Kontakt 180Grader.dk

- Annonce -

12

+1 Skrevet af Uffe Merrild 11 dage siden - Direkte link

Der er serveret liberalt piskesmæld med den udtalelse.

 

Først forklares offentlige udgifter til militæret som et gode, i fredstid? Bagefter serveres et opgør med slaveriet af danske unge mænd, et opgør der burde være taget for årtier siden.


+2 Skrevet af Kontant 11 dage siden - Direkte link

Vi har været i krig med islam i snart 1400 år, og krigen fortsætter med forstærket kraft overalt i de vesteuropæiske lande om vi vil eller ej, og det bliver meget værre.

 

Vi lever ikke i fredstid. Det er nærmere stilhed (hvis man da kan kalde det det) før den næste storm.


+1 Skrevet af Uffe Merrild 10 dage siden - Direkte link

Selv hvis jeg accepterede din præmis, følger det deraf at en flådebase netop er hvad vi har behov for til din postulerede krig? 

 

Næste spørgsmål er mere praktisk, tror du at den flådebase som staten bygger, vil være medvirkende til en sejr for danskerne i den krig du tilsyneladende mener er over os?

- Annonce -

- Annonce -


+1 Skrevet af Kontant 10 dage siden - Direkte link

Næ, den flådebase er ikke meget værd når millioner af bevæbnede islamister begynder, at slagte løs i de vesteuropæiske lande.

 

Der er nu 53 - 55 millioner muslimer/islamister i Europa, og de fleste bor, og avler i de vesteuropæiske lande, og de vokser hastigt i antal. Selvfølgelig kommer krigen. Det er kun et spørgsmål om tid. Det har historien lært mig.


+1 Skrevet af Uffe Merrild 10 dage siden - Direkte link

Jeg synes pengene til flådebasen er spild, og burde sendes til skatteyderne i stedet.


+1 Skrevet af Kontant 9 dage siden - Direkte link

Jeg synes, at pengene burde investeres i, at sætte alle irakere, somaliere, iranere, pakistanere, syrere, eritreanere, nigerianere, sudanere, marokkanere og andre illegale indvandrere af i gummibåde lige ud fra kysterne af deres hjemlande. Dermed kunne skatteyderne spare mange milliarder hvert år i fremtiden. Se, dét er penge!


+1 Skrevet af Kontant 11 dage siden - Direkte link

Regeringen vil bruge flere penge på, at sende danske soldater i krig (i udlandet). Udgifterne til vores "forsvar" er spildte skattekroner for landet bliver jo ikke forsvaret mod strømmen af invaderende islamister der avler i stor stil.

 

Om bare 40 år vil muslimerne/islamisterne udgøre mere end 40% af befolkningen i lande som Tyskland, Frankrig, Danmark, Sverige, Belgien og Holland, og det vil de vesteuropæiske lande slet ikke kunne magte.

 

Idioterne i folketinget, Bruxelles og andre steder kan åbenbart ikke tænke særligt langt ud i fremtiden.

Du skal være logget ind for at kommentere artikler. Du kan logge ind her!

Flere artikler fra Politik

12
6
16
7
11
10
8
16
9
8
8
7
11
20
13
13
12
9
13
11

- Annonce -





- Annonce -