Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

32

Skrevet af ChewieBroCColuwie 1610 dage siden - Direkte link

I det mindste skriver BT at manden er fra CEPOS modsat DR som beskriver radikale politikkere som objektive eksperter.

http://www.180grader.dk/Politik/thornings-tale-umenneskeligt-god-dr-kalder-radikal-folketingskandidat-ekspert-i-retorik#c299081


Skrevet af Merlyn Fiftyfive 1610 dage siden - Direkte link

Essensen i HTS's nytårstale er for mig at se:

 

1. Solidariteten handler om, at vi alle skal acceptere, at vi vil opleve reelt fald i personlig købekraft. Årsagerne hertil er flere, men væsentligst pt er manglende konkurrenceevne på grund af voldsomt skattetryk forårsaget af et ekstremt omfattende og stort offentligt forbrug.

 

HTS og regeringen har interesse i ikke at forbedre betingelserne for den private beskæftigelse og eksporterhvervene i DK. Flere arbejdsløse og endnu andre truet af udsigten hertil giver socialisterne gunstige betingelser for at kunne sige "jamen vi hjælper alle, der kommer i klemme". De glemmer kun at oplyse, at de ingen midler kan skaffe hertil på grund af økonomisk nedgang.

 

Via politiske tiltag herefter vil mange over en meget kort årrække kunne ansættes i offentlige stillinger til ret lave eller decideret usle lønninger - ingen må jo sige nej til anvist arbejde. Et sandt proletariat er dermed oprettet og det er jo netop socialismens dybe og mest intense ønske og sejr.

(Alt styres herfra og herefter meget lettere da alt og alle er underlagt offenligt ansættelse og kontrol.Ingen private erhversfolk eller private interesseorganisationer kan længere ytre sig og forstyrre den socialistiske dagsorden. Det totalitæres triumf over alt og alle.)

 

Hvis dette scenarium minder om noget der skete i Tyskland og Rusland for ca 80 -100 år siden er det ikke tilfældigt. Principperne er stadig de samme. Kun rammerne er ændret.

 

2. Vi skal nu i 2012 acceptere at få ligeså meget EU ind i DK og hver eneste borgers hverdag, som det må kræve for at HTS kan score sig en toppost i samme forbandede, totalitære, socialistiske regime i løbet af få år. Dette med henblik på HTS's personlige sejr og triumf - gående hånd i hånd med EU's samme.

 

Politikere generelt bruger gensidigt og samtidigt hinanden/EU-systemet til at skabe og bevare vinding/fremgang for sig selv og det totalitære EU.

 

Jeg mener, at HTS, såvel som "tidligere kommunist" men også nu som dårligt forklædt  socialist/socialdemokrat, stadig arbejder målrettet og energisk for en verdensomspændende socialistisk dagsorden. Med hende og hendes ligesindede ved roret i den europæiske afdeling, EUSR. European United Socialistic Republic.

 

Se ikke alene på hvad hun/de/nogen siger, men hvad de faktisk gør. Det sidste er det man kalder "det faktiske, det realiserede, virkeligheden". Og det er det som tæller. Kan man samtidig se, at der er markante forskelle mellem ytrede hensigter, afgivne løfter og det gjorte, er det på høje tide at overveje sin situation og sine beslutninger vedrørende fremtiden.

 

Leve frihed

 

Merlyn55


Skrevet af slettet bruger 425 1610 dage siden - Direkte link

+1

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

3
10
16
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9

- Annonce -


Afstemning
Hvilken DR-produktion er mest venstreorienteret?

- Annonce -