journaliststanden. Desværre er der efterhånden så mange pletter, at man tror at det er pletterne der er det normale. 


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

Men Christian, man skal altså ikke have respekt for hende. Hun er snotdum. Helt blank. Og hun mener ikke det, hun mener, af en-eller-anden ideologisk overbevisning. 

 

Özlem Cecik har disse holdninger, fordi de er de nemmeste at have, og dermed de nemmeste at promovere.

Nu har hun så et job, der er 4-5 gange bedre betalt, end hvad hun ville kunne oppebære i det private - pga. disse holdninger. Hun ville aldrig kunne finde rundt i en liberal holdning, så det har hun dermed ikke. Det er meget nemmere at snakke om "de fattige" - det er i øvrigt typisk muslimsk at piske stemninger op, som Özlem gør, og nægte at anerkende, at stemningen har et indhold, man skal forholde sig til. 

 

Hun er dum som snot. Og derfor har jeg ikke respekt for hende.


Skrevet af slettet bruger 419 1578 dage siden - Direkte link

Hun burde sendes hjem til sit eget land.

 

Tyrkiet, Finland, Kurdistan eller Vesterbro?


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

Et sted syd eller øst for Grækenland. Hvor præcis kunne ikke rage mig mindre.


Skrevet af slettet bruger 6003 1578 dage siden - Direkte link

Özlem Cecik er blot så forhippet på magt og penge - til sig selv og sine vælgere, de københavnske muslimer, der ikke gider arbejde - at hun holder fast her.

 

Jeg er lidt enig.

 

Det er svært ikke at se, at ÖC har idenficeret en stribe vælgergrupper af de allersvageste (eller største nydere netto) og at hun ved, at de rent demografisk er rigeligt i hendes kreds til at holde hende i FT, så længe hun bare holder ved retorikken.

 

Hun er meget lidt kvik, så mon ikke at hendes simplistiske diskurs er helt bevidst valgt. 


Skrevet af ckh 1578 dage siden - Direkte link

Kristian Madsen forfægter åbenbart samme synspunkter som toppen i SF - nemlig: Partiet er ikke en demokratisk forening, hvor hvert medlem kan stemme efter sine personlige overbevisninger. Partiet er en autoritær politisk forening, som vil have fælles fodslag (og støvletramp) når ledelsen forlanger det.


Skrevet af slettet bruger 3552 1578 dage siden - Direkte link

Özlem virker sympatisk, emn er på mange måder ikke for smart.

Bla burde hun have taget konsekvensen af en lang række sager hvor Özlem har protesteret over SF politikker i parløbet med socialdemokraterne.

Özlem hører til hos Enhedslisten.


Skrevet af nwinther 1578 dage siden - Direkte link

Øzlem var (og er) politisk død - især i SF. Primært fordi hun brændte enhver rest af politisk kompetence på Carinas havegrill.

 

Denne manøvre giver hende et øjebliks berømmelse, men resulterer samtidig i hendes komplette politiske isolation. Der er ingen steder for Øzlem at gå hen, og selvom hun skulle være heldig nok til at blive valgt igen (tvivlsomt, SF går massivt tilbage) vil hun fortsat være politisk paria.

 

Medmindre, naturligvis, der sker en revolution i SF, som fjerner Villy, Thor, Pernille og Ole, trækker SF ud af regering og stærkt mod venstre, opsiger regeringsforligene mv. I så fald vil der være plads til Øzlem og hun vil være politisk levedygtig i SF. Men der er mange ubekendte i sådan en revolution (der har tendens til, som saturn, at æde sine børn).


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Hvis det eneste der skal til for at (gen-)skabe plads til Øslem er SF´s totale sammenbrud, så er hun ikke langt fra målet. I øvrigt er hun lige blevet genopstillet, så helt ringe er opbakningen ikke.


Skrevet af nwinther 1578 dage siden - Direkte link

Spørgsmålet er nok, om der er et SF at eksistere i. Og selvom der måske nok kan blive "plads" til SF, så kræver det trods alt, at man bliver valgt ind.

