Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

12

+6 Skrevet af Gitte Nielsen 10 dage siden - Direkte link

Hvis man ikke har samme mening som Consito, så skal man forbydes at deltage i en diskution ?????

 

Det er IKKE demokrati - vi lever i Danmark og der har man lov til at ytre sig. 


+7 Skrevet af Holger Madsen 10 dage siden - Direkte link

Man kan ikke andet end at blive rørt over disse kloge menneskers menneskesyn, nemlig at det absolut kun er deres meninger og holdninger, der må nyde fremme i alle sager. Det er virkelig ægte demokratiske mennesker med helt rigtige meninger.

Hvem afgør så, at det er deres meninger, der er rigtige, spørger det måbende, skimlede kældermenneske så? Det afgør de sørme da selv.


+7 Skrevet af Travis Malmsuck 10 dage siden - Direkte link

Nu giver Danmarks Radio jo heller ikke taletid til mennesker som er uenige med Politikensegmentet, så det burde sådan set kun være et teoretisk problem for geniet.

- Annonce -

- Annonce -


+2 Skrevet af Holger Skjerning 10 dage siden - Direkte link

Jeg har lige sendt en kommentar om dette til Politiken (avisen).

Det er et forståeligt synspunkt, og foruden i klimadebatten kender jeg det i høj grad fra debatten om kernekraft, hvor det tit er dem, der ved mindst, der har de mest bastante meninger.

Men - oh skræk - hvis modstanderne var blevet forment adgang til at ytre sig. Borgerkrig!!!

Jeg mener, at der skal være rimelig plads til meninger, der ikke nødvendigvis er korrekte. Faktisk har man jo stemmeret, også selv om man ikke er særlig orienteret om de aktuelle problemer.

Ukvalificerde indlæg giver jo folk, der ved bedre, anledning til at korrigere og forklare. Det fremmer debatten!


+4 Skrevet af Kontant 10 dage siden - Direkte link

Send disse tåber linket til denne dokoumentar fra britiske Channel 4 der beviser, at det er solens aktivitet der styrer klimaet, og at det intet har med den smule CO2 som vi mennesker er ansvarlige for, at gøre.

 

The Great Global Warming Swindle Full Movie

 

https://www.youtube.com/watch?v=52Mx0_8YEtg


Skrevet af Holger Skjerning 9 dage siden - Direkte link

Til Kontant: Svært at se, om du mener det alvorligt. Men hvis ... så kan jeg oplyse, at Solens aktivitet (udstråling af lys og varme) er stort set konstant, og har været det i mange tusind år. Der er små periodiske variationer, varierende antal solpletter, og somme tider hurtige udbrud af materiale (protuberanser), der udsende byger af ladede partikler, men det er kortvarige påvirkninger, der kun har marginal virkning på klimaet. - Og vigtigt: påvirkningen svinger op og ned, og kan altså ikke give varige temperaturstigninger!

Det er simpel fysik, som kan ses i alle verdens tabeller for gassers egenskaber, at flere klimagasser i atmosfæren vil hæve jordens middeltemperatur. Klimamodellerne beregner, hvor meget og hvor hurtigt det vil ske. Og de gør det bedre og bedre, naturligvis. 


+2 Skrevet af Kontant 9 dage siden - Direkte link

Holger Skjerning!

 

Du har åbenbart ikke set filmen hvor videnskabsfolk forklarer, at solens aktivitet ikke altid er den samme, og at klimamodellerne fra IPCC ikke virker. Nogle af disse videnskabsfolk har forladt IPCC der er en politisk organisation finansieret af skatteyderne.

 

Når store solstorme fejer kosmisk stråling fra rummet væk fra jorden bliver der dannet færre skyer der kan blokke for solens stråling, og varme. Basal videnskab! De sorte pletter som vi kan se på solen skifter tit i størrelse, og solstormene der hamrer mod jorden har ikke altid den samme styrke. Dette beviser billeder og filmoptagelser!

 

For bare 1.000 år siden var temperaturerne på Grønland noget højere end de er i dag. For 6.000 år siden var temperaturerne endnu højere så alt jeres hysteriske vås om, at det er menneskekabt CO2 der skaber klimaforandringer holder ikke en meter. Specielt fordi I ikke har et eneste bevis for det. I har en teori der forlængst er blevet modbevist.

 

Menneskeskabt CO2 udgør desuden kun 4% af den samlede CO2 udledning. Resten kommer fra verdenshavene, vulkaner osv. Vanddamp er dog suverænt den største drivhusgas af alle. 

 

Tag dig tid til, at se filmen, og forklar hvorfor du mener, at videnskabsfolkene i filmen lyver. Eller endnu bedre. Dokumenter, at de lyver.

 

Se filmen, og bliv klogere af de videnskabsfolk der udtaler sig i filmen.

 

Hav en god dag.


+1 Skrevet af Kurt Elmelund 8 dage siden - Direkte link

Hvis varmen fra solen har været konstant i mange tusind år, hvordan kan det så være at klimaet og temperaturen her på jorden, har været så ukonstant i lige så mange tusind år?


Skrevet af Kontant 6 dage siden - Direkte link

Det er ikke alene varmen fra solen der er det afgørende. Det er også styrken af solstormene, og der er store forskelle fra periode til periode. Det beviser billeder og filmoptagelser. Jo stærkere en solstorm er, desto flere kosmiske partikler (der f.eks. indeholder brint) fejer solstormen væk fra jorden. Dermed bliver der dannet færre skyer der kan blokke for solens stråler, og dette holder mere af varmen fra solen i de lavere luftlag. Basal videnskab der baserer på fakta, og ikke teori.


Skrevet af Marianne Minerva Andersen 7 dage siden - Direkte link

Der har altid og vil altid være klimaforandringer men det er kun i de sidste 15-20 år, at der har været en hel kult omkring teorien om menneskeskabte klimaforandringer. I.flg disse så vil jordens klima kun blive varmere p.g.a vores udledning af co2.

 

Nu høre vi så at masser af pingvinunger er døde af sult på Antarktis p.g.a et rekordstort lag af havis, noget som jo ikke rigtig kan passe ind i klimamodellerne fra IPCC og påstanden om at al havis forsvinder hurtigt netop p.g.a co2.

 

Måske Moder Natur ikke er så forudsigelig som visse politikere og deres betalte forskere gerne vil have at menigmand skal tro? I hvert fald er der nu så meget politik og rigtig mange penge i "varm luft", at co2 teorien begynder at lugte af noget helt andet, end bare bekymring for klodens klima.


Skrevet af Michael Tomsen 6 dage siden - Direkte link

Sjovt: ingen kan se menneskeskabt global opvarmning, men alle kan se chemtrails på himlen hver dag som ikke var der i 80/90erne! Hvad får opmærksomhed?

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -