Kontakt 180Grader.dk
16

Skrevet af Christian Melgaard 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Det skulle have været "politisering" - det er nu rettet. Tak for det.


Skrevet af Christian Melgaard 1370 dage siden - Direkte link

Som jeg skrev i min kommentar, så sympatiserer jeg ikke (meget langt fra endda) med SF, og på den baggrund ser jeg med glæde frem til næste valg og en decimering af SF´s repræsentation i folketinget.

Når jeg alligevel tager hatten af for Øslem, er det fordi hun med sin holdning i den aktuelle sag står for noget, som meget få politikere idag lever op til: Hun siger hvad hun mener, og hun holder fast i hvad hun mener, også selv om hun kommer i modvind. Hvor mange politikere i regeringspartierne - eller for den sags skyld i folketinget - kan man sige det samme om? 

( I et svagt øjeblik kan jeg måske også bringes til at indrømme, at min holdning er påvirket af det faktum, at en Øslem, der holder fast, betyder større problemer for SF og dermed for regeringen.)


Skrevet af Smutti 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

der tror jeg så i modsætning til dig at Özlem i høj grad har chance for at blive valgt igen, for det er et faktum at hun har mange mange støtter for sit synspunkt, og står man i stemmeboksen næste gang der er valg så husker man hende og har man bare det mindste lille sympati med hende sættes krydset der tror jeg i hvert fald.

- Annonce -


Skrevet af Christian Melgaard 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Den eneste skamplet i denne sammenhæng er (hvis vi skal bevæge os ud i den retorik) Kristian Madsen; han er en skamplet på journaliststanden. Desværre er der efterhånden så mange pletter, at man tror at det er pletterne der er det normale. 


Skrevet af ckh 1370 dage siden - Direkte link

Kristian Madsen forfægter åbenbart samme synspunkter som toppen i SF - nemlig: Partiet er ikke en demokratisk forening, hvor hvert medlem kan stemme efter sine personlige overbevisninger. Partiet er en autoritær politisk forening, som vil have fælles fodslag (og støvletramp) når ledelsen forlanger det.


Skrevet af nwinther 1370 dage siden - Direkte link

Øzlem var (og er) politisk død - især i SF. Primært fordi hun brændte enhver rest af politisk kompetence på Carinas havegrill.

 

Denne manøvre giver hende et øjebliks berømmelse, men resulterer samtidig i hendes komplette politiske isolation. Der er ingen steder for Øzlem at gå hen, og selvom hun skulle være heldig nok til at blive valgt igen (tvivlsomt, SF går massivt tilbage) vil hun fortsat være politisk paria.

 

Medmindre, naturligvis, der sker en revolution i SF, som fjerner Villy, Thor, Pernille og Ole, trækker SF ud af regering og stærkt mod venstre, opsiger regeringsforligene mv. I så fald vil der være plads til Øzlem og hun vil være politisk levedygtig i SF. Men der er mange ubekendte i sådan en revolution (der har tendens til, som saturn, at æde sine børn).


Skrevet af Christian Melgaard 1370 dage siden - Direkte link

Hvis det eneste der skal til for at (gen-)skabe plads til Øslem er SF´s totale sammenbrud, så er hun ikke langt fra målet. I øvrigt er hun lige blevet genopstillet, så helt ringe er opbakningen ikke.


Skrevet af nwinther 1370 dage siden - Direkte link

Spørgsmålet er nok, om der er et SF at eksistere i. Og selvom der måske nok kan blive "plads" til SF, så kræver det trods alt, at man bliver valgt ind.

 

Helt ærlig virker Øzlem som politisk oppertunist (ikke den eneste, men alligevel), som ønsker at gøre livs-karriere på tinge. Hun har bevist, at hun ikke har hjerne til at lede en socialistisk tænketank eller en eller anden faglig organisation (det kræver ellers ikke ret meget) og hun vil næppe nedlade sig til at blive praktiserende sygeplejerske igen. Så er der kun folketinget tilbage. Og Øzlem er blød nok til at optræde på den socialdemokratiske venstrefløj (hun er jo ret beset en brunere, dummere udgave af Mette "Allersvageste" Frederiksen) - men det er klart, at en eller anden form for sammenbrud eller revolution bliver nødvendig, inden hun kan lave sit træk.


Skrevet af bjarnebinee 1370 dage siden - Direkte link

Ih hvor er det synd for stakkels Ôzlem Cekic.

 

Hvem husker ikke hendes heroiske og uegennyttige kamp for Carina, et af de stakkels ofre for danskernes ondskab.

 

Hvem husker ikke det åndelige overfald fra kuglestøderen, et overfald Ôzlem med sin skarpe intelligens let afværgede.

 

Jeg synes det er et fortræffeligt argument, at fordi Kristian Madsen er en socialdemokratisk nar og kritiserer Ôzlem Cekic, så er Ôzlem automatisk sympatisk og skal respekteres og beskyttes.

 

Hvis vi alle var som Ôzlem Cekic og Christian Melgaard, så var verden et bedre sted at leve. Ingen onde tanker eller listige planer (hvem skulle dog udtænke dem?).

 

Melgaard, går du iøvrigt med hat?


Skrevet af Christian Melgaard 1370 dage siden - Direkte link

Jeg har vist flere gange understreget, at jeg ikke har meget til overs for SF og Øslem, og hvis du læser hvad jeg tidligere har skrevet om f.eks. Øslem, så burde det være overflødigt at gentage, men du har tidligere vist dig lidt tung i optrækket, så jeg gør det gerne for din skyld.

 

Men uanset hvor ubehjælpsom, usympatisk og (her kan du selv fylde passende tillægsord ind) Øslem er som poolitiker, så har hun som alle andre krav på en fair behandling. Jeg finder f.eks. ikke dine indlæg specielt geniale eller indsigtsfulde, men jeg besvarer dem alligevel troligt - et langt stykke af vejen. Det hedder respekt for andre mennesker.

 

Bruger du selv narresut?  

 


Skrevet af bjarnebinee 1370 dage siden - Direkte link

Nej,

Jeg har desværre heller ikke en du evt. kunne få eller låne.

Hvad er der galt med din egen?


Skrevet af Jens Krag 1370 dage siden - Direkte link

Hvorfor stopper du ikke dit korstog din nar. Der er ingen der gider læse dine tåbeligheder.


Skrevet af Christian Melgaard 1370 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Jeg mener nu Jens Krag´s kommentar til Bjarne Binee er velanbragte - om end overflødige i den forstand at jeg da heller ikke gider læse hans meningsløse indlæg, men så kan man jo bare bruge "skjul bruger" funktionen - så er den ikke længere.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

10
7
26
25
12
7
6
10
8
13
10
9
4
3
2
33
9
15
13
12

- Annonce -


- Annonce -