Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

Skrevet af Jacob Lund 1635 dage siden - Direkte link

Ja, disse levebrødspolitikere bekræfter gang på gang tesen om, at når man har set lyset, så betyder fornuft og argumentation ikke noget.

 

Hvilke dårlige erfaringer Norge har, tæller ligesom ikke, for Christiansborg ligger jo i Kjøffenhawn, og når man står og skutter sig i vestenvinden, så kan blikket jo kun være vendt mod Sverige.

 

At der så heller ikke er noget, der tyder på en positiv effekt, forstyrrer ikke disse menneskers verdensbillede, når det drejer sig om deres altopslugende had - til mænd.

 

At noget tænkende menneske overhovedet kan fostre den tanke at kriminalisere købet uden samtidig at gøre det samme med salget, er i og for sig en gåde i sig selv, men konsekvensen heraf må jo være, at jubkier er nogle farlige forbrydere, som samfundet må beskytte de stakkels pushere imod. Og de stakkels våbensælgere, der bliver påtvunget andres kriminelle lyster til at købe varerne.

 

Hellige enfold.


Skrevet af _slettet_bruger_4155 1635 dage siden - Direkte link

Prostitution og rød romantik

 

Prostitution har udviklet sig til en mafia industri med rockere, østbander,menneskehandel, kidnapping, voldtægt, tortur.

Det noget "romantiske" liberale ikke lukket ind i deres fantasiverden


Skrevet af slettet bruger 8261 1635 dage siden - Direkte link

Carlsberg har også vist sig at have involveret med rockere. Vil du også lukke Carlsberg?

Eller er problemet med mafia og rockere måske at politiet ikke længere kan beskytte ærlige erhversdrivende?

Talrige virksomheder er nødt til at betale beskyttelsespenge for at kunne drive deres forretning uhindret. Det er naturligvis ikke iorden, men det er jo netop en opgave for politet. At lukke de virksomheder der er tvunget til at betale beskyttelsespenge er som at skære hovedet af en med halsbetændelse.

 

Vold, voldtægt, tortur, menneskehandel, kidnapning etc er allerede forbudt. Tror du virkelig at man kan løse et problem ved at indføre flere love der gør det forbudt på flere måder?

 

Skal man virkelig gøre noget ulovligt, fordi andre ulovligheder kan sættes i forbindelse med det?

Vi kan afskaffe bankrøverier ved at forbyde banker.

Børnemishandling kan afskaffes ved at forbyde folk at få børn.

Hustruvold kan afskaffes ved at forbyde folk at indgå i forhold.

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af _slettet_bruger_4155 1635 dage siden - Direkte link

Carlsberg! Hvilken tåbelig sammenligning et enkeltstående tilfælde,der er afsluttet

for prostitution er Rocker,bande, mafia-involvering standard.

 

 


Skrevet af Laurentius 1635 dage siden - Direkte link

Man har gjort det kriminelt at drive bordel og så brokker man sig over at bordeller efterfølgende drives af kriminelle. Det minder mig om Aukens klassiker: "Først pisser de på os og så siger de at vi lugter".

 

At diverse bander aftvinger bordellerne beskyttelsespenge burde i øvrigt ikke lægges bordellerne til last. De er jo ofre i den situation på linie med andre erhvervdrivende, der afkræves beskyttelsespenge

 

Kidnapning, frihedsberøvelse o.l. er i øvrigt et begrænset problem i branchen selvom det ofte fremhæves som noget nær regelen.

 

Og problemerne i branchen er i øvrigt irrelevante i forhold til et sexkøbsforbud så længe man ikke kan dokumentere at et sexkøbsforbud afhjælper disse problemer.

 


Skrevet af slettet bruger 8261 1635 dage siden - Direkte link

Al snak om at ville forbyde folk at sælge bestemte tjenesteydelser bunder i en ren og skær viktorians tankegang om at sex er noget urent, beskidt og skammeligt noget.

Argumenter såsom at det skader dem der udøver det er både lamme og irrelevante.

Måske det giver psykiske problemer. Måske det giver psykiske problemer at være falk-reder og se blodige trafikuheld tæt på. Måske det giver psykiske problemer at være brandmand. Måske det giver psykiske problemer at være soldat. Eller tandlæge. Eller mange andre ting.

Måske man bliver slidt op af at være skraldemand. Maskinarbejder. Smed. 

Måske er livet farligt.

 

Skal vi forbyde alt der er potentielt farligt, eller skal vi acceptere at voksne mennesker har ret til at bestemme selv over hvad de vil, når blot de ikke er til unødig fare eller ulempe for andre?

 

Menneskehandel er allerede særdeles forbudt og strafbart, så argumentet om at det er for at bekæmpe det, er rimeligt søgt. Hvis politiet ikke allerede kan stoppe noget der allerede er strafbart og særdeles forbudt, så tror jeg ærligt talt ikke de får nemmere ved at bekæmpe det, bare fordi det bliver forbudt på flere måder.

 

Det eneste der reelt er i spil her, er Big Mother der vil forbyde noget hun syntes er ulækkert.

 

Vi kan trøste os med at alt andet snart også er forbudt, og at alle danskere allerede er de facto kriminelle, det eneste der er spørgsmålet er hvilke paragraffer vi har brudt, og hvad straframme der kan anvendes.

Når alle er kriminelle og politiet fattes ressourcer, så har de ikke tid til at håndhæve alle de love vores kære ledere har så travlt med at masseproducere.


Skrevet af Laurentius 1635 dage siden - Direkte link

Al snak om at ville forbyde folk at sælge bestemte tjenesteydelser bunder i en ren og skær viktorians tankegang om at sex er noget urent, beskidt og skammeligt noget.

Ja, man ser da også tilhængere af et forbud sige at det handler om at "sende et signal", når de konfronteres med at et forbund ingen positive effekter vil have. Altså er de tilfredse med symbollovgivning, der ikke er andet end moralprædiken via Straffeloven. En uskik, der burde være forbudt iflg. Grundloven.

 


Skrevet af roehakker 1635 dage siden - Direkte link

Et spørgsmål , når Danske kvinder rejser til udlandet og køber mørk sex , deltager disse Danske kvinder så også i sexslaveri eller er det bare et naturligt kvindeligt behov der skal dækkes .


Skrevet af Laurentius 1635 dage siden - Direkte link

Og hvad med tandanske kvinder, der får masseret deres "yoni"?

 

Men selvfølgelig skal ingen af delene forbydes - det er servicere en kvinde seksuelt anses ikke for fornedrende. Det er mandlig begær, der er ækelt, krænkende og traumatiserende.

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

6
12
11
7
13
18
16
11
17
6
15
13
9
11
14
16
22
11
8
6

- Annonce -


Afstemning
Hvad mener du om den nye aktiesparekonto?

- Annonce -