Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

15

+2 Skrevet af Ulrik B. Petersen 10 dage siden - Direkte link
Regeringen fedter rundt med det sædvanlige ævl, der ikke rykker noget som helst. Værnepligt er ikke andet end billig og udemokratisk tvangsarbejdskraft. Lad os få en professionel hær, der kan sit kram, og lad os betale, hvad det koster at kunne forsvare landet.

+1 Skrevet af Uffe Merrild 9 dage siden - Direkte link

Slaveri er ret tydelig en krænkelse af menneskets frihedsret. Værnepligt er ikke andet end tvungen arbejde til mindre end markedsprisen.

 

Betal hvad det koster, så bliver det nemmere at få nok personale til opgaven.

 

En anden gang kan vi så diskutere om det overhovedet er ønskværdigt at have en hær der konstant bruges til aggression.


Skrevet af Ulrik B. Petersen 9 dage siden - Direkte link

Enig med dig Uffe, men jeg kan ikke nære mig for at pirke lidt til selvglæden i regeringen:

Hvis man endelig vil fastholde værnepligten, synes jeg at man skal gøre den generel og udvide den til at omfatte alle yngre kvinder, der ikke gider at føde børn, men hellere vil realisere sig selv og gøre karriere. Tillægsgevinsten er at tilbyde kvinderne den så eftertragtede lighed med manden, der dyrkes som en tilbagevendende slagvare i feminist-kredse.

En helt anden sag er at almindelig værnepligt vel også bør omfatte skaren af Allahs sønner, der har slået sig ned i kongeriget, og som ofte ikke har noget nyttigt at tage sig til alligevel. Alt andet vil jo være en forfordeling af etnisk danske unge mænd, og det kan ingen vel forsvare. Eller hur?

Hvis forsvarsminister Claus Hjorth Frederiksen fastholder forslaget om flere værnepligtige, bør han derfor udvide kravet om at etnisk danske unge mænd skal tjene fædrelandet, til at omfatte alle udefra kommende, der har slået sig ned i Danmark. Samt, hvad der kan være særligt interessant, at de selvfølgeliug skal imødekomme regeringens krav om at kæmpe sammen med vore allierede i fremmede lande for at forsvare de vestlige værdier (elller hvilken som helst anden tåbelig begrundelse man ellers kan finde på at give).

- Annonce -

- Annonce -


Skrevet af Uffe Merrild 9 dage siden - Direkte link

Det er altid skægt at tage to statslige programmer og kortslutte dem.

 

Lighed mellem mand og kvinde blev et statsligt program i 1976 da den orwellske "ligelønslov" der effektivt diskriminerede mod marginalt produktive kvinder blev indført i loven af folketinget. Det tog ca 40 år før arbejdsløsheden mellem mand og kvinde var lige stor, men før indgrebet var kvinder arbejdsløshed 2pct mindre end mænds.

 

De færreste ved det, men læser man ligelønsloven er den ikke hvad den udgiver sig for at være. Det burde man have vidst, da fjolleriet startede i fagforeningerne i 1973 og blev tre år senere rullet ud som lov til stor skade for kvinderne der søgte job. 

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -

- Annonce -