Kontakt 180Grader.dk
15

Skrevet af Jacob Lund 1367 dage siden - Direkte link

Ja, disse levebrødspolitikere bekræfter gang på gang tesen om, at når man har set lyset, så betyder fornuft og argumentation ikke noget.

 

Hvilke dårlige erfaringer Norge har, tæller ligesom ikke, for Christiansborg ligger jo i Kjøffenhawn, og når man står og skutter sig i vestenvinden, så kan blikket jo kun være vendt mod Sverige.

 

At der så heller ikke er noget, der tyder på en positiv effekt, forstyrrer ikke disse menneskers verdensbillede, når det drejer sig om deres altopslugende had - til mænd.

 

At noget tænkende menneske overhovedet kan fostre den tanke at kriminalisere købet uden samtidig at gøre det samme med salget, er i og for sig en gåde i sig selv, men konsekvensen heraf må jo være, at jubkier er nogle farlige forbrydere, som samfundet må beskytte de stakkels pushere imod. Og de stakkels våbensælgere, der bliver påtvunget andres kriminelle lyster til at købe varerne.

 

Hellige enfold.


Skrevet af Laurentius 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Man har gjort det kriminelt at drive bordel og så brokker man sig over at bordeller efterfølgende drives af kriminelle. Det minder mig om Aukens klassiker: "Først pisser de på os og så siger de at vi lugter".

 

At diverse bander aftvinger bordellerne beskyttelsespenge burde i øvrigt ikke lægges bordellerne til last. De er jo ofre i den situation på linie med andre erhvervdrivende, der afkræves beskyttelsespenge

 

Kidnapning, frihedsberøvelse o.l. er i øvrigt et begrænset problem i branchen selvom det ofte fremhæves som noget nær regelen.

 

Og problemerne i branchen er i øvrigt irrelevante i forhold til et sexkøbsforbud så længe man ikke kan dokumentere at et sexkøbsforbud afhjælper disse problemer.

 


Skrevet af Laurentius 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Al snak om at ville forbyde folk at sælge bestemte tjenesteydelser bunder i en ren og skær viktorians tankegang om at sex er noget urent, beskidt og skammeligt noget.

Ja, man ser da også tilhængere af et forbud sige at det handler om at "sende et signal", når de konfronteres med at et forbund ingen positive effekter vil have. Altså er de tilfredse med symbollovgivning, der ikke er andet end moralprædiken via Straffeloven. En uskik, der burde være forbudt iflg. Grundloven.

 

- Annonce -


Skrevet af Laurentius 1367 dage siden - Direkte link
Svar på et indlæg, der ikke længere eksisterer.

Og hvad med tandanske kvinder, der får masseret deres "yoni"?

 

Men selvfølgelig skal ingen af delene forbydes - det er servicere en kvinde seksuelt anses ikke for fornedrende. Det er mandlig begær, der er ækelt, krænkende og traumatiserende.

 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

16
10
13
11
12
5
2
19
11
6
51
4
20
21
2
5
16
6
9
6

- Annonce -


- Annonce -