 

Helt ærlig virker Øzlem som politisk oppertunist (ikke den eneste, men alligevel), som ønsker at gøre livs-karriere på tinge. Hun har bevist, at hun ikke har hjerne til at lede en socialistisk tænketank eller en eller anden faglig organisation (det kræver ellers ikke ret meget) og hun vil næppe nedlade sig til at blive praktiserende sygeplejerske igen. Så er der kun folketinget tilbage. Og Øzlem er blød nok til at optræde på den socialdemokratiske venstrefløj (hun er jo ret beset en brunere, dummere udgave af Mette "Allersvageste" Frederiksen) - men det er klart, at en eller anden form for sammenbrud eller revolution bliver nødvendig, inden hun kan lave sit træk.


Skrevet af bjarnebinee 1578 dage siden - Direkte link

Ih hvor er det synd for stakkels Ôzlem Cekic.

 

Hvem husker ikke hendes heroiske og uegennyttige kamp for Carina, et af de stakkels ofre for danskernes ondskab.

 

Hvem husker ikke det åndelige overfald fra kuglestøderen, et overfald Ôzlem med sin skarpe intelligens let afværgede.

 

Jeg synes det er et fortræffeligt argument, at fordi Kristian Madsen er en socialdemokratisk nar og kritiserer Ôzlem Cekic, så er Ôzlem automatisk sympatisk og skal respekteres og beskyttes.

 

Hvis vi alle var som Ôzlem Cekic og Christian Melgaard, så var verden et bedre sted at leve. Ingen onde tanker eller listige planer (hvem skulle dog udtænke dem?).

 

Melgaard, går du iøvrigt med hat?


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Jeg har vist flere gange understreget, at jeg ikke har meget til overs for SF og Øslem, og hvis du læser hvad jeg tidligere har skrevet om f.eks. Øslem, så burde det være overflødigt at gentage, men du har tidligere vist dig lidt tung i optrækket, så jeg gør det gerne for din skyld.

 

Men uanset hvor ubehjælpsom, usympatisk og (her kan du selv fylde passende tillægsord ind) Øslem er som poolitiker, så har hun som alle andre krav på en fair behandling. Jeg finder f.eks. ikke dine indlæg specielt geniale eller indsigtsfulde, men jeg besvarer dem alligevel troligt - et langt stykke af vejen. Det hedder respekt for andre mennesker.

 

Bruger du selv narresut?  

 


Skrevet af bjarnebinee 1578 dage siden - Direkte link

Nej,

Jeg har desværre heller ikke en du evt. kunne få eller låne.

Hvad er der galt med din egen?


Skrevet af Jens Krag 1578 dage siden - Direkte link

Hvorfor stopper du ikke dit korstog din nar. Der er ingen der gider læse dine tåbeligheder.


Skrevet af Juul 1578 dage siden - Direkte link

Lidt ironisk, at du skriver det så grimt, ik'?


Skrevet af Christian Melgaard 1578 dage siden - Direkte link

Jeg mener nu Jens Krag´s kommentar til Bjarne Binee er velanbragte - om end overflødige i den forstand at jeg da heller ikke gider læse hans meningsløse indlæg, men så kan man jo bare bruge "skjul bruger" funktionen - så er den ikke længere.


Skrevet af slettet bruger 6264 1578 dage siden - Direkte link

Vi har tilstrækkeligt med politikere, der siger noget og så gør noget andet. Regeringen som eksempel. Derfor min respekt, som helt bestemt ikke er politisk, for Özlem Cekic.

 

Og så var der vist også et parti, der snakkede og snakkede om "åbne grænser, lukkede kasser", som rigtigt nok stemte for de "åbne grænser", men så desværre ikke havde 90 mandater til de "lukkede kasser".

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

21
16
4
15
12
17
10
11
11
20
12
13
16
11
9
11
17
15
13
13

- Annonce -


Afstemning
Vil du stemme på "Årets Dansker" på Berlingske Tidende?

- Annonce -